Liberec – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Příbram – Jablonec 2:5 (kon.) | Plzeň – Teplice 0:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Slavia 0:3 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:3 (0:0)
SK Slavia Praha
Pondělí 08.10.2018, 15:00 • SK Čechie Uhříněves • Juniorská liga – Čechy • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Pěkný den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu jedenácté kolo, Bohemians Praha 1905 v malém pražském derby na domácí půdě přivítá SK Slaviu Praha.
     
    Bohemians Praha do tohoto utkání půjde v roli mírného favorita, což naznačují kurzy sázkových kanceláří, i tabulkové postavení. Při zápasech domácího celku moc branek nepadá, což potvrzuje skóre 15:18. Bohemka má z deseti zápasů čtrnáct nasbíraných bodů. Na druhé straně Slavia Praha, která je po deseti duelech na sedmi bodech, skóre 23:25. Sešívaní nevyhráli už třikrát v řadě!
     
    Utkání bude jako hlavní řídit pan Tomáš Klíma. Na čarách mu budou pomáhat pánové Matěj Vlček a Vít Petr.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Kouba – Farkaš, Václavík (K), Le Tuan, Hlinák, Vaníček, Horizrál, Vodháněl, Mašek, Šmíd, Begič
    Náhradníci: Růžička, Vrána, Buneš, Vetešník, Melíšek, Zubkov, Fiala

    SK Slavia Praha: Vantruba – Drozda (K), Jugas, Petrák, Vejvar, Mešanovič, Mitrano, Zelený, Olayinka, Valenta, Vaněk
    Náhradníci: Mach, Nabijev, Havránek, Slanina, Šilhan, Fukala, Radimský

    Rozhodčí: Klíma – Vlček, Vít.
     
    Oba celky už nastupují na hrací plochu, utkání začne za malou chvíli.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí hned v úvodu zahrozili po pravé straně hřiště, odražený balón se dostal asi tři metry za hranici velkého vápna, s následným střeleckým pokusem si poradil Vantruba.
     
    3
    To byla velmi dobrá příležitost pro Bohemku! Ta se dostala do přečíslení, z levé strany přišla přihrávka do středu, ovšem vzápětí střela vysoko nad branku!
     
    4
    Na zemi teď zůstal ležet jeden z hostujících fotbalistů, se kterým to nevypadá nejlépe, hlavní rozhodčí přerušuje hru.
     
    5
    Už se zase hraje, z pravé strany centroval Jugas, následný pokus hostujícího hráče byl tečovaný a skončil vedle branky, první rohový kop.
     
    6
    Přenesení Vejvara na levou stranu hřiště. Hosté se poté vrátili zpět na pravou stranu, ovšem podle rozhodčího si pomohli útočným faulem.
     
    8
    Hra se zatím poměrně dost kouskuje, pískán je další faul, na zemi znovu zůstává ležet hostující hráč, který bude ošetřován.
     
    9
    Vypadá to, že Slavia bude muset využít prvního střídání, Petrák odkulhal za postranní lajnu. Hosté teď hrají na nějakou chvíli pouze v deseti, u balónu domácí celek.
     
    10
    Bohemka dostala spoustu prostoru na levé straně hřiště, výborný obranný zákrok předvedl Jugas, který se dokázal vrátit včas.
     
    11
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Jan Havránek.
     
    12
    Mešanovic to zkoušel individuálně, proti početní převaze neměl nárok. Z nějakých dvaadvaceti metrů pak těsně nad branku střílel Valenta!
     
    13
    Další centrovaný balón Jugase z pravé strany hřiště teď nenašel adresáta, míč pouze proletěl velkým vápnem, rozehrávat bude Kouba.
     
    14
    Další útočná akce Slavie byla zastavena, hosté se s balónem vrací až na vlastní polovinu, zahrál si také gólman Vantruba.
     
    15
    Hodně ostrý zákrok ve středu hřiště, Le Tuan si pomohl jasným faulem a může být rád, že se celá situace obešla bez žluté karty.
     
    16
    Úvodní čtvrthodina hry za námi, jeden z hostujících hráčů teď dával svou nohu hodně vysoko, hlavní rozhodčí Klíma píská útočný faul.
     
    17
    Obrovská šance pro Bohemians! Hlinák mohl střílet, nakonec však ještě volil přihrávku do vápna, úplně volný Begič se pak ocitl v souboji proti Vantrubovi. Hostující brankář si připsal důležitý zákrok!
     
    19
    Průniková přihrávka teď byla příliš razantní, Kouba se dostal do sprinterského souboje s útočníkem soupeře. Nakonec v něm zvítězil.
     
    20
    Do zajímavé příležitosti se hnali domácí. Podle všeho si však jeden z fotbalistů v zeleném dresu pomohl rukou.
     
    21
    Další dobrá akce domácích. Tu v tomto případě zastavil praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajdové postavení.
     
    22
    Na jedné straně nepřesné zakončení, na té druhé se do potíží dostal brankář Vantruba, který volil odkop do bezpečí.
     
    23
    Na pravé straně zůstal nehlídaný domácí fotbalista, který místo střely ještě zasekával do středu hřiště. Jeho následný pokus levou nohou už nebyl tak razantní, Vantruba vyrazil na rohový kop!
     
    25
    Domácí hráči se v tuto chvíli dokázali osvobodit jen za cenu rohového kopu, Horizrál před soupeřem odkopával do zámezí.
     
    26
    Hráči v zelených dresech se dostávali do přečíslení, jasným faulem si pomohl Jan Havránek, pochopitelně přichází i žlutá karta.
     
    27
    Mešanovič se v pokutovém území dožadoval odpískání faulu, nakonec neuspěl. Následovat bude pouze odkop od domácí svatyně.
     
    29
    Vodháněl byl v tuto chvíli zasažen rukou Jugase do tváře, rozhodčí přerušuje hru na polovině hřiště a píská faul hostujícího hráče.
     
    30
    Přenesení hry Valenty na levou stranu hřiště, vzápětí zblokovaný střelecký pokus. Domácí následně odkopávají znovu do zámezí.
     
    31
    Dobrá přihrávka na levou stranu, Vodháněl pak postupoval do vápna a pokoušel se balón dávat pod sebe. Sešívaní se ubránili.
     
    32
    Třicet minut hry za námi, Mešanovič se o přihrávku hlásil marně. Hosté však zůstanou u balónu, budou vhazovat.
     
    33
    Další zblokovaná střela, balón se poté odrazil někam na hranici pokutového kopu, Kouba se k míči dostal jako první a už hledá, komu by rozehrál.
     
    34
    Dobrá kombinace mezi Mešanovičem a Vejvarem, poté skvělý zákrok brankáře Kouby. Nakonec z toho bude odkop od branky.
    34. Šance hostů, Kouba ji však zastavil
     
    36
    Valenta poslal dlouhý balón za obranu na Mešanoviče, který se dostal do složitého úhlu a pokoušel se o střelu. Ta skončila vysoko nad brankou!
     
    37
    Rozhodčí ponechával výhodu, vzápětí odpískal faul. Domácí fotbalisté budou rozehrávat standardní na útočné polovině.
     
    38
    Faulem si vzápětí pomohli také domácí. Slávisté to zkusili po pravé straně, Mešanovič pak vypustil sprintérský souboj, Kouba byl u balónu jako první.
     
    39
    To volalo po přihrávce! Jeden z domácích fotbalistů to vzal na sebe a zakončoval zpoza velkého vápna. Střela byla hodně nepřesná!
     
    41
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, na první branku zatím stále čekáme, Olayinku teď zastavil ofsajd!
     
    42
    Slávisté mohli potrestat chybu svého protivníka v rozehrávce. To se jim nepodařilo, Kouba si se střelou zpoza pokutového území věděl rady!
     
    43
    Další zákrok Kouby, domácí následně zahráli do bezpečí. Je tady rohový kop pro hosty, ten rozehrají z levé strany hřiště.
     
    44
    Na zemi zůstal ležet Vodháněl. Ten byl za postranní lajnou, rozhodčí Klíma však i přesto běžel celou situaci zkontrolovat, už se zase hraje.
     
    45
    Balón končí v zámezí, domácí fotbalisté budou vhazovat z vlastní poloviny hřiště, víc už se v první půli nejspíše nestane.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je to tak, úvodní pětačtyřicetiminutovka tohoto utkání je za námi. Rozhodně jsme se nenudili, k vidění bylo několik slibných šancí. Brankáři na obou stranách zatím patří k nejlepším hráčům tohoto zápasu. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, ten začne zhruba v 16:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Hosté se hned v úvodu dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí Klíma se dlouho rozmýšlel, nakonec to penalta nebude!
     
    48
    Slávisté však do druhého poločasu vstoupili daleko aktivnější, na pravé straně hřiště teď vybojovali další rohový kop.
     
    49
    Jasný faul domácího fotbalisty u postranní lajny. Následovat bude zajímavá standardní situace pro hostující celek.
     
    50
    Koubovi pomohla branková konstrukce! Jeden z hostujících hráčů se dostal k hlavičce, která směřovala na vzdálenější tyč. Balón zastavilo břevno!
    50. Hosté svou střelou orazítkovali břevno
     
    51
    Několik nepřesností ve středu hřiště, oba celky teď chybovaly v rozehrávce, domácí budou vhazovat z vlastní poloviny.
     
    52
    Na zemi teď zůstal ležet Mitrano. Hostující fotbalista se po chvíli zvedl a vypadá to, že bude moci pokračovat ve hře.
     
    53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Na pravé straně dostal spoustu prostoru MURIS MEŠANOVIČ, který v obtížném úhlu zakončoval na vzdálenější tyčku. Balón nakonec skončil v bráně, Kouba byl bez šance na úspěch!
    53. Muris MEŠANOVIČ - 0:1
     
    54
    O malou chvíli později se za obranu soupeře znovu dostával Mešanovič. Hostujícího fotbalistu však v tuto chvíli zastavil ofsajd.
     
    56
    Domácím se ve druhém poločase zatím vůbec nedaří, Slavia šla na levé straně opět do přečíslení, nakonec z toho bude rohový kop.
     
    57
    Odražený balón, následně střelecký pokus zpoza velkého vápna. Balón skončil vysoko nad brankou, odkopávat bude Kouba
     
    58
    Ofsajd také na druhé straně hřiště, domácím fotbalistům se tohle rozhodnutí příliš nelíbí, po dlouhé době si zahraje také Vantruba.
     
    60
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná půlhodina, rohový kop teď z pravé strany budou rozehrávat také domácí fotbalisté.
     
    61
    Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, přihrávku dostal Olayinka, kterého ve stoprocentní příležitosti vychytal Kouba!
    61. Kouba si připsal další zákrok
     
    62
    Vypadá to, že hostující fotbalisté budou s postupem času hrozit především z brejkových akcí, hra je v tuto chvíli opět přerušena.
     
    64
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté už vedou o dva góly! Parádně to udělal na levé straně dnes aktivní Mešanovič, který se zbavil protihráče a poté dával před branku. JAN VEJVAR pak balón poslal ve skluzu do odkryté branky, autora branky doplníme později.
     
    64
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Michal Vrána.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ismar Begič, přichází Matyáš Buneš.
     
    66
    Na levé straně byl v pokutovém území faulován Olayinka, je tady pokutový kop pro Slavii!
     
    67
    Slavia právě vstřelila branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil MURIS MEŠANOVIČ, který střílel na levou stranu. Kouba jeho úmysl vystihl, na balón však dosáhnout nedokázal!
     
    68
    Přihrávka pro Olayinku na levou stranu, hostující hráč zatáhl do vápna, následně střílel. Následovat bude rohový kop pro Slavii.
     
    70
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu, do zajímavé akce šli domácí, Vrána míč dostal na paty, poté už nedokázal nic vymyslet.
     
    71
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dominik Mašek, přichází Jan Vetešník.
     
    72
    Střílený centr z pravé strany. Dobrý výběh předvedl brankář Vantruba, který s následnou rozehrávkou rozhodně nikam nepospíchá.
     
    73
    Zbytečný faul Antonína Vaníčka na útočné polovině hřiště je potrestán žlutou kartou.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Darek Farkaš (Bohemians Praha 1905). (19:59:46)
     
    75
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina, dá se říci, že o vítězi je rozhodnuto, hosté jsou totiž i nadále nebezpečnějším týmem.
     
    76
    Na jedné straně dobrý zákrok Vantruby, na té druhé odmáván, vzápětí i odpískán ofsajd. Hosté signalizuj, že budou střídat.
     
    77
    Domácí však rychle rozehráli a postupují směrem dopředu, Slanina si za postranní lajnou ještě nějakou chvíli bude muset počkat.
     
    78
    Až teď se hosté dostávají ke střídání. Odchází Muris Mešanovic, toho na závěrečný zhruba třináct minut nahrazuje Milan Slanina.
     
    79
    Dobrá přihrávka na levou stranu, poté pokus o individuální akci. Z celé situace nakonec bude rohový kop pro Bohemians.
     
    80
    Vetešník si v tuto chvíli pomohl jasným útočným faulem. Oba týmy střídají, za malou chvíli bude rozehrávat brankář Vantruba.
     
    82
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka tohoto utkání, domácí se v posledních minutách snaží o čestný zásah, zatím marně.
     
    83
    Přečíslení tři na dva pro domácí. Balón putoval na levou stranu, s následným střeleckým pokusem si poradil dnes neomylný Vantruba!
     
    84
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Michal Vaněk, přichází Vojtěch Šilhan.
     
    85
    Další faul domácích přišel jen kousek za velkým vápnem, standardní situace pro hosty, jde o zkrácený rohový kop!
     
    86
    K následnému zakončení se dostal Olayinka, který to zkoušel nůžkami. Bude z toho autové vhazování pro domácí tým.
     
    87
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Jan Fukala.
     
    89
    Dobrá práce Hlináka ve středu hřiště, domácí fotbalista se hnal do zakončení, na poslední chvíli ale zasáhl bránící protihráč.
     
    90
    Domácí se s míčem museli vrátit až na vlastní polovinu, u balónu je momentálně Kouba, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+1
    Konec zápasu.

    Štěpán Slovák

    Branky: 53. Mešanovič, 64. Vejvar, 67. Mešanovič (pen.)

    Karty:   73. Vaníček (BOH), 74. Farkaš (BOH) – 26. Havránek (SLA)


    Bohemians Praha 1905: Kouba – Farkaš, Václavík (K), Le Tuan, Hlinák, Vaníček, Horizrál, Vodháněl, Mašek, Šmíd, Begič
    Náhradníci: Růžička, Vrána, Buneš, Vetešník, Melíšek, Zubkov, Fiala

    SK Slavia Praha: Vantruba – Drozda (K), Jugas, Petrák (11: Havránek), Vejvar, Mešanovič, Mitrano, Zelený, Olayinka, Valenta, Vaněk
    Náhradníci: Mach, Nabijev, Havránek, Slanina, Šilhan, Fukala, Radimský

    Rozhodčí: Klíma – Vlček, Vít

    Diváci: 130
    bahis siteleri