Calgary – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Calgary Flames
3:4 (1:3, 0:0, 2:0 - 0:0)
Boston Bruins
Sobota 15.09.2018, 08:30 • Šen-čen Universiade Sports Centre • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jake DEBRUSK - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem vítězné branky je JAKE DEBRUSK.
    59:14 Mark GIORDANO - 3:3
     
    59:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak je přeci jen vyrovnáno! Podruhé v utkání se prosazuje kapitán Calgary MARK GIORDANO, který dostal nabito na pravý kruh a z první překonal Haláka. K tomu přispěla i lehká teč hráče Bostonu Millera. Asistence: T. J. Brodie, Johnny Gaudreau.
    40:21 Mark GIORDANO - 2:3
     
    40:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina ještě bude dramatická, Calgary už prohrává jen o gól! Druhou asistenci v tomto zápase si připisuje Lindholm, který našel Gaudreaua. Ten předložil kotouč doleva na střelu MARKU GIORDANOVI, jenž přesnou střelou k tyči překonal Haláka.
    19:59 Sean MONAHAN - 1:3
     
    19:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary na třetí pokus využívá přesilovou hru a desetinu sekundy před koncem první třetiny snižuje na 1:3. Zpoza branky našel Tkachuk SEANA MONAHANA a ten se trefil přesně do levého horního růžku Halákovy branky. Asistence: Matthew Tkachuk, Elias Lindholm.
    15:37 MOORE - 0:3
     
    15:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gólová smršť v podání Bostonu pokračuje! Už druhou asistenci si připisuje Cehlárik, který našel na levém kruhu úplně volného JOHNA MOOREA, jenž ranou z první propálil Gilliese. Asistence: Peter Cehlárik, Ryan Donato.
    15:01 Ryan DONATO - 0:2
     
    15:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Další přečíslení dvou na jednoho a další gól Bostonu! Tentokrát to Bruins sehráli trochu jinak. RYAN DONATO nepřihrával na spoluhráče, ale vypálil a trefil se nechytatelně do horní části branky. Asistence: Jakob Forsbacka-Karlsson.
    13:42 Trent FREDERIC - 0:1
     
    13:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston získal na útočné modré čáře kotouč a poté šel do přečíslení dvou na jednoho. To sehrál dokonale, Bakoš nahrál na levou stranu na volného TRENTA FREDERICA, který propálil Gilliese mezi betony. Asistence: Martin Bakoš, Peter Cehlárik.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 20. Monahan (Tkachuk, Lindholm), 41. Giordano (Lindholm, Gaudreau), 60. Giordano (Brodie, Gaudreau) – 14. Frederic (Bakoš, Cehlárik), 16. Donato (Forsbacka-Karlsson), 16. Moore (Cehlárik, Donato), rozh. náj. DeBrusk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tkachuk (CGY)
    1:0   Ryan Donato (BOS)
    2. série:
    1:0   Austin Czarnik (CGY)
    1:0   David Pastrňák (BOS)
    3. série:
    1:0   Jankowski (CGY)
    1:1   Brad Marchand (BOS)
    4. série:
    1:1   Ryan (CGY)
    1:2   Jake DeBrusk (BOS)


    Calgary Flames: Gillies – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kulak, Stone – Gaudreau, Monahan, Lindholm – Tkachuk, Backlund, Neal – Frolík, Ryan, Czarnik – Bennett, Jankowski, Hathaway
    Boston Bruins: Halák (Rask) – Moore, McAvoy, Grzelcyk, Miller, Zbořil, Carlo – Marchand, Studnicka, Pastrňák – DeBrusk, Forsbacka-Karlsson, Donato – Cehlárik, Frederic, Backes – Nordström, Wagner, Bakoš
    bahis siteleri