Vegas – Arizona 7:2 (kon.) | Florida – Nashville 0:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Nashville Predators
Pondělí 17.09.2018, 21:30 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Partner:
    56:46 Frederick GAUDREAU - 0:5
     
    56:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak teď už je o vítězi tohoto utkání rozhodnuto, stane se jím Nashville. Pátý gól Predators totiž přidal FREDERICK GAUDREAU, který si najel na pravý kruh, odkud přesnou střelou překonal Hutchinsona. Bez asistence.
    55:30 Filip PYROCHTA - 0:4
     
    55:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Český obránce korunuje svůj povedený výkon gólem! FILIP PYROCHTA využil toho, že Hutchinson ležel na ledě a dokázal z úhlu dostat puk za jeho záda. Asistence: Miikka Salomaki a Colton Sissons.
     
    43:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Místo branky si zapisuje Pyrochta svou první zámořskou asistenci! Našel Webera, ten kotouč poslal na ROCCA GRIMALDIHO, a ten se z blízka nemýlil. Asistence: Yannick Weber a Filip Pyrochta.
     
    32:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují svůj náskok už na 2:0. Z levé strany se opřel do kotouče P. K. SUBBAN a ten se zastavil až v síti Hutchinsonovy branky. Brankář Floridy se nestihl včas přesunout. Asistence: Anthony Bietto, Jakov Trenin.
     
    03:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville využívá hned sovu první přesilovku a dostává se do vedení. CALLE JARNKROK dostal kotouč na pravý kruh, odkud propálil Hutchinsona. Asistence: Viktor Arvidsson, Kyle Turris.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Jarnkrok (Arvidsson, Turris), 33. Subban (Bietto, Trenin), 44. Grimaldi (Weber, Pyrochta), 56. Pyrochta (Salomaki, Sissons), 57. Gaudreau


    Florida Panthers: Hutchinson (Driedger) – Petrovic, McCoshen, Melchiori, Bystrom, Stillman, Schemitsch – Sceviour, Hawryluk, Letestu, Haley, Brouwer, Famham, Byron, Mamin, Ang, McCann, Repo
    Nashville Predators: Saros (McCollum) – Bietto, Webber, Donovan, Pyrochta, Josi, Subban – Turris, Sissons, Jarnkrok, Salomaki, Grimaldi, Trenin, Arvidsson, Kirkland, Brickley, Olivier, Petersson, Gaudreau
    thejrc.org