Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 6:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:8 (kon.)
Nymburk – Trutnov 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 19.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se stává tým HC Stadion Vrchlabí! Ve třetí třetině Jakub Soukup přišel o neprůstřelnost, o což se postarali Kamil Bříška s Jakubem Mulačem. Východočechy ale uklidnil Tomáš Půlpán, jenž definitivně potvrdil zaslouženou výhru svého celku. (20:25:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Jakub Hrstka ještě musel zasahovat, nicméně dalekonosné nahození Mušky snadno skryl do lapačky. Po vhazování před jeho brankou získali kotouč domácí, což značí, že už se zřejmě nic velkého nestane.
     
    58:58
    Zatímco opět planou emoce, blíží se poslední minuta dnešního utkání. Nyní je opět přerušeno, Jakub Moník totiž ztratil stabilitu za brankou a puk se mu ztratil pod tělem.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Mrňa – 2 min., napadení).
     
    57:57
    Vlci nyní trošku rozevřeli svůj obranným val. Toho využil Michal Pšurný, jenž se prosmýkl až do oblasti pravého kruhu a prudkou ranou zaměstnal Hrstkův beton!
     
    57:41
    Jablonec se v úvodu oslabení brání velmi dobře, ale stále ubíhá cenný čas. Toho už je na vstřelení minimálně tří branek skutečně velice málo.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havelka – 2 min., sekání).
     
    56:48
    Stadion oslabení nakonec přečkal bez úhony. Teď si navíc vydobyl vhazování v útočném pásmu, Jablonečtí se totiž dopustili zakázaného uvolnění.
     
    55:54
    Snížit mohl Kamil Bříška! Jablonecký střelec dostal nabito do své tradiční pozice na pravém kruhu a bez přípravy vypálil jen těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    55:10
    Severočeši se už drží v ofenzivní třetině a slušně kombinují, zatím do však nevede k žádnému zakončení. Hosté brání velice obětavě, Vlci nevědí, kudy vytvořit finální přihrávku.
     
    54:24
    Pavel Mrňa si zkušeně odstavil soupeře ve středním pásmu a uklidnil tak při vlastním oslabení hru. Vlci se nemohou prokousat do útočného pásma, zřejmě už je znát nepřízeň stavu.
     
    54:13
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bláha – 2 min., sekání).
     
    53:47
    Vlci se mohli opět dostat na rozdíl dvou branek! Nevyhoštěný v rychlém protiútoku přenesl hru na Tomáše Mrkvičku, jehož projektil z pravého kruhu skončil těsně vedle hostující svatyně.
     
    53:24
    Abraham vyslal od modré čáry nepříjemnou střelu, která před gólmanem zaplavala, ale Soukup si s ní přesto poradil a vyrazil puk do rohu obranného pásma Vrchlabí.
     
    52:20
    O další trefu se pokoušel Mrňa, jenž plácl do kotouče na levém kruhu. Střela nicméně nebyla přesná, Hrstka v tuto chvíli zasahovat nemusel. Domácí se osvobozují.
     
    51:31
    Po srážce Maďara s Muškou vybuchl na jabloneckém stadionu další gejzír emocí. Vylučovat se teď nebude a hosté tak mohou pokračovat v kontrolování dnešního utkání.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 46. Bříška, 47. Mulač (Maďar) – 12. Muška (Mrňa, Půlpán), 16. Procházka (Urban, Havránek), 22. Matějíček (Vašíček), 31. Mrňa, 51. Půlpán (Pšurný)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Tejko, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Gecko, Plíhal (C), Kotyza, Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A).
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Muška, Havránek, Vašíček (A), Bendík, Moník, Voženílek, Jirků (C), Kynčl – Matějíček, Půlpán, Pšurný, Hozák, Procházka, Hidveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha.

    Diváci: 407
    ocianews.com