Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:4 (3:1, 1:1, 2:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
Úterý 09.10.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Jaroslav KRACÍK - 6:4
     
    56:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak že by bylo definitivně rozhodnuto? Škoda totiž znovu vede o dvě branky! Denis Kindl dostal pas na levý kruh a v tísni vypálil bekhendem, Baroš kotouč pouze vyrazil a lehkou pozici měl před brankou stojící JAROSLAV KRACÍK, pouze doklepl puk do sítě. Asistence: Denis Kindl, Vojtěch Němec.
    52:59 Tomáš TÖRÖK - 5:4
     
    52:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Je to znovu jen o gól a hosté mají ještě sedm minut na srovnání! TOMÁŠ TÖRÖK dostal přihrávku do jízdy, v souboji s Vráblíkem se kolem něj šikovně prosmýkl i s kotoučem a samostatný únik zakončil střelou k levé tyči nad beton Milčakova! Asistence: Alex Tamáši.
    49:52 Petr KODÝTEK - 5:3
     
    49:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Devět sekund stačilo indiánům k využití přesilovky a Škoda je stále blíže k tomu, aby zůstala stoprocentní! Stach z levého kruhu neomylně přihrál na opačnou stranu najíždějícímu PETRU KODÝTKOVI, jenž se pomstil za faul na svou osobu a propálil Baroše! Asistence: David Stach.
    45:13 Gilbert GAVOR - 4:3
     
    45:13
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Smolný gól pro Západočechy! Nahození do útoku zastavil čárový sudí příhodně pro hosty, následně pálil z levého kruhu GILBERT GABOR a puk se po sérii odrazů dopravil za dezorientovaného Milčakova k levé tyči! Bez asistence.
    30:59 Ján SÝKORA - 4:2
     
    30:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté zůstávají ve hře! JÁN SÝKORA dostal pas na pravý kruh a z první vypálil ostře přesně tak, jak ho znají plzeňští fanoušci. Za Milčakovem sice zazvnonila levá tyč, ovšem kotouč se odrazil jen do gólmana Škody a následně od jeho zad do branky. Smolný moment pro běloruského brankáře, který ale s tímhle nemohl vlastně nic dělat. Asistence: Ivan Ďatelinka, Brenden Miller.
    27:42 Jakub POUR - 4:1
     
    27:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milčakovovi vyšla riskantní rozehrávka holí, Škoda díky tomu zaútočila a z tlaku se dočkala další branky! Pas od modré čáry se štěstím prošel na Petra Kodýtka, jenž sice Baroše nepropálil, ale puk ještě posunul dorážkou k zadní tyči, kde ho zasunul do sítě JAKUB POUR! Asistence: Petr Kodýtek.
    12:44 Lukáš KAŇÁK - 3:1
     
    12:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se rozjela a po prvním inkasovaném gólu se prosadila už třikrát, je to tedy 3:1! Stach se nejprve ke střele sice neprotlačil, ale puk se odrazil na volného LUKÁŠE KAŇÁKA, jenž tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Stach.
    09:13 David STACH - 2:1
     
    09:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní se uplatnilo klasické pravidlo nedáš – dostaneš! DAVID STACH dostal pas do jízdy a dostal se až mezi kruhy, ačkoliv byl v obležení obrany, dokázal v tísni vypálit po ledě přesně k tyči, Baroš nestihl zareagovat! Asistence: Miroslav Preisinger.
    04:57 David STACH - 1:1
     
    04:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    K překvapení většiny i mě samotného sudí ukázal gól! DAVID STACH skutečně zamířil naprosto přesně a kotouč z branky vylétl tak rychle, že si ani většina fanoušků nemyslela, že to je gól. Kotouč se odrazil od tyčky, která nahoře drží napnutou síť. Škoda tedy využívá přesilovku a čas se vrací na 15:03. Asistence: Roman Vráblík.
    02:15 Róbert VARGA - 0:1
     
    02:15
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté se brzy ujímají vedení a mohutný kotel slaví! Nahození Gabora od modré čáry prolétlo až do sítě, Milčakov totiž nemohl zareagovat na povedenou teč RÓBERTA VARGY! Měl také zakrytý výhled.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Stach (Vráblík), 10. Stach (Preisinger), 13. Kaňák (Stach), 28. Pour (Kodýtek), 50. Kodýtek (Stach), 57. Kracík (Kindl, Němec) – 3. Varga (Gabor, Košecký), 31. Sýkora (Ďatelinka, Miller), 46. Gabor, 53. Török (Tamáši)


    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Kolář) – Allen, Kaňák, Pulpán (A), Jones, Kvasnička, Vráblík – Straka, Kodýtek, Eberle – D. Kindl, Kracík (C), Němec – Stach (A), Preisinger, Kantner – J. Roubal, Pour.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Baroš (Williams) – Ďatelinka (C), Kubka, Miller, Kupec, Mihalik (A), Košecký, Petrinec – Török, Češík (A) Kabáč – Sýkora, Tamáši, Asselin – Gabor, Varga, Giľák – Sarváš, Bodnár.

    Rozhodčí: Wannersted, Hejduk – Brejcha, Špůr

    Diváci: 3196
    bahis siteleri