Buffalo – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
St. Louis – Washington 0:4 (kon.) | Chicago – Detroit 6:8 (kon.) | Calgary – San Jose 7:5 (kon.)
Edmonton – Vancouver 6:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Florida Panthers
Středa 26.09.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Jared McCann střelou od střídaček po ledě minul vzdálenější levou tyč prázdné brány Lightning a zakázané uvolnění se vzápětí nepískalo. Domácí museli hrát.
     
    58:24
    Andrej Vasilevskij naskočil na střídačku a Lightning se pokouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    55:04
    Mathieu Joseph se ocitl v levém kruhu ve slibné střelecké pozici, střelou zápěstím ale těsně minul vzdálenější pravý horní roh brány brankáře Jamese Reimera!
    52:31 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    52:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Jevgenij Dadonov předvedl úžasnou individuální akci, když z pravého křídla mezi třemi protihráči pronikl do mezikruží a na vzdálenější levé tyči předvedl parádní zpětnou přihrávku přes šířku útočného pásma, na kterou si v pravém kruhu najel ALEKSANDER BARKOV, a střelou po ledě překonal padajícího Andreje Vasilevského! Florida ve třetí třetině skórovala třikrát v řadě a dokázala otočit zápas na svou stranu! Asistence: Jevgenij Dadonov a Nick Bjugstad.
     
    50:01
    Z dnešního utkání musel během prostřední části odstoupit Nikita Kučerov, který utrpěl v dresu domácí Tampy zranění v dolní části těla.
    47:03 Aaron EKBLAD - 2:2
     
    47:03
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD si v pravém kruhu najel na krásnou přihrávku Coltona Scevioura přes šířku útočného pásma z levého křídla a střelou zápěstím v oslabení zamířil nad lapačkou Andreje Vasilevského do bližšího pravého horního rohu brány! Třetí třetina zatím patří Panthers – 2:2! Asistence: Colton Sceviour a Derek MacKenzie.
     
    46:19
    Alexander Petrovic fauloval před komerční přestávkou Ondřeje Paláta a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Lightning mají šanci rozhodnout utkání.
     
    45:50
    Julian Melchiori si na levém křídle potáhl puk od modré čáry k vrcholu kruhu pro vhazování a napřáhl k nebezpečné střele zápěstím. Andrej Vasilevskij toho příliš mnoho neviděl, nakonec ale tečovaný puk našel ve své výstroji a po úspěšném zákroku přerušil hru.
     
    44:49
    Panthers si vytvořili obrovský tlak a v rychlém sledu se dostali ke dvěma střelám, Andrej Vasilevskij ale pokus z vrcholu mezikruží skvěle vyrazil, stejně jako následnou střelu hostů od modré čáry! Florida touží po vyrovnání.
    42:16 Jevgenij DADONOV - 2:1
     
    42:16
    Florida právě vstřelila branku!
    JEVGENIJ DADONOV na přední tyči skvěle tečoval nahození Marka Pysyka na pravém křídle od modré čáry a našel díru ve výstroji Andreje Vasilevského, který poprvé inkasoval! Panthers jsou zpět v zápase. Asistence: Mark Pysyk.
     
    40:19
    Lightning vstoupili do třetí třetiny pořádně zostra a Anthony Cirelli mohl skórovat u pravé tyče po samostatném úniku během oslabení, jenže ztroskotal na levém betonu Jamese Reimera!
     
    39:42
    Erik Černák dostal dvě minuty za držení a Florida si také v závěru druhé třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    39:12
    Erik Černák podruhé v zápase napřáhl od modré čáry k pěkné střele s příklepem, která tentokrát těsně minula vzdálenější levý horní roh brány Jamese Reimera!
     
    36:28
    Derek MacKenzie se drze protáhl až před bránu, z blízkosti ale puk za záda Andreje Vasilevského zasunout nedokázal! Brankář Tampy předvedl další skvělý zákrok.
    33:52 Není pochyb o tom, komu tato fanynka drží palce
     
    33:52
    Steven Stamkos fauloval na pravé straně obranného pásma svého týmu u hrazení a byl vyloučen na trestnou lavici na dvě minuty za krosček. Další početní výhoda Panthers, kteří se zatím neprosadili ani jednou.
     
    33:46
    Mark Pysyk na ose ledové plochy napřáhl od modré čáry k pěkné střele s příklepem, která nad ledem mířila k levé tyči, Andrej Vasilevskij ji ale pravým betonem vyrazil!
    30:15 Alex KILLORN - 2:0
     
    30:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Steven Stamkos si z levého křídla sjížděl mezi kruhy pro vhazování, kde se mu na chvíli zamotal puk pod brusle, kapitán Tampy se ale rychle zorientoval a krátkou kolmou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování najíždějícího ALEXE KILLORNA, který rychlou střelou zápěstím z blízkosti a úhlu zamířil nad pravým betonem Jamese Reimera k bližší tyči! Lightning vedou 2:0. Asistence: Steven Stamkos a J.T. Miller.
     
    30:00
    Nick Bjugstad se z pravého křídla krásně natlačil před bránu, jenže ztroskotal na pravém betonu Andreje Vasilevského, který podržel Tampu Bay nad vodou!
     
    26:42
    A další šance pro Tampu! Jeden z hráčů Lightning se po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla ocitl na vzdálenější levé tyči ve velké příležitosti, jenže z blízkosti vyklepal pouze výstroj Jamese Reimera.
     
    26:18
    Erik Černák na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou James Reimer na přední tyči úspěšně vyrazil hrudí do rohu ledové plochy!
     
    25:19
    Panthers před začátkem přesilové hry porušili postup při vhazování a nakonec se tedy bude hrát ve hře 4 na 4. Nick Bjugstad dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    25:19
    Michajl Sergačev byl vyloučen na dvě minuty za krosček a také Florida si vzápětí zahraje třetí přesilovou hru.
    24:17 Adam ERNE - 1:0
     
    24:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Mathieu Joseph si na levém křídle krásně potáhl puk až téměř do rohu ledové plochy a poté krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel v mezikruží ADAMA ERNEA, který rychlou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Jamese Reimera zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Tampa využila přesilovou hru a ujala se vedení 1:0. Asistence: Mathieu Joseph a J.T. Miller.
     
    23:02
    Andrej Vasilevskij vyrazil střelu Panthers z levého kruhu pro vhazování a před jeho bránou poté došlo k faulu. Colton Sceviour byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Tampa si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    20:35
    Keith Yandle se ocitl v mezikruží ve velké šanci, rychlou střelou ale Andreje Vasilevského nepřekonal!
    18:36 Fanoušci si dnešní utkání v Amalie Areně řádně užívají
     
    18:36
    Mitchell Stephens dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Florida dohraje úvodní část utkání v přesilové hře, pokud se jí samozřejmě dříve nepodaří využít.
     
    16:55
    Brayden Point nabral obrovskou rychlost a kolem jednoho z protihráčů se protáhl až před bránu, kde na poslední chvíli píchl do puku, mezi betony Jamese Reimera ho ale do sítě poslat nedokázal! Třetí slibná příležitost útočníka Lightning.
     
    12:44
    Alex Killorn vyfasoval dvouminutový trest za sekání a tentokrát si zahraje první přesilovou hru Florida.
     
    10:35
    Mike Matheson byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Lightning si po další krátké reklamní přestávce zahrají v dnešním zápase svou druhou přesilovou hru.
     
    09:46
    Brayden Point si podruhé v zápase parádně najel před bránu, ani tentokrát ale bekhendovým zakončením Jamese Reimera z blízkosti překonat nedokázal!
    07:04 Vincent Trocheck se v oslabení řítil úplně sám na bránu!
     
    07:04
    Vincent Trocheck na obranné modré čáře vypíchl puk jednomu z hráčů Tampy a řítil se do samostatného úniku, na jehož konci obkroužil puk holí a volně ho zkusil nechat doklouzat mezi betony Andreje Vasilevského, brankář Tampy se ale nachytat nenechal a puk zmrazil po sevření betonů pod lapačkou! Florida měla v oslabení obrovskou šanci.
     
    06:22
    Aaron Ekblad fauloval unikajícího Braydena Pointa a dostal dvě minuty za sekání. Lightning si po krátké reklamní přestávce zahrají úvodní přesilovou hru dnešního utkání.
    06:18 Brankář James Reimer dokázal vychytat Braydena Pointa
     
    06:18
    Brayden Point si z pravého křídla nádherně sjel před bránu, bekhendovým zakončením ale Jamese Reimera na vzdálenější levé tyči překonat nedokázal! Brankář Floridy fantasticky zasáhl pravým betonem a puk vyrazil.
     
    01:40
    Na opačné straně ledové plochy mohl vzápětí udeřit Jonathan Huberdeau, který se v mezikruží ocitl tváří v tvář Andrejovi Vasilevskému, brankář Tampy ale puk vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Erne (Joseph, Miller), 31. Killorn (Stamkos, Miller) – 43. Dadonov (Pysyk), 48. Ekblad (Sceviour, MacKenzie), 53. Barkov (Dadonov, Bjugstad)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Černák, Koekkoek, Sergačev – Killorn, Stamkos (C), J.T. Miller – Palát, Point, Kučerov – Joseph, Cirelli, Conacher – Mertel, Stephens, Erne. Hlavní trenér: Jon Cooper.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Melchiori, Petrovic – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Hoffman – Borgström, McCann, Malgin – Vatrano, MacKenzie, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Michael Markovic, Francois StLaurent. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois

    Diváci: 11485
    bahis siteleri