Buffalo – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
St. Louis – Washington 0:4 (kon.) | Chicago – Detroit 6:8 (kon.) | Calgary – San Jose 7:5 (kon.)
Edmonton – Vancouver 6:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Florida Panthers
Středa 26.09.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:31 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    52:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Jevgenij Dadonov předvedl úžasnou individuální akci, když z pravého křídla mezi třemi protihráči pronikl do mezikruží a na vzdálenější levé tyči předvedl parádní zpětnou přihrávku přes šířku útočného pásma, na kterou si v pravém kruhu najel ALEKSANDER BARKOV, a střelou po ledě překonal padajícího Andreje Vasilevského! Florida ve třetí třetině skórovala třikrát v řadě a dokázala otočit zápas na svou stranu! Asistence: Jevgenij Dadonov a Nick Bjugstad.
    47:03 Aaron EKBLAD - 2:2
     
    47:03
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD si v pravém kruhu najel na krásnou přihrávku Coltona Scevioura přes šířku útočného pásma z levého křídla a střelou zápěstím v oslabení zamířil nad lapačkou Andreje Vasilevského do bližšího pravého horního rohu brány! Třetí třetina zatím patří Panthers – 2:2! Asistence: Colton Sceviour a Derek MacKenzie.
    42:16 Jevgenij DADONOV - 2:1
     
    42:16
    Florida právě vstřelila branku!
    JEVGENIJ DADONOV na přední tyči skvěle tečoval nahození Marka Pysyka na pravém křídle od modré čáry a našel díru ve výstroji Andreje Vasilevského, který poprvé inkasoval! Panthers jsou zpět v zápase. Asistence: Mark Pysyk.
    30:15 Alex KILLORN - 2:0
     
    30:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Steven Stamkos si z levého křídla sjížděl mezi kruhy pro vhazování, kde se mu na chvíli zamotal puk pod brusle, kapitán Tampy se ale rychle zorientoval a krátkou kolmou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování najíždějícího ALEXE KILLORNA, který rychlou střelou zápěstím z blízkosti a úhlu zamířil nad pravým betonem Jamese Reimera k bližší tyči! Lightning vedou 2:0. Asistence: Steven Stamkos a J.T. Miller.
    24:17 Adam ERNE - 1:0
     
    24:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Mathieu Joseph si na levém křídle krásně potáhl puk až téměř do rohu ledové plochy a poté krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel v mezikruží ADAMA ERNEA, který rychlou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Jamese Reimera zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Tampa využila přesilovou hru a ujala se vedení 1:0. Asistence: Mathieu Joseph a J.T. Miller.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Erne (Joseph, Miller), 31. Killorn (Stamkos, Miller) – 43. Dadonov (Pysyk), 48. Ekblad (Sceviour, MacKenzie), 53. Barkov (Dadonov, Bjugstad)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Černák, Koekkoek, Sergačev – Killorn, Stamkos (C), J.T. Miller – Palát, Point, Kučerov – Joseph, Cirelli, Conacher – Mertel, Stephens, Erne. Hlavní trenér: Jon Cooper.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Melchiori, Petrovic – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Hoffman – Borgström, McCann, Malgin – Vatrano, MacKenzie, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Michael Markovic, Francois StLaurent. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois

    Diváci: 11485
    bahis siteleri