HC MUNI – Gladiators Trenčín 7:4 (kon.)
konec
HC MUNI
7:4 (3:2, 2:1, 2:1)
Gladiators Trenčín
Čtvrtek 27.09.2018, 18:00 • DRFG arena, Brno • European University Hockey League • 1. kolo
Partner:
     
    52:44
    Po nevybíravém zákroku u mantinelu zůstal na ledě ležet Michal Maršálek. Nevybíravého zákroku se dopustil Martin Božík, který již sedí na trestné lavici.
     
    51:16
    Lukáš Berak se dostal do zajímavé šance, když vypíchl puk obránci a dostal se až k domácí bráně. Zkusil střelu po ledě a Tichon zakročil betonem.
     
    49:50
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Těsně před polovinou třetí části Gladiators snižují na rozdíl tří branek. Nikolaj Klokov objel bránu a snažil se zakončit mezi betony, kde Tichon neměl místo. Puk se odrazil před Tichiona, kde stál IVAN SUZAKOV, který dokázal najít mezeru ve výstroji domácího brankáře. Asistence: Nikolaj Klokov.
     
    49:20
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Vlašín – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Božík – 2 min., hrubost).
     
    47:40
    Kudlej s Osvaldem se dostali do situace dva na jednoho. Kudlej se rozhodl přihrát druhému jmenovanému, který vyslal puk těsně nad ledem. Tichon dokázal celou situaci ustát a střelu vyrazit do rohu hřiště.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Sedláček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:43
    Masárna právě vstřelila branku!
    Tak tohle již pro Trenčín nevypadá dobře. David Polesný se ujmul kotouče ve středním pásmu. Do útočného pásma pronikl po pravém křídle, natlačil se před obránce a těsně před brankáře zavěsil puk nad pravé rameno hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    41:28
    Masárna právě vstřelila branku!
    Masaryčka již odskakuje na rozdíl tří branek. David Polesný vystřelil nepřesnou ránu. Puk zůstal u zadního mantinelu, u kterého byl velice rychle MICHAL VLAŠÍN, který zpoza brány dostal díky odrazu od betonu Páleša puk do brány. Asisetnce: David Polesný.
     
    39:51
    Masárna právě vstřelila branku!
    Domácí tým těsně před koncem přidává pátou branku. PETER IVIČIČ se projel po modré čáře a následně vyslal ránu do levého horního rohu. Páleš měl zakrytý výhled a nedokázal na střelu reagovat. Bez asistence.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Vomočil – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:13
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Vomočil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:53
    Masárna právě vstřelila branku!
    Medvědi využívají přesilovou hru. Puk do pásma zavezl Vlašín, který vystřelil puk na bránu a hostující brankář vyrazil kotouč do rohu hřiště. Kde jej přebral Adam Grman, jenž poslal puk na Michala Maršálka, který vystřelil puk na bránu. Páleš pouze vyrazil před sebe a MATĚJ FLOREK pohotově zavěsil puk na levého horního rohu. Asistence: Michal Maršálek, Adam Grman.
     
    30:54
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Božík – 2 min., podrážení).
     
    28:40
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Habšuda – 2 min., hákování).
     
    25:55
    Trenčín již byl v plném počtu, když si s pukem vyjel Grygera na levý kruh a vystřelil svižnou ránu, která skončila na bližší tyčce!
     
    23:38
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Kopecký – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:18
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Trenčín zahrál dvojnásobnou přesilovku perfektně. Tomáš Staňo poslal puk z levého kruhu na střed hřiště, kde stál Miroslav Habšuda, ten uviděl periferně MATÚŠE TRENČANA, jenž byl sám na pravé tyči. dostal puk na hůl a jednoduše zakončil za bezmocného Tichona. Asistence: Miroslav Habšuda, Tomáš Staňo.
     
    19:22
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Florek – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    19:22
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Sedláček – 2 min., napadení).
     
    19:03
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Ivičič – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:47
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Mečiar – 2 min., hrubost).
     
    17:46
    Masárna právě vstřelila branku!
    Před Pálešem proběhlo vhazování. Puk letěl na Jiřího Čtvrtníčka, který rychlou zadovkou vyzval JANA VAVERKU, který se octl sám před brankářem. Naznačil kličku do forhendu a pak zakončil do pravého dolního rohu. Asistence: Jiří Čtvrtníček.
     
    15:59
    Pavel Tomaník byl nehlídaný na pravé tyči. Jeho směrem putovala prudká přihrávka, na kterou nedokázal dosáhnout. Kdyby ano, tak zakončuje do prázdné brány.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu Gladiators Trenčín (Hulman – 2 min., podrážení).
     
    14:05
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    A máme tu znovu vyrovnaný stav. I Gladiators Trenčín využívají početní výhodu. Peter Kopecký poslal puk za brankou na Jozefa Huňu, který si všiml před brankou MATÚŠE TRENČANA, jenž dostal puk a dostal jej za Tichona, který se ještě nedokázal odlepit od tyčky, Asistence: Jozef Huňa, Peter Kopecký.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Pucher – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    11:50
    Peter Ivičič si najel do mezikruží dostal přihrávku. Obrana Trenčína jeho pohyb vůbec nezaregistrovala. Ivičič nedokázal prudkou přihrávku usměrnit do poloprázdné brány.
     
    10:36
    Masárna právě vstřelila branku!Medvědi využívají přesilovou hru vteřinu před jejím vypršením. Jakub Brabec nabil JIŘÍMU ČTVRTNÍČKOVI, který vypálil mezi lapačku a beton. Páleš si na puk sáhl, ale puk zastavit nedokázal, takže se Masaryčka dostává do vedení. Asistence: Zdeněk Brabec, David Sedláček.
     
    08:37
    Ivičič se rozjel od vlastní brány až do útočného pásma. Nedokázal překonat obránce, ale byl faulován. John Frank Osvald jej sekl a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    05:36
    Masárna právě vstřelila branku!
    Masaryčka vyrovnává velice rychle stav utkání. Patrik Matov si všiml volného FILIPA VOMOČILA, jenž stál na pravém kruhu pro vhazování. Vomočil napřáhl a překonal hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Matov, David Polesný.
     
    03:27
    Tým CityU Trenčín právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu a trefují se hosté. Branka nese název Modrý gól, který pomůže zachránit dům Davídka. Matúš Trenčan našel před brankou PETERA KOPECKÉHO, který dokázal překonat brankáře Tichona. Asisetnce: Matúš Trenčan, Jozef Huňa.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 6. Vomočil (Matov, Polesný), 11. Čtvrtníček (Brabec, Sedláček), 18. Vaverka (Čtvrtníček), 32. Florek (Maršálek, Grman), 40. Ivičič, 42. Vlašín (Polesný), 44. Polesný – 4. Kopecký (Trenčan, Huňa), 15. Trenčan (Huňa, Kopecký), 22. Trenčan (Habšuda, Staňo), 50. Suzakov (Klokov)


    HC MUNI: Tichon (Holub) – Brabec, Maršálek, Grman, Polesný, Pucher, Sedláček, Grygera – Matov, Ivičič, Biolek, Vomočil, Vaverka, Vlašín, Heža, Bustin "C", Strakoš, Florek, Tomanik, Račický, Čtvrtníček.
    Gladiators Trenčín: Dušák (Páleš) – Božík, Habšuda "C", Smolka, Matejka, Madový, Mečiar, Balaj – Huňa, Suzakov, Kopecký, Šimko, Klokov, Trenčan, Porubský, Osvald, Hulman, Staňo, Kudlej, Berak.

    Rozhodčí: Antonín, Král – Měkýš, Komínek

    Diváci: 2042
    bahis siteleri