Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 12:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
12:3 (1:2, 5:1, 6:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Úterý 25.09.2018, 10:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    57:52 Jiří CURNEY - 12:3
     
    57:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o devět branek, domácí tým se opravdu rozstřílel v poslední třetině. K míčku se dostal JIŘÍ CURNEY, který střelou po zemi překonal hostujícího brankáře. Asistence: Filip Zakonov.
    56:52 Josef PLUHAŘ - 11:3
     
    56:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Pražanů, to už je opravdu debakl pro hráče z hlavního města! JOSEF PLUHAŘ to nejprve zkoušel bekhendem, tato rána byla ještě vyražena. Stejný hráče se ovšem dostal k dorážce a v pádu dokázal zakončit! Asistence: Sebastian Šlechta.
    54:36 Jiří CURNEY - 10:3
     
    54:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvilku později už je desátá branka na světě! Bína našel u pravé tyče volného JIŘÍHO CURNEYHO, jenž svůj pokus otřel o nohu Mazáka, od které se míček odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jakub Bína.
    51:18 Jan NATOV - 9:3
     
    51:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný zápas pro Jana Natova! Jiří Curney opět našel svým pasem JANA NATOVA, který střelou švihem překonal bezmocného Mazáka v bráně. Pro Natova to je navíc pátá branka v dnešním utkání! Asistence: Jiří Curney.
    45:41 Jiří CURNEY - 8:3
     
    45:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvilku později už je ale osmý zásah Boleslavi na světě! Natov poslal přihrávku na JIŘÍHO CURNEYHO, jenž se do míčku opřel a jeho rána skončila za zády hostující brankáře. Asistence: Jan Natov.
    42:23 Jan NATOV - 7:3
     
    42:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostující hráče končí sedmou brankou v síti Vinohrad! Hostující hráč poslal míček přímo na Curneyho, jenž mohl pálit. On však našel JANA NATOVA, který dával do prázdné brány a dnes zapisuje čtvrtou branku! Asistence: Jiří Curney.
    32:31 Jan ŘEHOŘ - 6:3
     
    32:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, co se tuto třetinu děje na domácím stadioně! JAN ŘEHOŘ dostal parádní křižný pas a jeho rána z první trefila mezírku mezi obráncem a tyčkou. Asistence: Tomáš Kadlec.
    31:03 Jiří CURNEY - 5:3
     
    31:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým vede již o dvě branky a Natov střílí hattrick! Středočeši byli zase usazeni na útoční polovině. Curney poslal zadovku na JANA NATOVA, jenž znovu trefil růžek vinohradské brány! Asistence: Jiří Curney.
    28:30 Jakub BÍNA - 4:3
     
    28:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Navíc inkasují a Středočeši si berou své vedení zpět! Míček se dostal před bránu, kde byl úplně volný JAKUB BÍNA, který do míčku plácl zády k bráně, a ten skončil v bráně. Asistence: Jan Natov.
    27:01 Martin ROSSI - 3:3
     
    27:01
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak a je zase srovnáno! Neskutečné, co nám přinášejí poslední okamžiky dnešního zápasu. Harnek vybojoval míček, který poslal před branku, kde byl připravený MARTIN ROSSI, jenž dával do prázdné brány. Asistence: Johannes Harnesk.
    26:29 Jan NATOV - 3:2
     
    26:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde poprvé v zápase do vedení a znovu střílí branku po rozehrávce z rohu, kdy obrana hostí nebyla koncentrovaná! Znovu Curney poslal míček na JANA NATOVA, který z první překonal Dejmala. Asistence: Jiří Curney.
    25:16 Jakub GRUBER - 2:2
     
    25:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ten nakonec končí vyrovnávací brankou po parádní zadovce! Středočeši vybojovali míček. Ten se dostal k Josefu Pluhařovi, který poslal zadovku zpoza brány přesně na hůl JAKUBA GRUBERA, který z první rozvlnil síťku! Asistence: Josef Pluhař.
    19:10 Martin JELÍNEK - 1:2
     
    19:10
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! najednou se nám strhla přestřelka na stadioně v Mladé Boleslavi! Musil měl co dělat, aby vyrazil dorážky soupeřů. Nakonec se ale míček dostal k MARIANU JELÍNKOVI, který si navedl míček na střed a střelou k tyči rozesmutnil domácí fanoušky. Asistence: Ondřej Houra.
    18:38 Jan NATOV - 1:1
     
    18:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Což se také nakonec děje! Obrana hostí se nestihla zformovat před rozehrávkou od mantinelu. Curney našel volného JANA NATOVA, který vymetl šibenici Dejmalovy brány! Asistence: Jiří Curney.
    17:33 Jan HANÁK - 0:1
     
    17:33
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Neskutečné, hosté se prosazují jako první! Höffer byl ve svízelné situaci, a nakonec proti dvěma soupeřům o míček přišel. Poté přišla rychlá akce a přihrávky z první. Nakonec našel Linhart JANA HANÁKA, proti jehož ráně z první neměl Musil nárok. Asistence: Jan Linhart.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 19. Natov (Curney), 26. Gruber (Pluhař), 27. Natov (Curney), 29. Bína (Natov), 32. Curney (Natov), 33. Řehoř (Kadlec), 43. Natov (Curney), 46. Curney (Natov), 52. Natov (Curney), 55. Curney (Bína), 57. Pluhař (Šlechta), 58. Curney (Zakonov) – 18. Hanák (Linhart), 20. Jelínek (Houra), 28. Rossi (Harnesk)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (Bauer) – Novák, Řehoř, Kadlec, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šlechta, Ekl, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Pluhař, Gruber, Curney – Tomašík, Natov.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Dejmal (43. Mazák) – Jelínek, Vnuk, D. Záň, O. Stuchlík, Houra, Rychetník – Kachnič, Linhart, Šimík – Hartman, Hájek, Harnesk – Hanák, Z. Stuchlík, J. Záň – Rossi, Beran.

    Rozhodčí: Čížek, Laštovička

    Diváci: 1080
    bahis siteleri