Philadelphia – NY Rangers 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:5 (kon.)
Chicago – Ottawa 1:2 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
New Jersey Devils
Pátek 28.09.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:01 DAMON SEVERSON - 3:5
     
    50:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Pátý gól v síti Jets! DAMON SEVERSON si najel na přihrávku Johanssona a nechytatelnou střelou z voleje překonal Hellebuycka. Asistence: Marcus Johansson a Will Butcher.
    43:07 SKYLER MCKENZIE - 3:4
     
    43:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se zase dostávají do zápasu. SKYLER MCKENZIE sklepl jemnou tečí nahození Morrowa od modré čáry. Hostující kouč ještě reklamoval vysokou hůl, ale branka byla regulérní. Asistence: Joe Morrow a Seth Griffith.
    40:17 TRAVIS ZAJAC - 2:4
     
    40:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek. Winnipeg zachyboval už ve středním pásmu a dravý Wood se dostal v mezikruží ke střele. Ta se odrazila od betonu Hellebuycka před TRAVISE ZAJACE, který neměl problém kotouč doklepnout do brány. Asistence: Miles Wood a John Quenneville.
    29:10 KYLE CONNOR - 2:3
     
    29:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. Dlouho nepřehledná situace v útočném pásmu se vyvinula tak, že Scheifele jemně bekhendem přistrčil puk KYLEMU CONNOROVI, který okamžitě vypálil a trefil volný prostor. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    21:21 SAMI VATANEN - 1:3
     
    21:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové vedou už o dva góly. Palmieri přenechal v rohu puk Hallovi, který ukázal úžasný přehled, neboť krásně přihrál SAMIMU VATANENOVI. Finský zadák navíc krásně vymetl šibenici. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
    15:47 KYLE PALMIERI - 1:2
     
    15:47
    Devils právě vstřelili branku!
    S brankami se roztrhl pytel! Hosté během necelé minuty otáčejí skóre. KYLE PALMIERI lehce tečoval přihrávku spoluhráče a puk se následně otřel o zadní tyč a zapadl až za bezmocného Hellebuycka. 1:2. Asistence: Taylor Hall a Sami Vatanen
    14:57 ANDY GREENE - 1:1
     
    14:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Povedené střídání Devils končí vyrovnáním. Johansson podržel puk, přihrál jej do tandemu Brattovi, který asistoval ANDYMU GREENEMU. Ten už pálil do poloodkryté brány. Asistence: Jesper Bratt a Markcus Johansson.
    13:11 MATHIEU PERREAULT - 1:0
     
    13:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Velmi pěknou akci dokončil gólem MATHIEU PERREAULT, který dostal puk na hůl, obtočil se před bránou a zasunul puk pod betonem Kinkaida. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 14. Perreault (Wheeler, Scheifele), 30. Connor (Scheifele, Wheeler), 44. McKenzie (Morrow, Griffith) – 15. Greene (Bratt, Johansson), 16. Palmieri (Hall, Vatanen), 22. Vatanen (Hall, Palmieri), 41. Zajac (Wood, Quenneville), 51. Severson (Johansson, Butcher)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Myers, Morrow, Trouba, Morrissey, Niku, Poolman – Wheeler (C), Connor, Scheifele (A) – Laine, Perreault, Little – Vesalainen, Daňo, Roslovič – Griffith, McKenzie, Lemieux
    New Jersey Devils: Kinkaid (Lack) – Greene (C), Severson, Lovejoy, Butcher, Müller, Vatanen – Hall (A), Hischier, Palmieri – Wood, Zajac (A), Quenneville – Seney, Coleman, Rooney – Bratt, Zacha, Johansson

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Gawryletz, Driscoll
    bahis siteleri