Oxford Utd. – Manchester City 0:3 (kon.) | Wolverhampton – Leicester 0:0 (1:3 po pen.) | Manchester Utd. – Derby 2:2 (7:8 po pen.)
West Brom – Crystal Palace 0:3 (kon.)
po penal. (7:8)
Manchester United
2:2 (1:0)
Derby County
Úterý 25.09.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    V samém závěru ještě dostává žlutou kartu Nemanja Matić (MAN).
    90+5. Marouane FELLAINI - 2:2
     
    90+5
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Exploze radosti na Old Trafford! Tomori ukopl míč od Lukaka jen do cesty Dalotovi, který skvělým centrem na malé vápno našel hlavu MAROUANEA FELLAINIHO. Ten zblízka nedal šanci Carsonovi a v samém závěru zachránil už ztracený zápas pro Manchester.
     
    87
    Avizovaná změna je tady, Jayden Bogle uvolní na několik posledních minut místo na pravém beku Andremu Wisdomovi.
    85. Jack MARRIOTT - 1:2
     
    85
    Derby County právě vstřelilo branku!
    Derby využívá přesilovku! Po svižné akci zleva se ke střele zpoza vápna dostal Mount a Grant míč vyrazil jen před sebe, kde číhal střídající JACK MARRIOTT. Ten tak svůj první gól za Rams dává na Old Trafford a pravděpodobně rozhodl o postupu svého týmu.
     
    79
    Druhá změna v sestavě Beranů. Davida Nugenta nahradí na hrotu útoku Jack Marriott.
     
    79
    Bogle odcentroval z pravé strany skvěle a našel někde na hranici vápna nového muže na trávníku Jozefzoona, jeho hlavička mířila přesně k tyči. Lee Grant se tam však natáhl a vytěsnil míč na roh.
     
    77
    První změnu v sestavě uchystal i Frank Lampard. Ofenzivu místo Masona Bennetta oživí Florian Jozefzoon.
     
    73
    Lukaku sklepl balon pro Martiala a naběhl do vápna. Francouzský parťák mu ho vrátil a Lukaku z otočky orazítkoval tyč! Následně se k balonu ještě jednou dostal Martial, který technickou střelou minul vzdálenější tyč.
     
    69
    Soutěžní debut za United si tak odbude zkušený náhradník Lee Grant, který přišel v létě ze Stoke. Ten v sestavě United nahradí Juana Matu.
    67. Červená karta Romera.
     
    67
    Nad postupovými nadějemi Manchesteru se stahují mračna! Po skvělém průnikovém pasu se na branku řítil Wilson a zkusil obhodit vyběhnuvšího Romera, který mimo vápno sáhl na balon rukou, červená karta!
     
    63
    Dvojnásobná změna na domácí straně, Jesse Lingard uvolní místo Fredovi a na místo Andera Herrery se postaví Marouane Fellaini.
    59. Harry WILSON - 1:1
     
    59
    Derby County právě vstřelilo branku!
    No co teď převedl HARRY WILSON, to byla paráda! Neuvěřitelná rána z volného kopu zaplachtila do levé šibenice, Sergio Romero jen nešťastně přešlápl na čáře a sledoval, jak mu balon letí do branky. Opravdu nádherný gól a rázem máme vyrovnáno.
     
    55
    Jesse Lingard na středu hřiště nešetrně dohrál Bradleyho Johnsona a je z toho žlutá karta i na domácí straně. Potom se navíc do šance dostal Craig Forsyth, jeho ránu z levé strany však dokázal zablokovat Eric Bailly.
     
    53
    Skvěle Romero! Bogle se zprava probil až za vápno, a i když po Mountově nahrávce nemohl zakončovat Nugent, byla z toho veliká šance. Balon se totiž z chumlu hráčů odrazil doleva, kde byl nepokrytý Harry Wilson, jeho prudkou ránu argentinský brankář se štěstím vytěsnil těsně vedle tyče! Možná mu trochu pomohla i teč Jonese na brankové čáře.
     
    48
    Po rohovém kopu domácí rychle vyrazili do protiakce. Mata vysunul do běhu Lingarda, jehož zezadu zatáhl za rameno Craig Forsyth (DER) – jasná žlutá.
     
    25
    Mason Bennett se sice ukázkově vrátil s Martialem, jeho následný zákrok už ovšem tak skvělý nebyl. Sudí nejenže píská faul z pozice na hranici vápna, ale ještě udělil hostujícímu hráči žlutou kartu.
     
    24
    Martial si na levém křídle pohrál s nebohým Boglem, který mu absolutně nestačil. Francouzský šikula se pak sice dostal s míčem až k brankové čáře, přesto ale dokázal odcentrovat. Míč to byl skvělý, přeletěl přes natahujícího se Carsona až k Lukakovi, ten ale v pádu dokázal z metru a půl netrefit prázdnou branku.
     
    13
    Kapitán hostů Richard Keogh zaváhal při zpracování balonu a nechal se obrat Lukakem, který si to pak namířil do vápna. Pálil z jeho hranice na bližší tyč, branku ovšem minul.
    6. Romero si poradil s pokusem Bennetta.
     
    6
    Fantastický zákrok Romera! Mount zasekl balon na rohu velkého vápna a poslal míč do ohně. Na jeho přízemní pas si za obranu seběhl pravý záložník Mason Bennett, jenže zblízka trefil jen argentinského gólmana Manchesteru.
    3. Juan MATA - 1:0
     
    3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Parádně sehraná akce domácích! Martial pláchl po levé straně a nahrál na hranici vápna na Lukaka, jenž patičkou posunul míč na Lingarda. Ten ještě nesobecky vysunul doprava osamoceného JUANA MATU, na jehož utaženou ránu do levého dolního rohu Carson neměl nárok.

    Michal Konvalina

    Branky: 3. Mata, 90+5. Fellaini – 59. Wilson, 85. Marriott

    Karty:   55. Lingard (MAN), 90+7. Matić (MAN) – 25. Bennett (DER), 48. Forsyth (DER)   67. Romero (MAN)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Mount (DER)
    1:1   Lukaku (MAN)
    2. série:
    1:2   Jozefzoon (DER)
    2:2   Young (MAN)
    3. série:
    2:3   Wilson (DER)
    3:3   Fellaini (MAN)
    4. série:
    3:4   Marriott (DER)
    4:4   Fred (MAN)
    5. série:
    4:5   Johnson (DER)
    5:5   Martial (MAN)
    6. série:
    5:6   Bryson (DER)
    6:6   Dalot (MAN)
    7. série:
    6:7   Forsyth (DER)
    7:7   Matić (MAN)
    8. série:
    7:8   Keogh (DER)
    7:8   Jones (MAN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 15:10.
    Manchester United: Romero – Dalot, Bailly, Jones, Young (C) – Mata (69. Grant), Matić, Herrera (63. Fellaini) – Lingard (63. Fred), Lukaku, Martial
    Náhradníci: Grant – Darmian, Smalling, Fellaini, Fred, McTominay, Sánchez

    Derby County: Carson – Bogle (87. Wisdom), Tomori, Keogh (C), Forsyth – Bryson, Johnson – Bennett (77. Jozefzoon), Mount, Wilson – Nugent (79. Marriott)
    Náhradníci: Roos – Wisdom, Waghorn, Jozefzoon, Marriott, Huddlestone, Malone

    Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, West
    bahis siteleri