Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Ottawa – Chicago 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.)
Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 1:5 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:0 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 7:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:3 (3:2, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Sobota 22.09.2018, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Martin Marinčin (TOR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:41
    Vladimír Sobotka (BUF) 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:14 (04:20:18)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. John Tavares (TOR) 2+0
    2. Ron Hainsey (TOR) 1+0
    3. Tage Thompson (BUF) 1+0
    Linus Ullmark chytal výtečně, na vítězství to ovšem nestačilo

     
    Toronto sice po pouhých 30 sekundách inkasovalo, jenže během pouhých 23 sekund vstřelilo vzápětí dva góly a již na začátku druhé minuty utkání vedlo 2:1 a poté 3:1. Sabres sice ještě před přestávkou snížili a po ní dokonce vyrovnali, jenže v polovině utkání vystřelil Maple Leafs třetí vítězství v řadě Chris Mueller, na jehož trefu ještě v závěru utkání navázal střelou do prázdné brány John Tavares. Bývalý kapitán New Yorku Islanders vstřelil dva góly a výrazně se podepsal pod výhru svého nového týmu. Konečný výsledek střetnutí. Toronto Maple Leafs 5 Buffalo Sabres 3.

     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Josh Leivo si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou diagonální přihrávku Connora Browna z levého kruhu pro vhazování, z blízkosti ale našel pouze hruď připraveného Linuse Ullmarka, který přerušil hru!
    59:16 John TAVARES - 5:3
     
    59:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES v levém kruhu útočného pásma vypíchl puk jednomu z hráčů Sabres a poté ho z blízkosti bekhendem zametl do prázdné brány! Maple Leafs vedou v závěru utkání 5:3.
     
    59:02
    John Tavares střelou z obranného pásma těsně minul pravou tyč brány Sabres a pískalo se zakázané uvolnění. Toronto si hned vzápětí vyžádalo oddechový čas.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:16
    Vladimír Sobotka přenesl hru z pravého křídla doleva a Alexander Nylander střelou bez přípravy trefil pouze hruď fantastického Curtise McElhinneyho!
     
    58:07
    Morgan Rielly vyhodil puk na zakázané uvolnění a Linus Ullmark zamířil pomalu na střídačku! Sabres zkouší necelé dvě minuty před koncem hru bez brankáře.
    57:22 Linus Ullmark podržel fantasticky Sabres v zápase
     
    57:22
    Nazem Kadri se u pravé tyče do zakončení nedostal a zpoza brány vracel puk před bránu, kde si ho na přední tyči Linus Ullmark málem vleže ramenem srazil do vlastní sítě, nakonec ho ale dokázal zastavit!
     
    56:58
    Josh Leivo se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže Linus Ullmark dokázal jeho střelu vyrazit do ochranné sítě! Maple Leafs vedou v závěru stále těsně 4:3.
     
    56:11
    Před bránou Curtise McElhinneyho vznikl velký závar, brankář Leafs ale puk u své pravé tyče dokázal zmrazil pod lapačkou a následuje komerční přestávka.
     
    55:17
    Dmytro Timašov se málem mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku a v levém kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Linus Ullmark úspěšně vyrazil vyrážečkou!
     
    54:46
    Zach Redmond po vystižení kombinace Maple Leafs mohl vyrazit do rychlého protiútoku, jenže se ocitl proti trojnásobné přesile, a tak ze středního pásma nahodil puk za bránu Curtise McElhinneyho a odjel se spoluhráči střídat.
     
    53:47
    Lawrence Pilut se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže bránu střelou zápěstím přestřelil a puk se od ochranného skla odrazil do ochranné sítě. Další přerušení.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    53:31
    Curtis McElhinney vyrazil puk mířící po nahození Sabres z pravého křídla do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrážečkou a hostům následně byla odpískána přihrávka rukou.
     
    53:01
    Jeden z hráčů Buffala si rychle vybruslil zpoza brány k levé tyči, Curtis Elhinney ale rychle ucpal volný prostor a poté zmrazil puk pod svou lapačkou.
    52:08 Fantastický zákrok v podání brankáře Linuse Ullmarka!
     
    52:08
    Maple Leafs předvedli na levém křídle nádhernou kombinační akci a po krásné zadovce přišla z vrcholu levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč skvělá diagonální přihrávka, po které z úhlu a blízkosti mířil pod horní tyč Josh Jooris, Linus Ullmark ale předvedl vsedě fantastický semafor! Komerční přestávka.
     
    51:47
    Timothy Liljegren sice dvakrát v rychlém sledu oslabil svůj tým, Leafs ale obě dvě oslabení úspěšně přečkali.
     
    51:32
    Mitchell Marner mohl skórovat v oslabení, nakonec se ale u pravé tyče v tísni do zakončení nedostal, a nyní za bránou Sabres rychle dobruslil vyhozený puk John Tavares. Ani tentokrát se ale domácí do šance nedostali.
     
    49:47
    Timothy Liljegren opět usedl na trestnou lavici, tentokrát na dvě minuty za hákování. Timothy Liljegren byl dvakrát vyloučen v rozmezí tří minut a tří sekund.
     
    49:37
    Tage Thompson na pravém křídle rychle dobruslil puk a po nádherné stahovačce se snažil v kruhu pro vhazování zamířit nad lapačkou Curtise McElhinneyho do bližšího pravého horního rohu brány, jenže ji z blízkosti přestřelil!
     
    49:07
    Dmytro Timašov na pravém křídle protečoval puk do útočného pásma a zakázané uvolnění se nepískalo.
     
    48:44
    Vyloučený Timothy Liljegren je zpět na ledě a Maple Leafs přečkali obě dvě přesilové hry Buffala Sabres.
     
    47:58
    C.J. Smith z pravého křídla nahazoval puk před bránu Leafs a kotouč se odrazil do ochranné sítě.
     
    47:46
    Brendan Guhle napřáhl před vrcholem mezikruží ke střele zápěstím a Curtis McElhinney puk snadno zachytil.
     
    47:33
    Alexander Nylander z pravého křídla krásně přenesl hru doleva a střela Caseyho Mittelstadta z bodu levého kruhu pro vhazování byla před bránou Leafs zablokována.
     
    46:54
    Maple Leafs vyhráli vhazování v obranném pásmu a po komerční přestávce vyhodili puk za bránu Sabres.
     
    46:44
    Timothy Liljegren si za vlastní bránou snažil nabruslit Dmytra Timašova k hrazení, jenže ho během bekčekingu zezadu objal jako medvěd a dostal dvě minuty za držení.
     
    46:25
    Kostrbatá rozehrávka Maple Leafs žádné nebezpečí nepřinesla a Sabres museli opět rozehrávat od vlastní brány, odkud puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    45:41
    Maple Leafs během posledních sekund hrají hodně jednoduše a snaží se rychle střídat, což se jim zatím daří.
     
    45:11
    Linus Ullmark se vydal za svou bránu po vyhození Maple Leafs, aby zastavil puk a bekhendem rozehrál.
     
    44:32
    Kevin Porter si sjížděl z pravého křídla do mezikruží, ve kterém si ovšem dal puk příliš daleko od hole.
     
    44:11
    Mitchell Marner na levém křídle zavezl puk do útočného pásma, jeho následná zpětná bekhendová přihrávka ale postrádala přesnost a kotouč skončil mezi střídačkami.
     
    43:32
    Ron Hainsey napřáhl od modré čárky k prudké střele s příklepem, která nad ledem minula pravou tyč brány.
     
    42:35
    Lawrence Pilut na vrcholu mezikruží zapomněl puk za sebou a z otočky se ho snažil poslat do levého kruhu, což se mu sice podařilo, přihrávka ale mířila jednomu z jeho spoluhráčů na paty bruslí.
     
    41:47
    Vyloučený Josh Jooris se vrátil z trestné lavice na led a oba týmy dnes nevyužily jednu přesilovou hru.
     
    41:23
    Linus Ullmark se vydal za svou bránu, aby zastavil puk po dalším vyhození domácích Maple Leafs.
     
    41:01
    Casey Nelson byl zřejmě hráčem, která na ose ledové plochy vystřelil z vrcholu mezikruží, našel ovšem pouze náruč připraveného Curtise McElhinneyho.
     
    40:43
    Ron Hainsey odvedl skvělou práci, když zpoza vlastní brány vyhodil puk až za bránu brankáře Linuse Ullmarka.
     
    40:01
    Josh Jooris usedl na trestnou lavici a Sabres v úvodu třetí třetiny dohrávají přesilovou hru. Maple Leafs vstupují do závěrečné části s jednobrankovým vedením 4:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:34.
     
    Martin Marinčin po zablokované střele Sabres od modré čáry vyhodil puk do středního pásma a je jasné, že hosté budou na začátku třetí třetiny dohrávat přesilovou hru. Vraťme se ale k průběhu druhé části, během které sice vyrovnal skóre Tage Thompson, jenže v polovině utkání vrátil Maple Leafs vedení Chris Mueller pouhých pět sekund poté, co brankář Curtis McElhinney nahradil v bráně Galleta Sparkse. Skóre po druhé třetině. Toronto Maple Leafs 4 Buffalo Sabres 3.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Josh Jooris se snažil dobruslit puk za bránou Sabres a během forčekingu fauloval. Dvě minuty podržení.
     
    39:35
    Curtis McElhinney využil dobrého postavení, aby střelu Sabres od modré čáry zastavil ve svém náručí.
     
    39:20
    Josh Leivo na pravém křídle nabral rychlost a z ostrého úhlu posla puk před bránu, kde ho těsně minul Mitchell Marner. Linus Ullmark nakonec zasahovat nemusel.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:07
    Curtis McElhinney skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Sabres od modré čáry, která mířila ke vzdálenější levé tyči, a poté sevřel mezi levou rukou a tělem i střelu bez přípravy v podání Lawrence Piluta, která přišla z bodu levého kruhu pro vhazování a mířila k pravé tyči.
    36:45 John Tavares a jeho parádní přihrávka před bránu
     
    36:45
    John Tavares prokázal obrovský přehled, když z pravého kruhu pro vhazování mezi dvěma protihráči poslal před bránu parádní žabičku, na kterou si na vzdálenější levé tyči najel Mitchell Marner! Útočník Maple Leafs poté sice rychlou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Linus Ullmark proti němu vyjel rychle z brány a předvedl senzační semafor!
     
    36:10
    Nazem Kadri je skvělým hokejistou a nyní na pravém křídle od hrazení napřáhl ke střele zápěstím, kterou Linus Ullmark na přední tyči zalehl. Komerční přestávka.
     
    35:42
    Nazem Kadri na pravém křídle útočného pásma vracel puk podél hrazení zpět na modrou čáru, jeho přihrávka ale nebyla přesná a Sabres se osvobodili.
     
    35:12
    Chris Muller se snažil zpoza brány dostat puk do mezikruží, jeho zpětná přihrávka ale byla zablokována.
     
    34:12
    Josh Leivo se dostal na vrcholu mezikruží ke střele zápěstím, která minula levý horní roh brány Sabres.
     
    33:36
    Andrew Oglevie otevřel skóre dnešního utkání a nyní mohl skórovat znovu, jeho střela z pravého křídla se ale stala snadnou kořistí Curtise McElhinneyho, který na přední tyči puk ztlumil a poté zmrazil pod lapačkou.
     
    33:16
    Před bránou Curtise McElhinneyho bylo velké horko, brankář Maple Leafs ale protihráče k dorážce nepustil.
     
    32:36
    Curtis McElhinney předvedl skvělý dvojitý zákrok, když zastavil střelu Sabres od modré čáry z levého křídla a vzápětí i dorážku, kterou vyrazil pravým betonem!
     
    32:10
    Morgan Rielly napřáhl na levém křídle od modré čáry ke střele zápěstím, kterou Linus Ullmark na přední tyči snadno ukryl ve své lapačce a přerušil hru.
     
    31:52
    Pierre Engvall na pravém křídle jako nůž máslem pronikl do útočného pásma a v tísni se snažil zakončit u pravé tyče bekhendem, Linus Ullmark byl ale připraven a poté došlo ke tvrdé srážce.
    30:55 Chris MUELLER - 4:3
     
    30:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Sabres sice vyhráli vhazování na levé straně svého obranného pásma, jenže dvojice hráčů Buffala se poté nedomluvila u pravé tyče brány, za což je potrestal forčekující CHRIS MUELLER, když z blízkosti procedil puk do sítě krátce poté, co Maple Leafs vystřídali brankáře!
     
    30:50
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Garret Sparks, přichází Curtis McElhinney.
     
    30:50
    Semjon Der-Argučincev nabral rychlost a v mezikruží napřáhl k rychlé střele zápěstím, která skončila na hrudi připraveného Linuse Ullmarka. Komerční přestávka.
     
    30:24
    Garret Sparks odvedl dobrou práci, když po krásné kombinační akci Sabres přiložil hůl k ledu a neumožnil hostům poslat přihrávku před jeho bránu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    29:40
    Puk byl po nahození Maple Leafs ze středního pásma přizvednut mimo ledovou plochu. Suvenýr pro jednoho z fanoušků.
     
    29:07
    Sabres opět vyhráli vhazování a Brandon Hickey od modré čáry napřáhl k rychlé a prudké střele, která nad ledem minula pravou tyč brány Garreta Sparkse.
     
    29:02
    Sabres se ihned po vhazování dostali na ose útočného pásma k nahození od modré čáry, které Garret Sparks u levé tyče zmrazil pod svou lapačkou.
     
    28:54
    Tage Thompson se snažil najít přihrávkou z levého křídla rozjetého Vladimíra Sobotku, jenže akci Sabres přerušilo postavení mimo hru. Skóre utkání: 3-3.
     
    28:24
    Semjon Der-Argučincev se dostal v pravém kruhu k nahození, které skončilo pouze v ochranné síti.
     
    27:38
    Pierre Engvall se na levém křídle protáhl podél hrazení a z úhlu posílal před bránu nebezpečnou zpětnou přihrávku, na kterou jeden ze spoluhráčů těsně nedosáhl.
     
    27:14
    Hra byla přerušena a na řadu přichází komerční přestávka. Sabres skórovali dvakrát v řadě a stav nádherného zápasu je vyrovnaný 3:3.
    26:08 Tage THOMPSON - 3:3
     
    26:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Maple Leafs předvedli na útočné modré čáře těžkou přihrávku přes šířku útočného pásma a po odrazu puku od hrazení podél střídaček vyrazil do nebezpečného úniku TAGE THOMPSON, který v pravém kruhu předvedl parádní stahovačku a střelou zápěstím mezi vyrážečkou a pravým betonem Garreta Sparkse zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sabres skórovali dvakrát v řadě a vyrovnali na 3:3!
     
    25:23
    Vyloučený Matt Tennyson je zpět na ledě a Sabres úspěšně přečkali první oslabení dnešního zápasu.
     
    25:20
    Josh Leivo po zpětné přihrávce Semjona Der-Argučinceva z pravého kruhu napřáhl na vrcholu mezikruží k prudké střele s příklepem, která byla zablokována.
     
    24:51
    Leafs se dostali ke střele na bodu pravého kruhu a Linus Ullmark puk vkleče podržel v náručí.
     
    24:06
    Mitchell Marner na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla na přední tyči Sabres zablokována.
     
    23:23
    Matt Tennyson zezadu sekl po ztrátě puku unikajícího Nazema Kadriho a byl vyloučen na dvě minuty za sekání. Maple Leafs si zahrají první přesilovou hru zápasu.
     
    23:23
    Nazem Kadri se řítil po skvělém forčekingu ve středním pásmu sám na bránu, jenže byl zezadu faulován a u levé tyče zamířil do náruče Linuse Ullmarka!
     
    22:52
    Zach Redmond napřáhl na pravém křídle ke střele, která na přední tyči skončila v lapačce Garreta Sparkse.
     
    22:10
    Jeden z hráčů Maple Leafs si z pravého kruhu nebezpečně sjížděl před bránu Linuse Ullmarka, jenže pod tlakem ztratil stabilitu a vpádu už se do zakončení nedostal.
     
    21:08
    Alexander Nylander se po parádní kolmé přihrávce řítil sám na bránu, rychlý blafák ale u levé tyče nedotáhl do gólového konce! Garret Sparks se na brankové čáře roztáhl jako guma a pravým betonem puk vyrazil!
     
    20:37
    Vladimír Sobotka na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a po zpětné přihrávce přišla střela Sabres z vrcholu pravého kruhu, která byla Leafs zablokována.
     
    20:13
    Josh Leivo pouhých 13 sekund po začátku druhé třetiny napřáhl od modré čáry ke střele, která byla jedním z hráčů Buffala přizvednuta do ochranné sítě.
     
    20:01
    V Scotiabank Areně začala prostřední část zápasu a věřme, že bude na góly tak bohatá, jako první.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:36.
     
    Hodně divoká úvodní třetina zápasu v bývalém Air Canada Centre je za námi. Buffalo sice po pouhých 30 sekundách utkání otevřelo skóre zásluhou Andrewa Oglevieho, jenže Maple Leafs bleskově odpověděli. Ron Hainsey po 12 sekundách od inkasovaného gólu vyrovnal na 1:1 a za dalších 23 sekund otočil skóre ve prospěch domácího týmu Pierre Engvall. Po necelých čtyřech minutách hry navíc skóroval z dorážky John Tavares a Toronto vedlo zásluhou tří branek v řadě dvoubrankovým rozdílem. Sabres se ale dokázali vrátit zpět do zápasu, když v polovině úvodní části skóroval C.J. Smith. Skóre po první třetině v Scotiabank Areně. Toronto Maple Leafs 3 Buffalo Sabres 2.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Zach Redmond napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele s příklepem, která byla tři sekundy před koncem první třetiny přizvednuta do ochranné sítě.
     
    19:03
    Sabres napřáhli na vrcholu pravého kruhu k prudké střele, která se od Connora Carricka odrazila do ochranné sítě a hra byla znovu přerušena.
     
    19:00
    Do konce úvodní třetiny utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:16
    A další přerušení hry. Josh Jooris vyhodil puk podél střídaček nechtěně na zakázané uvolnění.
     
    18:07
    Sabres se pokusili otočit hru, jenže na pravém křídle se opět ocitli v postavení mimo hru.
     
    16:27
    John Tavares si po špatné rozehrávce Sabres krásně vyměnil puk na pravém křídle s Mitchellem Marnerem a u pravé tyče si tak dlouho popotahoval puk směrem na osu ledové plochy, až se nakonec v mezikruží ke střele nedostal. Hráči Buffala se kolem něj seběhli jako vosy.
     
    15:30
    Maple Leafs se nepodařilo rozehrát a Tage Thompson na bodu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která nad ledem minula vzdálenější levou tyč.
     
    14:53
    Sabres střelou od modré čáry minuli přední pravou tyč brány a na opačné straně ledové plochy mohl něco vymyslet John Tavares, bývalý kapitán New Yorku Islanders se ale na pravém křídle ocitl v postavení mimo hru.
     
    14:24
    Linus Ullmark dobře rozehrál zpoza brány podél hrazení a Sabres se vrhli rychle podél střídaček směrem vpřed, jejich akci ale přerušilo postavení mimo hru.
     
    14:08
    Hra byla přerušena a v Scotiabank Areně dostává prostor krátká komerční přestávka. Leafs vedou 3:2.
     
    13:52
    Sabres se během minuty dostali k táhlé střele na pravém a poté levém křídle, obě střely od modré čáry ale byly zneškodněny. První Garret Sparks vyrazil. Druhou ukryl v lapačce.
     
    11:38
    C.J. Smith před pár okamžiky mohl skórovat a nyní z levého rohu útočného pásma poslal mezi kruhy pro vhazování parádní zpětnou přihrávku, jeden z jeho spoluhráčů ale trefil bez přípravy pouze hruď Garreta Sparkse, který puk úspěšně vyrazil mimo!
    11:28 C.J. SMITH - 3:2
     
    11:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    C.J. SMITH si z pravého rohu útočného pásma vybruslil před bránu, kde krásně potáhl puk ke vzdálenější levé tyči a poté nad ležícím Garretem Sparksem z úhlu zamířil pod víko! Asistence: Nicholas Baptiste.
    10:50 Vladimír Sobotka mohl vrátit Sabres zpět do zápasu!
     
    10:50
    Vladimír Sobotka mohl vrátit Sabres zpět do zápasu, když si mezi kruhy pro vhazování najel na krásnou kolmou přihrávku, u pravé tyče ale po bekhendovém blafáku nedokázal puk zvednout a Garret Sparks ho zastavil levým betonem! Po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    10:32
    Dmytro Timašov na levém křídle krásně vystřelil z ostrého úhlu zápěstím a puk mířil do bližšího horního rohu brány, Linus Ullmark ale předvedl skvělý zákrok, když kotouč pravým ramenem vyrazil za svou bránu!
     
    10:00
    Buffalo sice po pouhých 30 sekundách zápasu otevřelo skóre, od té doby se ale nedostalo ke střele na bránu.
     
    08:59
    Maple Leafs se nepodařilo rozehrát podél hrazení a po nepřesné přihrávce se pískalo zakázané uvolnění.
     
    07:57
    Nazem Kadri se pěkně uvolnil v pravém kruhu pro vhazování, jeho následná střela zápěstím ale minula vzdálenější levou tyč brány Linuse Ullmarka.
     
    07:23
    Nazem Kadri zkusil vystřelit od modré čáry a jeho pokus byl v mezikruží přizvednut do ochranné sítě.
     
    07:02
    C.J. Smith napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele zápěstím, která skončila v náručí brankáře Garreta Sparkse a po přerušení hry následuje komerční přestávka.
    03:42 John TAVARES - 3:1
     
    03:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Mitchell Marner předvedl před střídačkami pěkný hit a poté parádní kolmou diagonální přihrávkou z levé strany obranného pásma našel v pravém kruhu pro vhazování Timothyho Liljegrena, který z úhlu napřáhl po ledě ke střele zápěstím a na vzdálenější levé tyči se po zákroku Linuse Ullmarka pravým betonem z dorážky prosadil ze druhé vlny najíždějící JOHN TAVARES! Asistence: Timothy Liljegren a Mitchell Marner.
     
    02:38
    Maple Leafs se po zakázaném ocitli u levé tyče v další šanci, jenže Linus Ullmark tentokrát s problémy puk zmrazil pod sebou a dorážka se tedy nekonala!
    01:11 Pierre ENGVALL - 2:1
     
    01:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rasmus Sandin na pravé straně útočného pásma zachytil rozehrávku Sabres a Colin Greening v pravém kruhu pro vhazování předvedl pěknou otočku s pukem, po které našel na vzdálenější levé tyči PIERREA ENGVALLA, a ten z blízkosti zamířil nad vyrážečkou roztaženého Linuse Ullmarka do sítě! Maple Leafs skórovali dvakrát v rozpětí 23 sekund a vedou po bleskovém obratu ve druhé minutě utkání 2:1! Asistence: Colin Greening a Rasmus Sandin.
    00:48 Ron HAINSEY - 1:1
     
    00:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    RON HAINSEY v mezikruží zachytil rozehrávku Sabres a na jeho vrcholu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad levým betonem Linuse Ullmarka zamířila k pravé tyči! Maple Leafs sice rychle inkasovali, ale po 18 sekundách se dočkali vyrovnání!
    00:30 Andrew OGLEVIE - 0:1
     
    00:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Mitchell Marner špatně rozehrál zpoza brány a Garret Sparks neudržel střelu Caseyho Nelsona, který na pravém křídle bez přípravy napřáhl před vrcholem pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé ráně s příklepem, a ANDREW OGLEVIE mezi jeho betony poslal puk na přední tyči z úhlu do sítě! Buffalo po pouhých 30 sekundách vede 1:0! Asistence: Casey Nelson.
     
    00:05
    Úvodní vhazování zápasu vyhráli Maple Leafs a okamžitě nahodili puk za bránu hostujícího Linuse Ullmarka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou týmů už jsou na ledové ploše, kde dokončují rozbruslení, a za pár okamžiků bude moci utkání mezi Torontem a Buffalem v Kanadě začít.

     
    v bráně domácího Toronta začne Garret Sparks, zatímco prostor mezi třemi tyčemi na opačné straně ledové plochy bude hájit brankář Linus Ullmark.

     
    „Chci si svůj první zápas užít a podat svůj nejlepší výkon, jaký jen mohu,“ prohlásil před zápasem John Tavares, který přišel do Maple Leafs z NY Islanders.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Sparks (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey (A), Carrick, Marinčin, Sandin, Liljegren – Hyman, Tavares (A), Marner – Leivo, Kadri, C. Brown – Mueller, Der-Argučincev, Timašov – Greening, Jooris, Engvall. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Buffalo Sabres: Ullmark (Wilcox) – Guhle, Nelson, Pilut, Tennyson, Hickey, Redmond – Nylander, Mittelstadt, Thompson – Girgensons (A), Sobotka (A), Oglevie – C.J. Smith, Porter (A), Baptiste – Olofsson, Asplund, Cornel. Hlavní trenér: Phil Housley.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brandon Schrader. Čároví: Scott Driscoll, David Brisebois.

     
    Z Čechů a Slováků bychom měli na každé straně sledovat jednoho hráče. Na straně domácího Toronta slovenského obránce Martina Marinčina a v dresu Buffala českého útočníka Vladimíra Sobotku, který přišel do organizace Sabres během léta ze St. Louis.

     
    Sam Reinhart před třetím přípravným zápasem podepsal s Buffalem novou dvouletou smlouvu, podle které si přijde ročně na průměrný plat 3,65 mil. dolarů.

     
    Scotiabank Arena, bývalé Air Canada Centre, bude v sobotu v noci svědky domácího vystoupení Maple Leafs, kteří ve třetím zápase přípravy vyzvou Buffalo poté, co zvládli během 24 hodin dvojzápas proti Ottawě a porazili ji dvakrát shodně 4:1, přestože se v obou utkáních představili jiní hráči. Daří se ovšem i týmu, v jehož bráně kdysi působil Dominik Hašek, když na úvod přípravy porazil Columbus a poté Pittsburgh.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Hainsey, 2. Engvall (Greening, Sandin), 4. Tavares (Liljegren, Marner), 31. Mueller, 60. Tavares – 1. Oglevie (Nelson), 12. Smith (Baptiste), 27. Thompson


    Toronto Maple Leafs: Sparks (31. McElhinney) – Rielly (A), Hainsey (A), Carrick, Marinčin, Sandin, Liljegren – Hyman, Tavares (A), Marner – Leivo, Kadri, C. Brown – Mueller, Der-Argučincev, Timašov – Greening, Jooris, Engvall. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Wilcox) – Guhle, Nelson, Pilut, Tennyson, Hickey, Redmond – Nylander, Mittelstadt, Thompson – Girgensons (A), Sobotka (A), Oglevie – C.J. Smith, Porter (A), Baptiste – Olofsson, Asplund, Cornel. Hlavní trenér: Phil Housley.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brandon Schrader. Čároví: Scott Driscoll, David Brisebois

    Diváci: 18833
    bahis siteleri