Chodov – Ostrava 6:5 (po pr.) | Panthers – Liberec 3:2 (kon.) | Jičín – Židenice 3:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 14.10.2018, 16:20 • Sport Centrum Hostivice (kapacita: 400 míst) • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    Třetí třetina sice přinesla nejprve jednoznačnou převahu Pantherek, které se i díky tomuto faktu dostaly do dvoubrankového náskoku, postupem času se ale Crazy girls svým soupeřkám vyrovnaly. Tři minuty před koncem periody si tak připsaly dokonce kontaktní branku. I přes závěrečný tlak hostů však všechny tři body bere z tohoto duelu pražský celek, který se tak znovu posune směrem k předním příčkám. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek neděle. (18:12:57)
     
    Nejlepší hráčky utkání: Kristýna Horňáková (Panthers) – Hana Koníčková (Liberec)
     
    Střely na branku celkem: Panthers – 32, Liberec – 21
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Panthers – 6, Liberec – 8
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Míček vyhozený z poloviny Pantherek jen těsně minul libereckou klec!
     
    59:02
    Liberec zkouší power-play!
     
    58:22
    Pres Pražanek je zatím účinný, Liberec totiž nemá moc prostoru na kombinaci a je zatlačen ža za vlastní branku. Crazy girls si hlavně s napadající Slanou zatím neví rady.
     
    57:26
    Pantherky hrají velmi takticky, míček prakticky nepouštějí z vlastních holí. Snaha o udržení chudého náskoku je jasně zřetelná.
     
    57:03
    Liberec si vybírá oddechový čas!
     
    57:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je tu pořádná zápletka! Liberec se ještě dostává ne dostřel, když se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientovala KLÁRA LEIEROVÁ a napálila odražený míček přímo k pravé tyči, kam se Horňáková nedostala. Asistence: Hana Koníčková.
     
    56:04
    Horňáková nyní musela kouzlit! Bárková na ní vyslala dvě pořádně nebezpečné bomby, které se však i s velkým štěstím odrazily mimo síť Pantherek. Liberec musí zařadit zpátečku.
     
    55:21
    Dostalíková se dostala do dobré střelecké pozice, jenže palba z půlící čáry jí nakonec nevyšla podle představ. Míček letěl o několik čísel vedle domácí branky.
     
    54:01
    Lerchová musela předvést další excelentní zákrok! Lochmannová si sice zapsala parádní dělovku, míček nicméně končí pouze na rukavici liberecké brankářky. Panthers pokračují v tlaku.
     
    53:22
    Liberec má viditelnou snahu o rychlý přechod do ofenzívy, jenže nyní mu schází potřebná energie v útočných řadách. Pantherky navíc hrají velice pozorně.
     
    52:39
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky se dostávají k dvoubrankovému trháku! Po vykroužení do středu hřiště se nakonec parádní trefou prezentuje IVANA MIKLÍKOVÁ, když se jí podařilo míček dostat přesně nad rameno Lerchové. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    51:08
    Šusterová se protlačila po krásné kombinaci na jeden dotyk k finálnímu zakončení, jenomže míček se jí mezi tři tyče nacpat nepodařilo. Liberec znovu ustál krizovou situaci bez potrestání.
     
    50:10
    Liberec zvyšuje svou aktivitu, Horňáková tak hned několikrát musela na poslední chvíli hasit akce soupeřek. prozatím však stále domácí hráčky mají jednobrankový náskok, Crazy girls přesto stále presují.
     
    49:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí florbalistky se dostávají do vedení! Po rychlém průchodu libereckou obranou se excelentní pumelici prezentovala MICHAELA LUPAČOVÁ. Míček se z její hole vznesl až přímo do pravé šibenice. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 26. Lamková (Miklíková), 50. Lupačová, 53. Miklíková (Vranová) – 17. M. Mlejnková (Koníčková), 58. Leierová (Koníčková)


    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Syslová, Fabiánová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tůmová, Steinbachová – Miklíková, Lupačová, Jelínková – A. Nováková, Zittová.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (27. Lerchová) – Leierová, Koníčková, Rumlová, Dlouhá, Foffová, Vejdělková – Dostalíková, Zelníčková, Chodurová – Horáková, Bárková, Tomanová – M. Mlejnková, Jirková.

    Rozhodčí: Luděk Franc, Václav Patera
    bahis siteleri