Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Letňany – Jablonec n/N 1:7 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:2 (kon.)
Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Děčín – Řisuty 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:11 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 29.09.2018, 17:00 • Ice arena Letňany • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    Krásna branka Jablonce! ROMAN ŠVÍK vystřelil od modré čáry a Škorpík nic neviděl, a tak inkasuje už posedmé. Asistence: Tomáš Mrkvička a Tomáš Nezbeda.
     
    45:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ PLÍHAL. Asistence: David Homolka.
     
    39:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Na tohle už Škorpík nestačil. Homolka poslal nahrávku na levou stranu, kde se ke střele dostal TOMÁŠ PLÍHAL, který zvyšuje na 1:5! Asistence: David Homolka.
     
    32:09
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí spálili velkou šanci, a tak se na druhou stranu vydal MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ, který prostřelil Škorpíka mezi betony! Asistence: Lukáš Tondr.
     
    18:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hattrick za první třetinu! KAMIL BŘÍŠKA je při chuti a z pravé strany propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Michal Pavlů a Lukáš Tondr.
     
    12:43
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci naprosto rozebrali obranu domácích! Nevyhoštěný už mohl uklízet puk do branky, ale ještě nahrál na střed, kam si najel KAMIL BŘÍŠKA, který poslal puk za Škorpíkova záda! Asistence: Michal Nevyhoštěný a Michal Pavlů.
     
    07:37
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci bleskurychle odpovídají! Čechura vyslal do brejku KAMILA BŘÍŠKU, který bekhendovým blafákem překonal brankáře domácích. Asistence: Tomáš Čechura a Michal Nevyhoštěný.
     
    07:02
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci jdou do vedení! JIŘÍ HORÁK dostal nahrávku na levou stranu, odkud nekompromisně zakončil! Asistence: Bartoloměj Uhlíř a Lukáš Procházka.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 8. Horák (Uhlíř, Procházka) – 8. Bříška (Čechura, Nevyhoštěný), 13. Bříška (Nevyhoštěný, Pavlů), 19. Bříška (Pavlů, Tondr), 33. Nevyhoštěný (Tondr), 40. Plíhal (Homolka), 46. Plíhal (Homolka), 54. Švík (Mrkvička, Nezbeda)


    HC Letci Letňany: Škorpík (Žingor) – Gebell, Uhlíř, Beran (C), Eliáš, Keller – Fabiánek, Hanuš, Dyrynk, Chlouba, Šergl, Šilhan, Vobořil, Doležal, Kohút, Hejda, Kučera, Horák, Chalupa, Procházka
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Brokeš, Švík, Tejko, Frk, Homolka, Babec, Tondr, Gecko, Plíhal (C), Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A)

    Rozhodčí: Hornáček Jakub – Vavruška Aleš, Oudes Jakub
    bahis siteleri