Chodov – Ostrava 6:5 (po pr.) | Panthers – Liberec 3:2 (kon.) | Jičín – Židenice 3:2 (kon.)
po prodl.
FAT PIPE Florbal Chodov
6:5 (2:1, 1:0, 2:4 - 1:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 14.10.2018, 15:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    60:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jak je důležité míti Řepkovou! Čtyři góly a dvě asistence – taková je bilance domácí útočnice, která dnes měla prsty ve všech gólech. Ten poslední obstarala MARTINA ŘEPKOVÁ již po 25 vteřinách prodloužení, kdy přesnou trefou rozhoduje o prodloužení chodovské neporazitelnosti a uhájení vedoucí pozice v extraligové tabulce! Asistence: Nikol Pekárková.
     
    58:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! KRISTÍNA HUDÁKOVÁ se nerozpakovala a poslala balonek přesně do šibenice! Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    54:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je zde opět drama. Po chybě domácí defenzívy se prosazuje PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Kateřina Šromotová.
     
    50:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenže Ostrava ihned po rozehrávce vyrobila školáckou chybu, kterou darovala domácím pátou branku. Řepková posunula balonek na MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU a ta posílá hostující florbalistky do kolen. Asistence: Martina Řepková.
     
    49:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po nešťastné teči Svačinové se Ostrava dostává opět na dostřel! Branka je připsána NELE KAPCOVÉ. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    43:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ostravská radost neměla dlouhého trvání, svým třetím gólem v utkání ji záhy mírní MARTINA ŘEPKOVÁ. Ta profitovala i z výborného pasu Pláškové a s přehledem navyšuje domácí vedení. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    41:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru ale nakonec Ostrava proměňuje! NELA KAPCOVÁ po přihrávce přes šířku hřiště snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    34:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vše je ale paradoxně přesně naopak! MARTINA ŘEPKOVÁ se dostala ve vlastním oslabení do samostatného úniku a svou druhou brankou v utkání navyšuje vedení Chodova na 3:1! Asistence: Nela Jiráková.
     
    16:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MARKÉTA VRLÍKOVÁ obdržela přesnou přihrávku od Káčové a zakončila svůj únik po levé straně palubovky přesnou ranou k tyči. Asistence: Veronika Káčová.
     
    12:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď už ale Tomšová loví balonek ze své sítě! MARTINA ŘEPKOVÁ sice svůj samostatný únik neproměnila, posléze ale vznikl před hostující svatyní závar, po němž dostala domácí hráčka druhou šanci a tou již nepohrdla. Bez asistence.
     
    00:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí favoritky se prosazují z první vážnější šance! Skóre otevřela přesnou dorážkou MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ. Asistence: Martina Řepková.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 1. Plášková (Řepková), 13. Řepková, 35. Řepková (Jiráková), 44. Řepková (Plášková), 51. Plášková (Řepková), 61. Řepková (Pekárková) – 17. Vrlíková (Káčová), 42. Kapcová (P. Hudáková), 50. Kapcová (Vrlíková), 55. P. Hudáková (Šromotová), 59. K. Hudáková (Kotzurová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – Peštová, P. Beránková, Belicová – Hanzlíková, Ka. Kellovská, J. Vávrová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Lacková, Šablaturová – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Barbora Beranová a Lucie Hejnová
    bahis siteleri