Kladno – Prostějov 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:3 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Poruba 2011 6:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:4 (0:3, 0:1, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 29.09.2018, 17:00Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 David KLIMŠA - 3:4
     
    59:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Deset sekund před koncem se Frýdku-Místku povedlo potřetí v zápase snížit a už je to jen o jeden přesný zásah! Domácí celek vstřelil ve třetí třetině hned tři branky. Uvidíme, zda se domácí celek dostane ještě do nějakého zakončení po vhazování. Branku dokázal vstřelit DAVID KLIMŠA, který po několika odrazech poslal kotouč do odkryté branky. Asistence: Erik Hrňa, Filip Kuťák.
    46:26 Dan PRZYBYLA - 2:4
     
    46:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ještě drží v zápase a znovu snížil stav utkání! Ztrácí ještě dvě branky. Červenobílí se dostali do přečíslení, hráči poslali na brankáře několik střel, ta poslední už byla gólová, mezi úspěšně střelce se zapsal DAN PRZYBYLA, který dokázal obehrát brankáře a poslat kotouč do odkryté svatyně. Asistence: Lukáš Kovář.
    41:12 Erik HRŇA - 1:4
     
    41:12
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přece jen se domácí fanoušci dočkali, Frýdek-Místek střílí první branku v dnešním zápase! Po rychlé akci došlo k velkému zmatku před hostující brankou, nejlépe se dokázal zorientoval ERIK HRŇA, který dokázal kotouč procpat až mezi betony brankáře, Matěj Žajdlík neměl dobrý výhled a nemohl tedy vůbec reagovat.
    27:58 Josef MIKYSKA - 0:4
     
    27:58
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky opět zvýšili svůj náskok a už to vypadá na tři body pro hostující celek. Hosté se dostali brejkové situace, na jejímž konci zakončoval JOSEF MIKYSKA, který vystřelil z vrcholku levého kruhu pro vhazování a umístil svou ránu pod horní tyčku! Asistence: Ladislav Bittner Ladislav Bittner, Patrik Maier.
    15:34 Ladislav BITTNER - 0:3
     
    15:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Přesilovka je proměněná! Hosté si první třetinu vyloženě užívají a dostávají se do komfortního vedení. Matěj Psota si zpracoval kotouč na modré čáře a poslal ho na branku, na to ještě Malík dokázal reagovat, ale na dorážku LADISLAVA BITTNERA už byl krátký. Asistence: Matěj Psota, Josef Mikyska.
     
    13:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A už je to o dva přesné zásahy, Frýdek-Místek zažívá krušné časy a bude muset pořádně zabrat. Jiří Průžek nevěděl, co dělat s pukem, a tak ho poslal před branku, kde už číhal CHANCE BRAID, kterému stačilo kotouč pouze tečovat, Malík nemohl reagovat. Asistence: Jiří Průžek.
     
    10:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do vedení a otevírá skóre dnešního utkání! Benátky se dostaly do rychlého protiútoku, Daniel Špaček poté přesnou přihrávkou našel hokejku naprosto volného PATRIKA MAIERA, který brankáře dokázal úspěšně překonat! Uvidíme, zda se domácím povede reagovat. Asistence: Daniel Špaček.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 42. Hrňa, 47. Przybyla (L. Kovář), 60. Klimša (Hrňa, Kuťák) – 11. Maier (D. Špaček), 14. Braid (Průžek), 16. Bittner (Psota, J. Mikyska), 28. J. Mikyska (Bittner, Maier)


    HC Frýdek-Místek: Malík (21. L. Daneček) – Haman, L. Kovář, Bartko, Husák, Krisl, Matyáš, Zahradníček – Hrňa, Mikulík (C), Klimša (A) – Kofroň, Przybyla, Hladonik – Raška, Peterek, J. Kalus – Kaukič, Kuťák, Motloch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hosnedl) – Kunst, Kolmann (C), T. Hanousek, Jan Bednář, Niko, Maier – Psota, J. Mikyska, Bittner (A) – Jeník, Šír, Duda – M. Zachar, Najman, D. Špaček (A) – Průžek, Chrtek, Braid.
    bahis siteleri