Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
Djurgårdens IF
3:5 (1:0, 1:3, 1:2)
Tappara Tampere
Úterý 09.10.2018, 18:30 • Hovet Arena, Stockholm • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 MALINEN - 3:5
     
    58:06
    Tappara právě vstřelila branku!
    Je tu rozhodující branka tohoto zápasu! Domácí zkusili hru bez brankáře, která se jim vůbec nepodařila. K puku se totiž dostal Järvinen, který ještě našel lépe postaveného JARKKA MALINENA, jenž bezpečně zasunul puk do prázdné brány.
    Asistence: Jan-Mikael Järvinen.
    52:13 KUUSELA - 3:4
     
    52:13
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zpět do vedení! Obrana domácího celku naprosto zaspala, soupeř se vydal do dalšího přečíslení, které hravě vyřešil KRISTIAN KUUSELA. Hostující forvard se nacházel sám před brankářem, kterého překonal střelou po ledě.
    Asistence: Jarkko Malinen, Jan-Mikael Järvinen.
    48:19 BERGFORS - 3:3
     
    48:19
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají krok, ochozy jsou ve varu! Parádní přihrávka směřovala mezi kruhy, kde číhal NICLAS BERGFORS, jehož rána z první putovala mimo dosah hostujícího brankáře Bäckströma. Hezká hokejová akce!
    Asistence: Sebastian Strandberg, Henrik Eriksson
    39:59 ERIKSSON - 2:3
     
    39:59
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí se těsně před koncem druhé periody dostávají na dostřel jediné branky! Rána od pravého kruhu měla ideální výšku na teč, čehož pochopitelně využil HENRIK ERIKSSON, který dokonale zmátl brankáře soupeře. Je tu kontaktní branka, která by mohla být hodně důležitá.
    Asistence: Olle Alsing, Robin Norell.
    33:22 MALINEN - 1:3
     
    33:22
    Tappara právě vstřelila branku!
    Jenomže je tu třetí branka v domácí síti! Nedůraz jednoho z domácích hráčů přichystal vyloženou šanci pro JARRKA MALINENA, který ze zblízka nemýlil. Jensen byl v tomto případě bez šance, rána švihem totiž směřovala vedle jeho ramene.
    Asistence: Kristian Kuusela.
    28:37 LUOTO - 1:2
     
    28:37
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí nepříznivý výsledek ve svůj vlastní prospěch! Tappara vyřešila přečíslení dvou na jednoho ukázkovým způsobem, Rauhala si počkal na na pohyb od JOONA LUOTA, který bezpečně zamířil do levé části brány.
    Asistence: Otto Rauhala.
    24:22 KUUSELA - 1:1
     
    24:22
    Tappara právě vstřelila branku!
    Je tu vyrovnávací branka v podání finského celku! Hodně zkušeně to nyní udělal KRISTIAN KUUSELA, který se natlačil kolem protihráče a poté se dostal až před brankáře, kterého překonal forhendovou kličkou mezi betony.
    Asistence: Veli-Matti Vittasmaki, Juho Rautanen.
    04:40 BERGFORS - 1:0
     
    04:40
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí se usadili v útočném pásmu, poté se u modré čáry k puku dostal Axelsson, který ještě nahazoval na Bäckströma. Před ním puk tečoval NICLAS BERGFORS, jehož teč slavila úspěch, neboť zaplula za brankáře.
    Asistence. Dick Axelsson.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Bergfors (Axelsson), 40. Eriksson (Alsing, Norell), 49. Bergfors (Strandberg, Eriksson) – 25. Kuusela (Vitassmaki, Rautanen), 29. Luoto (Rauhala), 34. Malinen (Kuusela), 53. Kuusela (Malinen, Jan-Mikael Järvinen), 59. Malinen (Jan-Mikael Järvinen)


    Djurgårdens IF: Jensen (Reideborn) – Norell, Hultström, Nilsson, Alsing, J. Pettersson, Bernhardt, Widing, B. Petersson – Brodin, Josefson (C), Lilja – J. Davidsson, M. Davidsson, Possler – Bergfors, Strandberg, Axelsson – Bemström, Lundin Erikso
    Tappara Tampere: Bäckström (Heljanko) – Rantakari, Vitassmaki, Kemiläinen, J. Järvinen, Rautanen, Elorinne, Mäkinen, Utunen – Kuusela (C), Malinen, J. Järvinen – Ojamäki, M. Järvinen, Erkinjuntti – Levtchi, Rauhala, Luoto – Simontaival, Jasu, Moilanen

    Rozhodčí: Wiegand, Andersson – Dahmén, Wernström
    bahis siteleri