Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 3:4 (po pr.) | Kunlun – HC Slovan 4:3 (2:1 po s.n.)
Jokerit – Čeljabinsk 8:0 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 2:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 17.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:27 Stéphane Da Costa - 2:4
     
    55:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Velmi uklidňující gól pro Avtomobilist. Po souboji za brankou získal kotouč STÉPHANE DA COSTA, který si sjel před branku, kde si stavěl kotouč na střelu z forhendu. To si ovšem rozmyslel a z otočky trefil bekhendem mezírku u levé tyče. Bez asistence.
    38:19 Vjačeslav LEŠČENKO - 2:3
     
    38:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí přesilová formace se konečně prosazuje a moskevský celek je v kontaktu! VJAČESLAV LEŠČENKO po přihrávce mezi kruhy napálil kotouč, který se odrazil od zadní tyče zpět do brankoviště. Z opakovaného záběru bylo zřejmé, že je branka regulérní. Asistence: Andrej Kutějkin a Ilja Zubov.
    27:48 Dan SEXTON - 1:3
     
    27:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Po rychlé kombinaci za brankou domácích Jekatěrinburg využívá přesilovou hru, která končila za dvě vteřiny. Milovzorov zpoza branky přihrál DANU SEXTONOVI, který ze středu pravého kruhu nápřahem prostřelil Bespalova. Asistence: Jegor Milovzorov a Ilja Krikunov.
    22:56 Alexandr KUČERJAVENKO - 1:2
     
    22:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí zúročili svůj tlak a po druhé jdou v dnešním zápase do vedení. Krikunov se skvělým pohybem za brankou zbavil bránícího hráče a po uvolnění pobídl do zakončení osamoceného ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který před brankou pohotově uklidil puk za brankovou čáru. Asistence: Ilja Krikunov a Stanislav Jegoršev.
    08:12 Robin HANZL - 1:1
     
    08:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Na konci rychlé souhry domácích byl na ose hřiště zakončující ROBIN HANZL. Ten po Leščenkově přihrávce vyslal skvělou taženou střelu, která zapadla přímo do pravé spojnice. Kovář vůbec nic neviděl. Asistence: Vjačeslav Leščenko a Jaroslav Dyblenko.
    03:40 Kirill LJAMIN - 0:1
     
    03:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Celek Avtomobilistu jde do vedení! Francis Paré nabil KIRILLU LJAMINOVI na modré čáře, odkud Ljamin prudkou a krásnou střelou poslal kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Francis Paré.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 9. R. Hanzl (Leščenko, Dyblenko), 39. Leščenko (Kutějkin, Zubov) – 4. Ljamin (Paré), 23. Kučerjavenko (Krikunov, Jegoršev), 28. Sexton (Milovzorov, Krikunov), 56. S. Da Costa


    Spartak Moskva: Bespalov (28. J. Hudáček) – Kulik, Kutějkin, Kalinin, A. Osipov, Aljajev, Dyblenko – Leščenko, Maxwell, Chochlačov – Karsums, Daugavinš, R. Hanzl – Nikoncev, Zubov, Truňov – Cyplakov, Kosov, Šalagin – Šaškov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Ljamin, Jegoršev, I. Višněvskij, Timašov, Valitov, Kuzněcov – Kučerjavenko, Krikunov, Milovzorov – Sexton, Dawes, S. Da Costa – Paré, Golyšev, Česalin – V. Popov, Litovčenko, Chripunov.

    Diváci: 6081
    bahis siteleri