Slovan Bratislava – Dunajská Streda 3:2 (kon.) | Trnava – Žilina 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 1:1 (kon.)
Podbrezová – Nitra 3:2 (kon.) | Sereď – Michalovce 2:1 (kon.) | Senica – Trenčín 0:2 (kon.)
konec
FK Senica
0:2 (0:0)
AS Trenčín
sk Sobota 15.09.2018, 19:00 • OMS Arena, Senica • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Ani túto šancu na zvýšenie svojho náskoku hostia nevyužili. Osman Bukari zachytil rozohrávku súpera, následne postupoval prakticky sám na bránu, ale zoči-voči senickému brankárovi mieril vedľa pravej žrde.
     
    83
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Trenčiansky tréner Ricardo Moniz posiela na trávnik záložníka s číslom štyri – Abdula Zubairua. Na lavičku náhradníkov smeruje strelec prvého gólu Hamza Čataković.
     
    78
    Milan Corryn je na trávniku len niekoľko sekúnd a už videl kartový trest. Zbytočne ostro išiel do súboja v strede ihriska, ktorý nič výrazne neriešil. Dohrávať tak bude pod hrozbou vylúčenia.
     
    77
    Registrujeme ďalšie striedanie na strane hostí. Na ihrisko sa dostane Milan Corryn. Naopak, pre dnešok má odpracované Joey Sleegers, ktorý niekoľkokrát ohrozil brankára Tabordu.
     
    76
    Šancí na strane hosťujúceho celku pribúda. Federico Taborda pred pár sekundami výborne zasiahol, teraz mal veľké šťastie. Desley Ubbink vystrelil pravačkou spoza šestnástky, ale jeho strela mierila do ľavej žrde.
     
    75
    Trenčín mohol definitívne rozhodnúť o osude dnešného súboja. Po chybnej rozohrávke sa dostal k lopte Joey Sleegers, ale jeho zakončenie z hranice jedenástich metrov zneškodnil pravou rukou gólman Federico Taborda.
     
    69
    Trenčania mohli pridať aj tretí gól. Lukáš Skovajsa dostal peknú prihrávku do krídelného priestoru, z ľavej strany poslal nebezpečný center do päťky, ale Antonio Mance nedokázal loptu usmerniť do siete.
     
    68
    Posledné striedanie na strane domáceho celku. Na ihrisko už vybehol útočník Naren Solano. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje jeden z mála slovenských hráčov na trávniku Jakub Krč.
     
    64
    Trenčín dal gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok a smerujú za ziskom troch bodov. Peter Kleščík hlavičkoval po centri Desleyho Ubbinka od rohovej zástavky. Brankár Federico Taborda loptu len vyrazil pred seba, a tak ju nemal problém doklepnúť do siete Chorvát ANTONIO MANCE – 0:2.
     
    63
    Ešte pred rohovým kopom budeme svedkami striedania v tíme hostí. Ihrisko opúšťa žltou kartou potrestaný Reuben Yem a na jeho miesto prichádza na pravý kraj obrany Martin Šulek.
     
    57
    Domáci tréner reaguje na inkasovaný gól striedaním, ktoré mal však už zrejme dlhšie pripravené. Ihrisko opustil absolútne nevýrazný Marko Tesija a na jeho miesto prichádza ofenzívnejšie ladený Zezinho.
     
    56
    Trenčín dal gól!
    Favorizovaní hostia sa dostávajú v druhom polčase do vedenia. Desley Ubbink poslal skvelý center do šestnástky, Joey Sleegers najskôr hlavičkoval len do žrde, no následne ju upratal krásnym volejom do siete HAMZA ČATAKOVIĆ.
     
    49
    Patrik Hrčka teraz trošku váhal s písknutím, no rozhodne urobil dobre. Joey Sleegers bol jednoznačne faulovaný. Navyše, za následné protesty dostáva zbytočnú žltú kartu Roberto Dias.
     
    39
    Na trávniku zbytočne pribúda nedovolených zákrokov a hlavný rozhodca si už začína zjednávať rešpekt. Každopádne, Aschraf El Mahdioui musel za svoj zákrok na Jeana Derettiho vidieť žltú kartu.
     
    37
    Dovolím si tvrdiť, že tentokrát už bola Senica určite ukrátená o pokutový kop. Jean Deretti si hodil loptu okolo Lukáša Skovajsu, ten ho zasiahol na hranici šestnástky, no namiesto penalty sa píska len rohový kop.
     
    34
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu. Patrick Asmah sa presadil po ľavej strane cez Osmana Bukariho, následne poslal výborný center do šestnástky, ale Désiré Ségbé Azankpo v čistej šanci trafil pravú žrď.
     
    27
    Hlavný rozhodca prvýkrát siaha do svojho vrecka. Patrick Asmah postupoval po ľavej strane, už si to chystal na center, ale zozadu prišiel nedovolený zákrok hosťujúceho Reubena Yema.
     
    3
    Seničania sa na dlhší čas dostali k lopte. Spočiatku to nevyzeralo nebezpečne, ale napokon mal Igor Šemrinec veľké šťastie, že Frank Castaňeda nezužitkoval center Jeana Derettiho z pravej strany.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 56. Čataković (Sleegers), 64. Mance (Kleščík)

    Karty:   49. Dias (SEN) – 27. Yem (TRE), 39. El Mahdioui (TRE), 78. Corryn (TRE)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:12. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:26.
    FK Senica: Taborda – Dias, Otrísal (C), Asmah – Deretti, Krč (68. Solano), Tesija (57. Zezinho), Petshi, Herrera – Azankpo, Castaňeda.
    Náhradníci: Vorel – Solano, Kováč, Nirennold, Cuadros, Zezinho.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Paur, Kleščík, Yem (63. Šulek) – Ubbink, El Mahdioui (C), Bukari – Sleegers (77. Corryn), Mance, Čataković (83. Zubairu).
    Náhradníci: Hrdlička – Zubairu, Šulek, Umeh, van Arnhem, Corryn, Kvocera.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Roman Slyško a Marek Galo
    bahis siteleri