Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 12:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
12:3 (1:2, 5:1, 6:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Úterý 25.09.2018, 10:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    text Technology Florbal MB

    Loňští vítězové Tipsport Superligy mají zatím odehrané čtyři zápasy. V těch získali osm bodů, což je řadí na průběžné páté místo. Již v prvním zápase ztratila Mladá Boleslav bod, když vyhrála v Otrokovicích až v prodloužení. Ve druhém ztratili Středočeši dokonce všechny body. Na svém hřišti totiž nestačili na Chodov, když padli 5:6. Poté přišla dvě vítězství. Nejprve přehráli Bohemians 8:7, posléze Pardubice 6:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jiří Curney – 9 bodů (8+1)
    Milan Tomašík – 8 bodů (3+5)
    Jan Natov – 7 bodů (2+5)
     
    text TJ Sokol Královské Vinohrady

    Vinohrady se do Superligy vrátili a po čtyřech odehraných zápasech jsou umístěny na předposlední, třinácté, příčce. Pražanům se povedl hned první zápas, kdy na svém hřišti přehráli Znojmo 6:5. Následovaly ovšem tři porážky, z čehož dvě přišly na vlastním hřišti. Nejprve proti Liberci (5:6), poté s Ostravou (2:9). Poslední zápas sehrál Sokol na hřišti Brna, kde padl po velkém boji 4:5.

    Nejproduktivnější hráči:
    Zbyněk Stuchlík – 7 bodů (2+5)
    Martin Skřivánek – 6 bodů (5+1)
    Jan Hanák – 5 bodů (3+2)
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Musil (Bauer) – Novák, Řehoř, Kadlec, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šlechta, Ekl, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Pluhař, Gruber, Curney – Tomašík, Natov.

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Dejmal – Jelínek, Vnuk, D. Záň, O. Stuchlík, Houra, Rychetník – Kachnič, Linhart, Šimík – Hartman, Hájek, Mazák – Harnesk, Hanák, Z. Stuchlík – J. Záň, Rossi, Beran.

    Rozhodčí: Čížek, Laštovička.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    Utkání nám odstartovalo při skvělé atmosféře. Domácí Mladá Boleslav hraje v bílých dresech, zatímco hosté zvolili žlutočernou kombinaci.
     
    00:58
    Zatím jsme neviděli ani jednu střelu na bránu. Byli to sice domácí, kteří byli na chvíli na útočné polovině, jenže Dejmal zasahovat nemusel.
     
    01:44
    Středočeši napadali rozehrávku hostí hodně vysoko, a ti s tím měli menší problémy. To se nakonec projevilo, když nakonec o balonek přišli.
     
    02:10
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Johannes Harnesk – 2 min., Hrubost).
     
    02:21
    Mladoboleslavští tak mají ideální příležitost ke vstřelení první branky dnešního utkání. Snaží se rychlými pasy rozhýbat obranu Vinohrad, jenže ta brání solidně a daří se jí získávat míček.
     
    03:04
    Znovu museli hráči v bílém začínat až od svého brankáře. Nakonec se nepřesným pasem připravili o míček, který skončil za mantinelem.
     
    03:36
    Teď už jsou domácí usazeni na útočné polovině a nemysleli to vůbec špatně! Natov vyslal parádní křižný pas, který ovšem jeho spoluhráč netrefil!
     
    04:10
    Pražané první početní nevýhodu zvládli! Těsně po ní měl ještě dobrou šanci Ekl, ovšem z blízka nedokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    04:42
    Středočeši jsou nadále v blízkosti branky Dejmala, ale nemohou se dostat do gólové příležitosti. Vinohrady zatím brání velmi dobře.
     
    05:13
    Mladoboleslavský hráč navíc nezpracoval přihrávku od Höffera a míček skončil jen za mantinelem. Balonek pro hosty, kteří mohou v klidu rozehrát.
     
    05:51
    Už to vypadalo, že se domácí dostanou do rychlého protiútoku, kdy mohl pálit Natov i Curney. Ani jeden z nich však střelu nezvolil a domácí přišli o míček.
     
    06:29
    Znovu bylo pískáno v neprospěch domácích. Ti jsou sice vysunuti hodně vysoko, kde napadají. Často však k tomu přidají drobný faul, po kterém je pískáno.
     
    07:01
    Jan Řehoř se zkoušel prosadit individuální akcí, jenže daleko se nedostal. Navázat na něj chtěl jeho spoluhráče střelou, jenže ta trefila prvního soupeře.
     
    07:45
    Asi poprvé v zápase se na delší chvilku dostali hostující hráči na útočnou polovinu. Chvíli si zde přihrávali, ale poslední pas byl sražen mimo mantinely.
     
    08:38
    Velká šance Jiřího Curneyho! K tomu se dostal míček do ideální pozice, jenže domácí hráč pálil ze záklonu a bránu netrefil.
     
    09:15
    Od mantinelu pálil střelou zápěstím Martin Tokoš. Dejmal se sice za míčkem jen ohlédl, jenže ten letěl mimo tři tyče. U balonku stále domácí.
     
    09:50
    Středočeši jsou v utkání jasně lepším týmem, také jsou favority utkání. Zatím tomu něco v útočné fázi ale chybí. Dejmal neměl ještě těžší zákrok.
     
    10:32
    Josef Pluhař čekal u vzdálenější tyče na pas, který tam také přišel. Hostující gólman byl ovšem připraven a stihl míček lapit.
     
    11:09
    Obrovská chyba hostujícího hráče! Ten byl poslední a o míček ho obral Jakub Bína. Ten byl poté sražen na zem, ale rozhodčí faul neodpískali.
     
    11:39
    Konečně také nějaká střela v podání Vinohrad! Z boku pálil Martin Rossi, ale Musil jeho ránu vyrazil. Poté stejný hráč byl ještě před brankovištěm, ale i zde si domácí brankář se situací poradil.
     
    12:20
    Mladá Boleslav začíná s dalším útokem od své vlastní obranní poloviny, avšak zatím jsou to jen pasy mezi obránci, kteří nemají komu přihrát.
     
    12:58
    Milan Tomašík poslal pas na Jana Řehoře. Ten se s ničím nerozpakoval a vypálil. Jeho rána byla sražena hostující hokejkou mimo mantinely.
     
    13:31
    Obrovské příležitosti v podání domácích! Ti nejprve utekli do přečíslení dva na jednoho. Josef Pluhař chtěl přihrát, jenže jeho pas byl sražen na hranici brankoviště. Tam doráželi další dva jeho spoluhráči, především Ekl, ale ten neodkázal dostat míček za brankovou čáru!
     
    14:27
    Vedoucí branka již opravdu visí ve vzduchu. Pražané mají plné ruce i nohy práce v obranné činnosti, přesto stále drží remízový stav.
     
    15:10
    Jan Linhart ukázal, že je šikovným hráčem a dokázal dostat míček mimo útočnou polovinu po povedené kličce. Boleslav už je ovšem zpět.
     
    15:41
    Při další akci se ale domácí provinili faulem, díky kterému mohou Vinohrady kombinovat na útočné polovině. Dlouho zde však nevydržely.
     
    16:02
    Další dobrá šance domácích! Křižný pas dostal hráč Mladé Boleslavi, jenž pálil z první. Jeho rána ovšem letěla vysoko nad branku.
     
    16:33
    Zajímavá akce v podání Technology. Přišla nahození z poloviny hřiště a před gólmanem byl Tokoš, který míček nedokázal tečovat do protipohybu.
     
    17:11
    Znovu v akci Martin Tokoš. Ten běžel se svými spoluhráči do přečíslení. Chtěl vypálit, jenže rána mu sjela po hokejce a sotva dojela k Dejmalovi.
     
    17:33
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Neskutečné, hosté se prosazují jako první! Höffer byl ve svízelné situaci, a nakonec proti dvěma soupeřům o míček přišel. Poté přišla rychlá akce a přihrávky z první. Nakonec našel Linhart JANA HANÁKA, proti jehož ráně z první neměl Musil nárok. Asistence: Jan Linhart.
    17:33 Jan HANÁK - 0:1
     
    18:15
    To může být pro Mladou Boleslav šok. V zápase totiž byla jasně lepším týmem, přesto po ojedinělé akci hostí inkasovala. Ráda by srovnala do konce třetiny.
     
    18:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Což se také nakonec děje! Obrana hostí se nestihla zformovat před rozehrávkou od mantinelu. Curney našel volného JANA NATOVA, který vymetl šibenici Dejmalovy brány! Asistence: Jiří Curney.
    18:38 Jan NATOV - 1:1
     
    19:10
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! najednou se nám strhla přestřelka na stadioně v Mladé Boleslavi! Musil měl co dělat, aby vyrazil dorážky soupeřů. Nakonec se ale míček dostal k MARIANU JELÍNKOVI, který si navedl míček na střed a střelou k tyči rozesmutnil domácí fanoušky. Asistence: Ondřej Houra.
    19:10 Martin JELÍNEK - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Wow! Je za námi první třetina, po které trochu překvapivě vede hostující tým o jednu branku. Domácí sice byli lepší, přesto jako první inkasovali z hole Jana Hanáka. Utekla ovšem minuta a bylo srovnáno, když se ranou do šibenice prosadil Jan Natov. To ještě nebylo vše na konci první periody, protože se prosadil ještě Marian Jelínek, který určil stav první třetiny.
     
    Střely na bránu: 20 – 12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Po chybě domácího hráče se ke střelecké pozici dostal Pavel Hájek. Nakonec se dostal trochu do úhlu a jeho rána jen prosvištěla vedle brány.
     
    21:22
    Mladá Boleslav předvádí v úvodu druhé periody zbytečné chyby, díky kterým nemají Vinohrady nejmenší problém s bráněním.
     
    21:45
    Teď už se dostali Středočeši do tlaku na útočné polovině a vyslali dvě střely. Obě však letěly nad bránu a u míčku jsou hostující hráči.
     
    22:38
    Sokol se snaží rychle přistupovat k hráčům s míčkem a nedávají domácím klid na kombinaci. Ti si s tím zatím neví rady a jsou na polovině hřiště.
     
    22:59
    Přišla nakonec střela od mantinelu, jenže ta mířila přesně doprostřed brány, kde byl připraveny Dejmal, jenž střel bez potíží vyrazil.
     
    23:33
    Znovu musí florbalisté v bílém začít až od své branky. Netrvalo však dlouho a už jsou usazeni na útočné polovině, kde hledají skulinky v obrané hostí.
     
    24:19
    Hrách Technology neposlal vůbec dobrou přihrávku po mantinelu, díky čemuž se míčku zmocnily Vinohrady. Ty s útokem ale nikam nespěchají.
     
    25:11
    Ne úplně dobrou přihrávku poslal Tomáš Chroust na svého spoluhráče, ten si s tím nakonec poradil a Mladá Boleslav se může hnát do útoku.
     
    25:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ten nakonec končí vyrovnávací brankou po parádní zadovce! Středočeši vybojovali míček. Ten se dostal k Josefu Pluhařovi, který poslal zadovku zpoza brány přesně na hůl JAKUBA GRUBERA, který z první rozvlnil síťku! Asistence: Josef Pluhař.
    25:16 Jakub GRUBER - 2:2
     
    26:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde poprvé v zápase do vedení a znovu střílí branku po rozehrávce z rohu, kdy obrana hostí nebyla koncentrovaná! Znovu Curney poslal míček na JANA NATOVA, který z první překonal Dejmala. Asistence: Jiří Curney.
    26:29 Jan NATOV - 3:2
     
    27:01
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak a je zase srovnáno! Neskutečné, co nám přinášejí poslední okamžiky dnešního zápasu. Harnek vybojoval míček, který poslal před branku, kde byl připravený MARTIN ROSSI, jenž dával do prázdné brány. Asistence: Johannes Harnesk.
    27:01 Martin ROSSI - 3:3
     
    28:02
    Vinohradům vlila vstřelená branka novou krev do žil a Pražané drží míček na svých holích o něco častěji. Do gólovek se ovšem nedostávají.
     
    28:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Navíc inkasují a Středočeši si berou své vedení zpět! Míček se dostal před bránu, kde byl úplně volný JAKUB BÍNA, který do míčku plácl zády k bráně, a ten skončil v bráně. Asistence: Jan Natov.
    28:30 Jakub BÍNA - 4:3
     
    29:22
    Teď naopak hosty inkasovaná branka srazila a Mladá Boleslav byla v tlaku. Žádnou zajímavější příležitost z toho ovšem nevznikla.
     
    30:20
    Florbalisté v bílém jsou usazeni na útočné polovině a Vinohrady neví, kde jim hlava stojí. Vše za své spoluhráče vyřešil Dejmal, který poslal míč na soupeřovu půlku.
     
    31:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým vede již o dvě branky a Natov střílí hattrick! Středočeši byli zase usazeni na útoční polovině. Curney poslal zadovku na JANA NATOVA, jenž znovu trefil růžek vinohradské brány! Asistence: Jiří Curney.
    31:03 Jiří CURNEY - 5:3
     
    31:51
    Milan Tomašík byl v těžké pozici, a tak alespoň poslal míček na bránu Dejmala. K tomu sotva dojel a hostující brankář rozehrál akci svého týmu.
     
    32:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, co se tuto třetinu děje na domácím stadioně! JAN ŘEHOŘ dostal parádní křižný pas a jeho rána z první trefila mezírku mezi obráncem a tyčkou. Asistence: Tomáš Kadlec.
    32:31 Jan ŘEHOŘ - 6:3
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Aleš Höffer – 2 min., Bránění ve hře).
     
    33:16
    Vinohrady tak mají ideální šanci snížit náskok svého soupeře na dvě branky. Navíc konečně nebudou chvíli pod tlakem.
     
    33:38
    Snížená navíc mohlo přijít! Pavel Hájek dostal parádní pas na střed hřiště, jenže jeho ránu skvělým zákrokem vychytal Musil!
     
    34:13
    Mladá Boleslav mohla navýšit náskok svého týmu! Do samostatného úniku utekl Martin Tokoš, jenž chtěl přehodit nohu Dejmala. To se mu však nepovedlo!
     
    35:01
    Domácí hrají v pěti!
     
    35:07
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Jan Linhart – 2 min., Bránění ve hře).
     
    35:27
    Pro Středočechy je to také dobrá šance, jak ještě navýšit náskok svého týmu, který je v této chvíli tříbrankový. Smyčka okolo obrany hostí se stahuje.
     
    36:03
    Jenže Mladá Boleslav se sama připravila o útočnou polovinu nepřesným pasem, po kterém musí začít se svým útokem znovu od svého brankáře.
     
    36:24
    Jiří Curney pálil z první, jenže jeho rána jen prosvištěla brankovištěm. Dejmal nemusel zasahovat.
     
    37:07
    Vinohrady hrají v pěti!
     
    37:27
    Technology je nadále nastěhováno na útočné polovině. Hosté sice měli možnost rozehrávky, ale jen dlouhým obloukem poslal míček na půlku soupeře.
     
    38:00
    Do konce druhé periody nám zbývají dvě minuty. Vstřelí ještě jeden z týmů nějakou branku nebo půjdeme do kabin za toho stavu?
     
    38:45
    Mladoboleslavští florbalisté bojovali o míček v rohu útočné poloviny, a nakonec tento souboj vyhráli. Ke střele se dostal Curney, jehož ránu Dejmal vyrazil.
     
    39:09
    Curney poslal nepřesný pas na svého spoluhráče, který pro něj musel skoro až ke gólmanovi. Středočeši už jsou ale zase v tlaku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tak, je za námi i druhá třetina dnešního utkání mezi Mladou Boleslaví a Vinohrady. V té jsme viděli hned šest branek, z čehož jich hned pět padlo do sítě Pražanů! Středočeši tak otočili stav ve svůj prospěch a vedou o tři branky. Hattrickem se na tomto vedení podílí Jan Natov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Domácí tým ihned zkraje třetí třetiny se drží na míčku na útočné polovině. Jan Řehoř posílal přihrávku na svého spoluhráče, jenže ta nebyla přesná.
     
    40:57
    Mladá Boleslav vyslala první střelu v této periodě. Ta byla ještě tečovaná, avšak nakonec skončila těsně nad horní tyčkou Dejmalovy brány.
     
    41:45
    Aleš Höffer posílal chytře pas na Josefa Pluhaře. Těsně před ním ovšem stihl zasáhnout hostující hráč, jenž míček odpálil mimo nebezpečí.
     
    42:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostující hráče končí sedmou brankou v síti Vinohrad! Hostující hráč poslal míček přímo na Curneyho, jenž mohl pálit. On však našel JANA NATOVA, který dával do prázdné brány a dnes zapisuje čtvrtou branku! Asistence: Jiří Curney.
    42:23 Jan NATOV - 7:3
     
    42:23
    Střídání v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady: ze hřiště odchází Martin Dejmal, přichází Rastislav Mazák.
     
    43:06
    Přidat další branku svému týmu mohl Milan Tomašík. Střela z první mu ale ani trochu nesedla, a tak balonek letěl vedle brány hostujícího týmu.
     
    43:56
    Mladoboleslavští hráči jsou nadále v tlaku. Tentokrát se ovšem provinili faulem na polovině hřiště, po kterém zůstal hostující hráč na chvíli ležet. Po okamžiku se ovšem zvedl a bude schopen pokračovat.
     
    45:03
    Hráči v bílém jsou nadále usazení na útočné polovině a rádi by přidali ještě další branky do sítě soupeře. To se jim zatím ale nedaří.
     
    45:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvilku později už je ale osmý zásah Boleslavi na světě! Natov poslal přihrávku na JIŘÍHO CURNEYHO, jenž se do míčku opřel a jeho rána skončila za zády hostující brankáře. Asistence: Jan Natov.
    45:41 Jiří CURNEY - 8:3
     
    46:25
    Hráči ve žlutém se ještě nedostali v této třetině přes polovinu hřiště. Musí se hlavně bránit a na nějaký zvrat ve skóre to zatím opravdu nevypadá.
     
    48:16
    Ne, Vinohradům se opravdu nedaří. Znovu byly pod velkým tlakem, když na hřišti byla dvojice Natov – Curney, která má dnes skvělé statistiky.
     
    48:50
    Znovu byl v akci domácí hráč s číslem 40! Jiří Curney se dostal před branku a bekhendem trefil jen horní tyč! Velká šance domácích.
     
    49:33
    Petr Krzyžanek chtěl vyslal do přečíslení své spoluhráče. Jeho přihrávka ovšem byla sražena hokejkou hostí, přesto jsou domácí zase u míčku.
     
    50:12
    Tadeáš Chroust neskutečně zahodil gólovku! Dostal pas na vzdálenější tyč, kde byl úplně sám, jenže míček netrefil dobře a přestřelil!
     
    51:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný zápas pro Jana Natova! Jiří Curney opět našel svým pasem JANA NATOVA, který střelou švihem překonal bezmocného Mazáka v bráně. Pro Natova to je navíc pátá branka v dnešním utkání! Asistence: Jiří Curney.
    51:18 Jan NATOV - 9:3
     
    51:41
    Na druhé straně se hnaly do útoku také Vinohrady, ale znovu se nedostaly ani ke střele. Hosté ve třetí třetině zatím nepředvedli vůbec nic.
     
    52:22
    Rastislav Mazák si sáhl na balonek, který vyslal do rychlé akce. V rohu útočné poloviny ovšem hostí o míček přišli a domácí mohou znovu útočit.
     
    53:32
    už to vypadalo, že se Pražané dostanou ke střele. Zbyněk Stuchlík ovšem nepřevzal dobře přihrávku a o míč přišel. O vítězi dnešního utkání už není pochyb.
     
    54:13
    Dobrá akce domácích, po které klidně mohla padnout desátá branka! Jakub Bína dostal ideální pas do střelecké pozice, ze které trefil jen soupeře. Míček se k němu ovšem vrátil, poslal ho na Curneyho, jehož rána byla také sražena.
     
    54:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvilku později už je desátá branka na světě! Bína našel u pravé tyče volného JIŘÍHO CURNEYHO, jenž svůj pokus otřel o nohu Mazáka, od které se míček odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jakub Bína.
    54:36 Jiří CURNEY - 10:3
     
    55:20
    Královským Vinohradům se třetí perioda opravdu nepovedla. Inkasovaly v ní už čtyři branky, navíc se samy k žádné větší příležitosti nedostaly.
     
    56:10
    Sebastián Šlechta se hnal do zajímavé pozice, jenže na poslední chvíli dokázal zakročit hostující obránce, jenž mu míček odpálil z hokejky.
     
    56:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Pražanů, to už je opravdu debakl pro hráče z hlavního města! JOSEF PLUHAŘ to nejprve zkoušel bekhendem, tato rána byla ještě vyražena. Stejný hráče se ovšem dostal k dorážce a v pádu dokázal zakončit! Asistence: Sebastian Šlechta.
    56:52 Josef PLUHAŘ - 11:3
     
    57:26
    O vítězi toho utkání již nemůže být pochyb. Středočeši naprosto jasně kontrolují utkání, ve kterém vedou o osm branek.
     
    57:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o devět branek, domácí tým se opravdu rozstřílel v poslední třetině. K míčku se dostal JIŘÍ CURNEY, který střelou po zemi překonal hostujícího brankáře. Asistence: Filip Zakonov.
    57:52 Jiří CURNEY - 12:3
     
    58:32
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Josef Pluhař – 2 min., Sekání).
     
    59:30
    Vinohradům se už nedaří odehrát pořádně ani přesilová hra. Boleslav se naprosto v pohodě brání a nepouští svého soupeře k ničemu.
     
    59:59
    Je to jasné! Pražané se navíc ještě provinili faulem, po kterém měl dobrou možnost na vstřelení další branky Curney, jenže jeho ránu Mazák zastavil.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi dnešní utkání mezi domácí Mladou Boleslaví a hostujícími Vinohrady. Po první třetině to z hlediska stavu vypadalo na vyrovnanou partii. Ve druhé a třetí části ovšem zapli Středočeši svůj gólostroj a nasázeli v těchto dvou periodách hned jedenáct branek. Nakonec si tedy připsali naprosto pohodlné vítězství 12:3.

    Na této výhře se nejvíce podíleli JiříCurney – 8 bodů (3+5) a Jan Natov – 7 bodů (5+2).
     
    Na stadion v Boleslavi si našlo cesto 1080 diváků!
     
    Střely na branku: 58 – 27.
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:02:29)

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 19. Natov (Curney), 26. Gruber (Pluhař), 27. Natov (Curney), 29. Bína (Natov), 32. Curney (Natov), 33. Řehoř (Kadlec), 43. Natov (Curney), 46. Curney (Natov), 52. Natov (Curney), 55. Curney (Bína), 57. Pluhař (Šlechta), 58. Curney (Zakonov) – 18. Hanák (Linhart), 20. Jelínek (Houra), 28. Rossi (Harnesk)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (Bauer) – Novák, Řehoř, Kadlec, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šlechta, Ekl, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Pluhař, Gruber, Curney – Tomašík, Natov.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Dejmal (43. Mazák) – Jelínek, Vnuk, D. Záň, O. Stuchlík, Houra, Rychetník – Kachnič, Linhart, Šimík – Hartman, Hájek, Harnesk – Hanák, Z. Stuchlík, J. Záň – Rossi, Beran.

    Rozhodčí: Čížek, Laštovička

    Diváci: 1080
    bahis siteleri