Liberec – Bohemians 6:8 (kon.) | Panthers – Olomouc 6:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
6:2 (0:1, 2:0, 4:1)
FBS Olomouc
Neděle 16.09.2018, 17:00 • Sport Centrum Hostivice • ČEZ Extraliga žen • 2. kolo
     
    59:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tým Panterek své soupeře nešetří. Na cestu domů jim posílá do jejich sítě ještě šestou brankou z hole BARBARY JELÍNKOVÉ. Asistence: Dominika Tůmová.
     
    58:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hanačky ale ještě v závěru utkání dostávají pátý příděl do své svatyně. Tentokrát přesně pálila KRISTÝNA LOCHMANNOVÁ. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    57:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky se přece jen dočkávají snížení. MICHAELA ŽÁKOVÁ tak přidává druhou branku Hanaček v dnešním duelu. Bez asistence.
     
    48:22
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A za nedlouho po třetí brance přichází i ta čtvrtá. Tentokrát to byla DOMINIKA TŮMOVÁ, kdo našel takovou cestu pro míček, jehož trajektorii zastavila až vnitřní síť branky Frankové. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    45:55
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky se dočkávají uklidňující branky, která by jim měla přinést klid na hokejky. Do dvoubrankového vedení je posílá DOMINIKA STEINBACHOVÁ. Asistence: Petra Šusterová.
     
    36:04
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A přece jen se hráčky svěřenců Jenšíka a Tůmy dočkaly! ANEŽKA SLANÁ je tou, kdož posílá svůj tým poprvé v zápase do vedení. Asistence: Dominika Tůmová.
     
    24:08
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KRISTÝNA LOCHMANNOVÁ. Asistence: Andrea Nováková.
     
    07:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TEREZA TOMANOVÁ. Asistence: Kateřina Slezáková.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 25. Lochmannová (A. Nováková), 37. Slaná (Tůmová), 46. Steinbachová (Šusterová), 49. Tůmová (Jelínková), 59. Lochmannová (Steinbachová), 60. Jelínková (Tůmová) – 8. Tomanová (Slezáková), 58. Žáková


    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Kučerová, Šusterová, Syslová – Lochmannová, Lamková, Slaná – Tůmová, Steinbachová, Miklíková – Jelínková, A. Nováková.
    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Václavíková, Rozenbergová, Pejzlová, Křížková, M. Grufíková – Bořutová, Tomanová, Žáková – Oháňková, Slezáková, Mošťková – Cholinská, Kylarová.

    Rozhodčí: John, Starý
    bahis siteleri