Philadelphia – NY Rangers 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:5 (kon.)
Chicago – Ottawa 1:2 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:4 (0:0, 0:3, 2:1)
New York Rangers
Pátek 28.09.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Kevin HAYES - 2:4
     
    58:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí šli do rizika hrát bez brankáře, ale to se jim nevyplatilo, jelikož dostávají rozhodující branku! Po skvělé přihrávce o mantinel se KEVIN HAYES dostal do velké šance, se kterou si poradil a vypálil kotouč do prázdné brány! Asistence: Vladislav Namestnikov, Brendan Smith.
    52:00 James Van Riemsdyk - 2:3
     
    52:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    No pozor! Domácí dávají druhou branku! JAMES VAN REIMSDYK posílal přihrávku před bránu z levé strany, ovšem hůl do ní vložil hostující hráč Namestnikov, který si kotouč srazil o tyčku do vlastní brány! Asistence: Mikhail Vorobjov, Radko Gudas.
     
    50:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ovšem následně domácí dávají branku po krásné souhře. Van Riemsdyk místo střely ještě zvolil naprosto fantastickou přihrávku na IVANA PROVOROVA, který tak zakončil do prázdné brány! Asistence: James Van Riemsdyk, Mikhail Vorobjov.
    39:44 Vladislav NAMESTNIKOV - 0:3
     
    39:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté naprosto po zásluze dávají gól a opět v přesilové hře! Shattenkirk posunul puk na pravou stranu, kde z jedné vypálil VLADISLAV NAMESTNIKOV, jehož rána byla velmi dobrá a skončila za zády Harta. Asistence: Kevin Shattenkirk, Kevin Hayes.
    21:08 Brett HOWDEN - 0:2
     
    21:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle je naprosto parádní začátek druhé třetiny pro hosty, jelikož přidávají druhou branku! Domácí obránce se provinil velkou chybu, když ztratil kotouč ve svém pásmu, čehož využil Vesey, který viděl na vzdálenější tyči volného BRETTA HOWDENA, který snadno zakončil do prázdné brány! Asistence: Jimmy Vesey.
    20:34 Vinni LETTIERI - 0:1
     
    20:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je nakonec využita a hosté jdou do vedení! Shattenkirk poslal zpoza modré čáry naprosto parádní cílenou přihrávku k pravé tyči, kde byl VINNI LETTIERI a ten skvělým obloučkem překonal domácího brankáře! Asistence: Kevin Shattenkirk.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 51. Provorov (Van Riemsdyk, Vorobjov), 52. Riemsdyk (Vorobjov, Gudas) – 21. Lettieri (Shattenkirk), 22. Howden (Vesey), 40. Namestnikov (Shattenkirk, Hayes), 59. Hayes (Namestnikov, Smith)


    Philadelphia Flyers: Hart (Stolarz) – Folin, Gostisbehere, Goulbourne, Gudas, Hagg, Knight, Konecny, Laughton, Leier, Lindblom, MacDonald, Patrick, Provorov, Raffl, Sanheim, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Vorobjov, Weal, Weise
    New York Rangers: Georgijev (Tokarski) – Andersson, Bučnevič, Fast, Fogarty, Hájek, Hayes, Howden, Lettieri, Lindgren, Lindqvist, McLeod, McQuaid, Meskanen, Namestnikov, O'Gara, Shattenkirk, Schneider, Smith, Staal, Vesey

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Dean Morton – Tyson Baker, Kory Nagy
    bahis siteleri