Salzburg – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:6 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 4:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 2:5 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 7:4 (kon.)
Přerov – Zlín 6:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (2:0, 0:0, 0:3 - N 0:0 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 06.10.2018, 13:30 • Zimní stadion Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Dobré sobotní odpoledne, vítám vás u on-line přenosu z hokejové mládeže. V havlíčkobrodské Kotlině budeme svědky 10. kola DHL Extraligy juniorů. Zmíněné kolo nás dostane přesně do poloviny základní části, kde výhodu domácího prostředí bude mít BK Havlíčkův Brod, který přivítá středočeského soupeře BK Mladou Boleslav. Utkání začíná v 13:30.
     
    BK Mladá Boleslav
    Středočeský celek začal sezonu ve velkém stylu, když si vyšlápl na největší soupeře skupiny B – Spartu, Hradec Králové a Pardubice. Po výhrách přišla i krize a v ní tři porážky v řadě. Mladoboleslavští přerušili nepříznivou bilanci v Hradci Králové, kde vyhráli těsně 2:1. Škodovce se dařilo i v dalším utkání, když na domácím ledě přehrála tygry z Liberce.

    Poslední utkání
    Mladá Boleslav – Liberec 4:2

    Hradec Králové– Mladá Boleslav 1:2

    Mladá Boleslav – Sparta Praha1:4

    Pardubice – Mladá Boleslav 5:2

    Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 2:3p

    Všechny zápasy


    Kanadské bodování
    1. Vladislav Houška 13 bodů (3+10)
    2. Jan Grim 11 bodů (8+3)
    3. Karel Klikorka 10 bodů (3+7)
    4. Andrej Moravčík 7 bodů (3+4)
    5. Samuel Dotter 6 bodů (5+1)

    Kompletní bodování
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny začal sezonu fantasticky, když na jeho hokejkách skončily týmy Hradce Králové a Pardubic. Od té doby se Havlíčkobrodským dařilo na půl. Nutno podotknout, že tým z Kotliny v posledních utkáních doplácí na neproměňování šancí. Pražské Spartě sice Havlíčkobrodští vstřelili čtyři branky, ale na výhru jim to nestačilo.

    Poslední utkání
    Sparta Praha – Havlíčkův Brod 6:4

    Havlíčkův Brod – Liberec 2:8

    Pardubice – Havlíčkův Brod 6:2

    Hradec Králové – Havlíčkův Brod 5:2

    Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 2:3p

    Všechny zápasy

    Kanadské bodování
    1. Richard Cachnín 9 bodů (2+7)
    2. Štěpán Dudycha 9 bodů (1+8)
    3. Marek Tecl 7 bodů (4+3)
    4. Lukáš Pokorný 6 bodů (3+3)
    5. Jakub Petržilka 5 bodů (3+2)

    Kompletní bodování
     
    Vzájemné utkání

    BK Mladá Boleslav 2:3p BK Havlíčkův Brod

    Branky a nahrávky: 23. Dotter (Závora, Grim), 60. Houška (Závora, Grim) – 28. Tecl (Cachnín, Holenda), 28. Kohout (Nepokoj, Petržilka), 64. Holenda (Vaňous).
    Rozhodčí: Tomáš Micka – Petr Kotlík, David Klouček.
    Vyloučení: 4:4.
    Využití: 1:1. V oslabení: 0:0.
    Třetiny: 0:0, 1:2, 1:0 – 0:1
    Diváci: 101.
    Střely na branku: 30:22 (12:6, 6:10, 12:5 – 0:1).
    Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3p.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Zeithaml) – Klikorka, Sýkora, Dotter, Hovorka, Imlauf, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster, Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík, Šíma

    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Adam, Vacík, Krejčí, Dudycha, Nepokoj – Klofáč, Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Holenda, Cachnín, Košťál

    Havlíčkobrodští hokejisté se vydali na led dosud neporažené Mladé Boleslavi, která okupovala první místo ve skupině B. První třetina nabídla rychlý hokej se šancemi na obou stranách, ale maskovaní muži byli vždy připraveni, ačkoli více práce měl Brodský Rachůnek, jenž nekapituloval. Po první třetině svítil na ukazateli skóre bezbrankový stav.

    Ve druhé třetině se přítomní diváci dočkali první branky, a to z hokejek domácího týmu. V přesilovce dostal puk Samuel Dotter, jenž si sjel mezi kruhy a nedal Rachůnkovi šanci. Rychle využitá přesilová hra Škodovku uspala, neboť hosté z Vysočiny otočili vývoj utkání během 28 sekund! Nejprve v přesilovce srovnal kapitán Havlíčkova Brodu Marek Tecl, aby na jeho počin navázal Tomáš Kohout.

    Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a diváci hltali zákroky gólmanů a rychlé přechody do útočných třetin, kde vládli maskovaní muži v čele s obranami. Tým z Vysočiny sahal po tříbodovém zisku, ale přišla ledová sprcha. Mladá Boleslav vyrovnala pár sekund před koncem, když se prosadil Vladislav Houška. Duel šel do prodloužení v němž slavili hosté z Vysočiny, které spasil Vojtěch Holenda.
     
    Předchozí zápasy obou soupeřů

    HC Sparta Praha 6:4 BK Havlíčkův Brod

    Branky a nahrávky: 7. Gluzman (D. Vitouch, Kropáček), 18. O. Pšenička (Prymula, Schwamberger), 40. Vitouch (Gluzman,, Kropáček), 45. Bláha (Prymula, Gajdoš), 53. Schwamberger (Prymula, O. Pšenička), 59. Krutil (Havlín), 61. Schwamberger (Kropáček, Havlín) – 5. Kopic (Pejchal, Hromádka), 31. Kopic (Vaňous, Najman), 31. Najman (Pokorný, Dudycha), 54. Pokorný (Kohout, Cachnín).
    Rozhodčí: Jan Jaroš – Petr Kotlík, Jan Schopf.
    Vyloučení: 5:6.
    Využití: 1:1. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 23.
    Střely na branku: 47:33 (17:12, 15:10, 14:11 – 1:0).
    Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 5:3, 5:4, 6:4.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Bláha, Pika, Havlín, Prchal, Krutil, Tomek, Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwamberger, Kropáček, Slavíček, Obadal, O. Pšenička, Kasanda, Gluzman, D. Vitouch

    BK Havlíčků Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Adam, Najman, Krejčí, Dudycha, Kerber – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl, Hromádka, Fiala, Pokorný, Cachnín, Košťál

    Utkání v hlavní metropoli České republiky začalo velmi zhurta, jelikož jako první mohli udeřit domácí a to ve vlastním oslabení. Zakončení Prymuly bylo jen o kousek nepřesné, a tak udeřilo na druhé straně. Celek z Vysočiny poslal do vedení Marek Kopic, který prostřelil přízemní střelou Škorpíka. Sparta vyrovnala v 7. minutě z hole Simeona Gluzmana. Za dalších jedenáct minut bylo na střídačce Sparťanů veselo, jelikož na konci krásné akce byl Ondřej Pšenička.

    Ve druhé třetině střelecký koncert obou týmů pokračoval. Nejprve otočili vývoj utkání Bruslaři z Havlíčkova Brodu. Po skrumáži před Škorpíkem dopravil puk za jeho záda Marek Kopic. Celek z Vysočiny uštědřil svému vyzyvateli tvrdou lekci, když skóroval podruhé během 44 sekund! Pokorný přenechal touš Jiřímu Najmanovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. – 3:2. Pražané vyrovnali necelou minutu před koncem druhé části, když se prosadil důrazný David Vitouch.

    V posledním dějství se měli diváci dozvědět, kdo vyhraje celé utkání. K radosti přítomných hledících to byli hráči s velkým S na hrudi, kteří úřadovali v přesilové hře. Arbelovského prohřešek potrestal Marek Bláha. V rozmezí 53. až 59. minuty padly dohromady tři góly. Nejprve se prosadili domácí. Tvrdým projektilem od modré čáry se prezentoval Tomáš Schwamberger, jenž přiblížil svůj tým ke třem bodům. Bruslaři ze zápasu udělali drama, jelikož Kohout vyslal do úniku Lukáše Pokorného a ten se nemýlil.

    V závěru se hrálo hodně přesilových her na jedné či druhé straně, ale žádný z týmů nedokázal využít hru o jednoho bruslaře navíc. I přesto si Havlíčkobrodští vyžádali oddechový čas, ale na Škorpíka stejně nevyzráli. Necelých devadesát sekund před koncem dal definitivní pojistku na výhru Sparty Michael Krutil, jenž posílil pražské S z nedalekých Letňan. Nadstavbové prodloužení mělo krátké trvání, jelikož
    se za 39 sekund prosadil Tomáš Schwamberger, který připsal svému týmu i bonusový bod.

    BK Mladá Boleslav 4:2 Bílí Tygři Liberec

    Branky a nahrávky: 15. V. Houška (Zajíček, Simon), 17. Simon (Foerster, Klikorka), 20. Grim (V. Houška, Procházka), 54. Moucha (Dotter, Foerster), 64. Moravčík (Klikorka) – 4. Drábek (Šeliga, Adamec), 42. Cikhart (Vomáčka, Klapka).
    Rozhodčí: Daniel Jechoutek – Jan Krátký, Daniel Horažďovský.
    Vyloučení: 4:8.
    Využití: 3:0. V oslabení: 1:0.
    Třetiny: 3:1, 0:0, 1:1 – N 1:0
    Diváci: 59.
    Střely na branku: 38:38 (12:9, 11:15, 10:12 – 5:2).
    Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 4:2.

    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Mašek) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška (A), Hovorka, Imlauf, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík

    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Čajan) – Adamec, Hampl, Charvát, Kovář, Žůrek, Had – Rychlovský, Dospěl, Šafařovský (A), Hájek (C), Strnad, Jiruš, Klapka, Drábek, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Utkání začali lépe hosté z Liberce, kteří šli ve 4. minutě do vedení zásluhou Michaela Drábka, jenž byl dobře postaven mezi kruhy. V první třetině se hrálo na obě branky, ale zlomový moment celého zápasu přišel v rozmezí 15. respektive 20. minuty, když se třikrát prosadili Bruslaři. Vladislav Houška byl sám proti Páříkovi, kterého chladnokrevně překonal. Domácí celek hrál do konce první dvacetiminutovky dvě přesilovky a obě využil. Na 2:1 upravil po Foersterově nahrávce Michal Simon, který uklidil puk za pravou štangli. Tygři dostali tvrdé sousto hned vzápětí, když se trefil kapitán domácích Jan Grim.

    Ve druhé části hry se herní projev nezměnil a oba týmy přiváděly diváky do varu, jenže branka ne a ne přijít. Nejblíže k ní měl liberecký Jiruš, ale proti němu se vyznamenal domácí gólman s maskou. Obě mužstva měla dvě přesilové hry, ale ani jedna nebyla úspěšná, a tak Bruslaři byli po dvou třetinách veselejším týmem.

    Hned zkraje poslední části snížili Tygři na rozdíl jedné trefy, a to zásluhou Jana Cikharta, který se prosadil z předbrankového prostoru. Domácí mohli navýšit vedení ve 48. minutě, ale pro Liberec vše zachránil brankář Pařík. Maskovaný muž Severočechů byl krátký na další akci v 54. minutě. Bruslaři hráli přesilovku, ve které dokázali udeřit na solar bílých Tygrů. Radek Procházka dokázal dostat hrací předmět přes klubko těl. V nastaveném prodloužení rozhodli Mladoboleslavští, když se prosadili v oslabení. Bod navíc trefil Andrej Moravčík.
     
    Co řekli trenéři po posledních utkáních...?

    Václav Pletka (BK Mladá Boleslav): Myslím si, že z naší strany to byl dobrý zápas. Od začátku jsme měli pohyb, i když jsme inkasovali první smolný gól. Důležité bylo i t, že soupeř snížil na 3:2, hráli jsme pořád zodpovědně zezadu.
     
    Tabulka skupiny B po 9. kole

    1. Sparta Praha 43:25 24 bodů
    2. Mladá Boleslav 25:24 22 bodů
    3. Pardubice 34:36 17 bodů

    4. Hradec Králové 25:21 15 bodů
    5. Liberec 31:32 14 bodů
    6. Havlíčkův Brod 21:41 12 bodů

    Poznámka: Tým na 1. – 3. místě postupuje do play off.

    Společně se zápasem v Havlíčkově Brodě se hraje ještě v hradecké ČPP Aréně, kde domácí Mountfield HK hostí HC Spartu Praha 2:4 po 2. třetině.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Pechal, Kerber, Dudycha, Najman, Horák, Dvořák, Krejčí – Kopic, Vaňous, Hromádka – Tecl (C), Cachnín (A), Holenda – Pokorný, Kohout, Petrželka – Fiala, Košťál

    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Imlauf, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Jan Pechánek, Aleš Roischel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Vladislav Houška chtěl vyhodit puk z pásma, ale s přispěním teče skončil hrací předmět na střídačce Škodovky.
     
    01:09
    Hraje se opatrně, ale více na puku jsou domácí hokejisté.
     
    01:33
    Zeithaml přikryl nahození od modré čáry a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    01:55
    Pokorný předal puk na Petržilku, který si kličkou do bekhendu obhodil gólmana, ale puk za něj nedostal!
     
    02:35
    Boleslavští to zkouší směrem dopředu, ale nezbývalo jim nic jiného než nastřelit puk do pásma.
     
    03:15
    Havlíčkův Brod byl před Zeithamlem, který nemusel zasahovat, neboť vše vyřešila pozorná defenziva.
     
    04:01
    Dudycha rozjel další kontr domácího výběru, který se nedostal do pásma. Puk mají hosté z Mladé Boleslavi.
     
    04:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Nešťastný moment pro hostující tým. Jeden z obránců chtěl nahrát na svého spoluhráče, ale puk mu sklouzl z hole a našel JAKUBA PETRŽILKU! Domácí útočník na nic nečekal a střelou k levé tyči rozvlnil síť za Zeithamlem!
     
    05:42
    Domácí výběr se držel v pásmu, kde operoval před gólmanem hostů, který nemusel zasahovat.
     
    06:08
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    06:15
    Domácí kombinují v pásmu hostů a hledají nejlepší možné zakončení.
     
    07:30
    Zeithaml vyrazil touš do levého rohu a hosté se následně osvobozují.
     
    08:08
    Kerberovu střelu chtěl tečovat jeden z útočníku, kterému se to nepodařilo a hostující gólman jej posléze vyrazil do rohu.
     
    08:51
    Útok mladých nadějí z Vysočiny zastavilo signalizované postavení mimo hru a Mladoboleslavští jeli dopředu. Nicméně narazili na pozornou defenzivu domácího týmu.
     
    09:05
    Střídání v týmu BK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Zeithaml, přichází Kmec.
     
    09:52
    Foerster chtěl nachytat Arbelovského, avšak domácí muž s maskou dával pozor a proti střele vyslal svoji lapačku.
     
    10:12
    Mladoboleslavští zvýšili pohyb, ale domácí výběr skvěle reaguje.
     
    10:55
    Vaňous si nahodil puk dopředu, ale dříve u něj byli hosté, kteří rozehrávají další útočnou akci. Ta končí na defenzivě Havlíčkobrodských.
     
    11:40
    Ccahnín se pokusil oslovit ve středním pásmu Holendu, ale k tomu se puk nedostat, jelikož skončil v moci hostujícího útočníka.
     
    12:22
    Dvořák našel Pokorného, ten ale o puk rychle přišel. Nicméně domácí jsou stále v držení kotouče.
     
    13:01
    Samuel Dotter si sjel na levý kruh, odkud vypálil jedovatou ránu. Projektil hostujícího útočníka skončil na rameni Arbelovského, který si pohlídat kus černé gumy ve své výstroji!
     
    13:55
    Vasilev se protáhl do útočné třetiny po levé straně a chtěl nahrát na druhou stranu, avšak přihrávku zhadil Krejčí svoji hokejkou.
     
    14:42
    Mladoboleslavští jsou teďka lepším celkem, ale domácí hrají vyrovnanou partii.
     
    15:12
    Mladíci z Kotliny neudrželi pásma a hosté šli do rychlého brejku, který skončil v rohu.
     
    15:48
    Týmy se střídají v šancích, ale střelci jsou nepřesní.
     
    16:13
    Vladislav Houška chtěl obejít obránce rychlou kličkou, jenže neuspěl.
     
    16:27
    Kmec si připisuje rutinní zákrok, když ztlumil nahození od modré čáry.
     
    16:50
    Výborný Arbelovský! Domácí gólman měl sice zakrytý výhled a střelu od modré vyrazil na poslední chvíli, avšak k dorážce se dostal Vladislav Houška. Ten mířil k levé tyči, ale domácí fantom dokázal natáhnout v poslední chvíli levý beton a puk vyrazit do bezpečí!
     
    16:54
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Dotter – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    18:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Výběr z Kotliny využívá přesilovku a jde do slibného vedení! Vojtěch Holenda nahrál od pravého hrazení na modrou čáru. Puk si zpracoval JIŘÍ NAJMAN, který střelou zápěstím překonal Kmece! Asistence: Vojtěch Holenda a Marek Tecl.
     
    19:16
    Dvořák od poloviny kluziště nahodil puk na Kmece, který přerušil hru před dojíždějícím Dvořákem.
     
    19:35
    Kohout odpálil kotouč po mantinelu, ale Boleslavští udrželi pásmo.
     
    19:42
    Střelu od modré tečoval Andrej Moravčík, který protáhl Arbelovského, který dokázal udržet puk před brankovou čarou. Hodně důležitý zákrok.
     
    19:55
    Hosté jsou v pásmu, kde drží kotouč ale na ohrožení Arbelovského už nezbude čas.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která se dá rozdělit na dvě poloviny. V prvních deseti minutách byli lepší domácí hokejisté, kteří šli v 5. minutě do vedení zásluhou Jakuba Petržilky. Mladoboleslavští potom vyměnili brankáře a zvýšili pohyb, nicméně si nepřišli na skvěle chytajícího Arbelovského. Celek z Kotliny navýšil vedení 2 minuty před koncem v přesilové hře. Puk za střídajícího Kmece dostal obránce Jiří Najmna. Druhá třetina začne přibližně ve 14:12.

    Konečný výsledek z hradecké ČPP Arény
    Mountfield HKHC Sparta Praha 2:6 (nadstavba N 0:1).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Michal Kerber při snaze překvapit defenzivu Mladé Boleslavi zahrál na zakázané uvolnění, takže se bude vhazovat před Arbelovským.
     
    20:37
    Moravčíkovu střelu z levého kruhu vyrazil domácí gólman do rohu.
     
    20:55
    Hned po buly opět zkusili hosté své štěstí, ale Arbelovský je stoprocentní.
     
    21:20
    Teclovu střelu neudržel Kmec v lapačce a celek z Vysočiny může pokračovat ve své akci.
     
    21:55
    Cachnín s Teclem ujeli do přečíslení dva na jednoho, ale přihrávka na druhého jmenovaného byla zablokovaná!
     
    22:42
    Hraje se rychlý hokej a oba týmy se snaží vstřelit branku, nicméně obrany v čele s brankáři zatím hrají prim.
     
    23:22
    Arbelovský vyjel za branku, kde zastavil kotouč, který si poté převzal jeho spoluhráč, který založil útok. Ten skončil hned v zárodku.
     
    24:02
    Mladoboleslavští jsou aktivní, ale narážejí na skvěle zformovanou obranu.
     
    24:37
    Týmy hrají hodně otevřenou hru, ale střelci jsou zatím bezzubí.
     
    25:14
    Vasilijev se dostal do pásma, kde operuje se svými spoluhráči.
     
    25:40
    Pokorný jel na Kmece, který vyrazil jeho pokus hřbetem lapačky. K dorážce se domácí útočník nedostal.
     
    25:50
    Simonův pokus mezi čárkami byl včas zablokován a Arbelovský byl tudíž bez práce.
     
    26:09
    Maskovaní muži se rozhodně nenudí, teď své dovednosti prodal Kmec, jenž ztlumil nahození z pravého kruhu.
     
    26:48
    Domácí hráči teď odzbrojili jednoho hráče soupeře ve čtyřech bruslařích.
     
    27:38
    Vasilev se dostal do pásma a střelou zápěstím prověřil Arbelovského. Ten nechal zaskvět svoji lapačku.
     
    28:45
    Tecl obtočil branku Kmece a snažil se zasunout puk k levé tyči, ač neúspěšně. Tlak domácího výběru trval a hostující gólman se teď měl co ohánět.
     
    29:10
    Boleslavští jsou teď lepší, ale Havlíčkobrodští hrají skvěle.
     
    29:46
    Souboj o puk se strhává u modré čáry hostů, nakonec byli šťastnější Mladoboleslavští, kteří rozjeli útočnou akci.
     
    30:42
    Arbelovský teď musel být ve střehu, ale puk k němu nedoletěl.
     
    31:14
    Dudycha se rozhodl podpořit útok a málem se mu to podařilo. Obránce Havlíčkova Brodu si sjel až na modrou, kde byl atakován dvěma hráči soupeře, kteří ho odzbrojili.
     
    32:12
    Hraje se ve velkém nasazení a diváci se mají na co dívat.
     
    32:35
    Hosté byli blízko kontaktní branky! Puk se zpoza branky Havlíčkobrodských dostal mezi kruhy, kde jej jeden hráč soupeře poslal k pravé tyči, ale další záměr přečetl Arbelovský, jenž si pohlídal prostor u své tyče. Následně se strhla mezi potyčka, která byla takovou dohrou celé situace!
     
    33:19
    Kmec si pohlídal letící kotouč a schoval ho ve své výstroji.
     
    33:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Tecl – 2 min., sekání).
     
    33:37
    Dottrovu nabídku na teč zužitkoval jeden ze spoluhráčů, ale proti změně stavu byl vynikající Arbelovský, který si poradil i s dorážkou.
     
    34:21
    Středočeši rozehrávají další útok od vlastní branky a pásmo nakonec získali.
     
    34:52
    Odražený kotouč sebral Hromádka, který se dostal i do šance, jenže ta byla včas zastavena jedním z dojíždějících hráčů Boleslavi.
     
    35:09
    Arbelovský přikryl kotouč, který k němu směřoval.
     
    35:30
    Domácí se osvobodili a mohli jet do brejku, ale Cachnín na kotouč těsně nedosáhl.
     
    36:12
    Mladoboleslavští chtěli překvapit obranu Vysočiny, ale zahráli na zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Kmece.
     
    36:34
    Hosté byli v pásmu, ale puk na chviličku opustil útočnou třetinu a resultuje z toho postavení mimo hru.
     
    36:53
    Dlask se chtěl probít přes dvojici obránců, ale nakonec neuspěl. Taclova střela skrz obránce byla zablokovaná.
     
    37:44
    Havlíčkobrodští jsou v pásmu, ale neohřáli se moc dlouho a hra směřuje na druhou stranu.
     
    38:12
    Hosté jsou teď více na puku, ale svoji píli nedokáží přetavit ve finální přihrávku, která by vedla k brance.
     
    38:49
    Tecl s Cachnínem opět v přečíslení a i tentokrát byla přihrávka na Cachnína zablokovaná.
     
    39:17
    Postavení mimo hru v režii Mladoboleslavských.
     
    39:41
    Adam Dvořák trefuje břevno Kmecovy svatyně!
     
    39:58
    Hosté se snaží o branku, ale nachází se za brankou Arbelovského.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám nabídla rychlý hokej, krásné zákroky gólmanů, a také několik kombinací volajících po gólech. Nakonec se přítomní diváci nedočkali kýžené branky na jedné či druhé straně. Své přičinění na tom mají oba maskovaní muži, kteří se překonávají na dálku kluziště. Lepším mančaftem byli hosté z Mladé Boleslavi, kteří se snažili najít recept na Arbelovského, ale ten byl bezchybný. Nicméně ani Havlíčkobrodští nezůstali pozadu a po Dvořákově břevně je stav 2:0. Třetí třetina začne přibližně ve 14:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Hosté začali pořádně od podlahy, když získali pásmo, ovšem Arbelovského neohrozili.
     
    40:51
    Celek z Vysočiny byl u Kmece, ten nemusel zasahovat a hra se přesunula na druhu stranu.
     
    41:33
    Mladoboleslavští jsou teď jasně lepší a domácí hráči jim sice zdatně sekundují, ale ve vzduchu visí gól hostů.
     
    42:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši si za svoji aktivitu připisují první gól! Dlask střílel od modré a jeho ránu z mezikruží tečoval VLADIMÍR HOUŠKA, který změnou kotouče dostal puk mezi betony Arbelovského! Asistence: Tomáš Dlask a Michael Schulz.
     
    43:59
    Holenda přenechal puk obráncům, kteří jej ihned poslali dopředu.
     
    44:25
    Hosté mají kotouč na svých hokejkách a čekají na okénko v domácí obraně.
     
    44:52
    Zakázané uvolnění hostů z Mladé Boleslavi.
     
    45:16
    Vaňous našel u levého mantinelu Hromádku, který jel sám na Kmece, ale jeho rána byla nepřesná.
     
    45:55
    Arbelovský vyrazil vstříc volnému kotouči, který rozehrál, ale k jeho smůle ho sestřelil jeho spoluhráč. Pro domácí nakonec vše dobře dopadlo.
     
    46:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kohout – 2 min., držení).
     
    46:51
    Mladoboleslavští kombinují v pásmu, ale nepřesnou příhrou o něj přišli.
     
    47:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dramatizují utkání! Střela Moucha skončila na tyči, ale volný puk doklepl za Arbelovského MIROSLAV VASILEV! Asistence: Mikuláš Hovorka, Andrej Moravčík.
     
    47:30
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Dotter – 2 min., podrážení).
     
    48:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Cachnín – 2 min., sekání).
     
    49:42
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Horák – 2 min., sekání).
     
    50:00
    Hovorkova střela byla nepřesná, ale hosté jsou dál na puku a před Arbelovským.
     
    50:48
    Celek z Vysočiny je už ve čtyřech hráčích, nicméně se musí stále bránit hostům, kteří nebezpečně kombinují.
     
    51:27
    Arbelovský rozehrál kotouč na své obránce, kteří nedokázali vyhodit.
     
    52:02
    Najman nepřesně rozehrál na Kopice a puk mají Mladoboleslavští, kteří najíždějí na branku Havlíčkova Brodu.
     
    52:24
    Arbelovský si připisuje další zákrok, když zneškodnil střelu od levého kruhu.
     
    52:55
    Tecl byl sám před Kmecem, ale toho střelou k pravé tyči nedokázal překonat.
     
    53:30
    Domácí družina drží útočné pásmo, ale k ohrožení branky hostů se nikdo nemá.
     
    53:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    53:47
    Krejčí odpálil kotouč na polovinu Mladé Boleslavi a rozhodčí pískají zakázané uvolnění, které bylo na hraně.
     
    54:08
    Moravčík byl úplně sám u levé tyče, ale nedokázal zpracovat poskakující puk!
     
    54:20
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Procházka – 2 min., hákování).
     
    54:43
    Najman má puk na modré ale nedokáže vystřelit přes clonícího hráče.
     
    55:19
    Domácí tým držel modrou čáru, ale žádná nebezpečná střela na Kmece nešla.
     
    55:45
    Hosté se jednoduchým vyhozením osvobozují a sbírají cenné vteřiny.
     
    56:15
    Dvořák přenechal kotouč Najmanovi, který jej nahodil do pásma soupeře.
     
    56:55
    Moravčík chtěl oslovit svého spoluhráče mezi kruhy, ale nikdo jeho úmysl nepřečtl, a tak puk skončil u Kmece.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Najman – 2 min., držení).
     
    57:35
    Arbelovský teď neskutečně podržel domácí výběr! Maskovaný muž vyrazil střelu od modré a k dorážce se dostal Vladislav Houška na kterého zívala prázdná branka. Arbelovský se rychle přesunul a pravým betonem přikryl puk! Důležitý zákrok!
     
    58:24
    Další zákrok maskovaného muže v domácí svatyni.
     
    58:48
    Hosté dál kombinují před Arbelovským.
     
    59:11
    Závorka složil Arbelovského a rozhodčí přesunuli hru do středního pásma.
     
    59:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otočili vývoj utkání! Odražený se dostal na pravý kruh, odkud ho z první napálil do pravého horního rohu MIKULÁŠ HOVORKA! Asistence: Andrej Moravčík a Miroslav Vasilev.
     
    59:45
    Domácí v šesti!
     
    59:50
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Závora – 2 min., podrážení).
     
    59:56
    Hosté se hned po buly osvobodili.
     
    Konec zápasu.
     
    Mladá Boleslav ve třetí třetině předvedla neskutečný výkon a třemi brankami v řadě otočila celé utkání. Rozhodují branka padla 36 sekund před koncem normální hrací doby.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Domácí se nacházeli v blízkosti Kmece, ale ten nemusel zasahovat.
     
    60:44
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    60:53
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Simon – 2 min., sekání).
     
    61:05
    Dvořákův pokus po přiťuknutí Dudychy se do Kmecovy svatyně nevešel.
     
    61:20
    Hosté se osvobodili a domácí to zkouší od vlastní branky.
     
    61:44
    Dudychův pokus byl včas zablokován, ale domácí se drží dál v blízkosti Kmece.
     
    62:17
    Celek z Kotliny svírá svého soka, ale ke střele se nikdo nedostal.
     
    62:54
    Horák si teď neporozuměl se svým spoluhráčem a puk mají Mladoboleslavští.
     
    63:24
    Vladislav Houška se proháčkoval po pravé straně, až do útočného pásma, ovšem na Arbelovského nevystřelil.
     
    63:59
    Havlíčkobrodští vyslali střelu na Kmece, ten nemusel zasahovat.
     
    64:28
    Hosté byli v pásmu, ale o puk je připravil Horák, jenž našel svého parťáka ve středním pásmu.
     
    64:50
    Hosté byli v pásmu, avšak na Arbelovského si nepřišli.
     
    Konec zápasu.
     
    1. série
    0:0
    Jan Závora se pokusil rozpohybovat Nedvěda, ale střelou k levé tyči neuspěl.
     
    1. série
    0:0
    Marek Kopic to zkusil na levou šibenici, ale rovněž neuspoěl.
     
    2. série
    0:0
    Hovorka neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Holenda neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Karel Klikorka zkusil naznačení a nakonec zakončení na prapou tyč, ovšem neuspěl.
     
    3. série
    0:0
    Pokorný neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Grim neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Štěpán Dudycha měl překonaného Kmece, ale bekhendovým zakončením přestřelil.
     
    5. série
    0:0
    Vladimír Houška zkusil bekhendové zakončení, ale Nedvěd byl proti.
     
    5. série
    0:0
    Cachnín neproměňuje.
     
    6. série
    0:0
    Tecl neproměňuje.
     
    6. série
    0:1
    Samuel Dotter jel pomali a střelou do levého rohu nedal Nedvědovi šanci!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Autorem vítězné branky je SAMUEL DOTTER.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi velmi zajímavé utkání, které nakonec ukázalo krásu hokeje. Domácí tým BK Havlíčkův Brod začal výborně, když vedl po první třetině 2:0. O branky se postarali Jakub Petržilka s Jiřím Najmanem. Středočeši nakonec předvedli heroický výkon v poslední části hry, když dokázali otočit vývoj utkání z 0:2 na 3:2. O branky Škodovky se postarali hráči Vladislav Houška, Miroslav Vasilev a hrdina zápasu Mikuláš Hovorka Bod navíc získal soupeř v samostatných nájezdech zásluhou Samuela Dottera.
     
    Pro tuto chvíli je to ode mě vše. děkuji za pozornost a u dalšího onlajnu se těším na počtenou. (16:17:48)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Petržilka, 18. Najman (Holenda, Tecl) – 43. V. Houška (Dlask, Schulz), 48. Vasilev (Hovorka, Moravčík), 60. Hovorka (Moravčík, Vasilev), rozh. náj. Dotter

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Závora (MBL)
    0:0   Kopic (HBR)
    2. série:
    0:0   Hovorka (MBL)
    0:0   Holenda (HBR)
    3. série:
    0:0   Klikorka (MBL)
    0:0   Pokorný (HBR)
    4. série:
    0:0   Grim (MBL)
    0:0   Dudycha (HBR)
    5. série:
    0:0   V Houška (MBL)
    0:0   Cachnín (HBR)
    6. série:
    0:0   Tecl (HBR)
    0:1   Dotter (MBL)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Pejchal, Kerber, Dudycha, Najman, Horák, Dvořák, Krejčí – Kopic, Vaňous, Hromádka – Tecl (C), Cachnín (A), Holenda – Pokorný, Kohout, Petrželka – Fiala, Košťál
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (9. Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Imlauf, Procházka – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Jan Pechánek, Aleš Roischel

    Diváci: 50
    thejrc.org