Jekatěrinburg – Ufa 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 5:0 (kon.)
Riga – Vladivostok 2:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 0:3 (kon.)
Omsk – Barys 5:3 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 4:3 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 14.10.2018, 16:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:02 Greg SCOTT - 5:0
     
    54:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Amur hru v oslabení nezvládl a z hlavního města si odveze nepopulárního bůra. Nadělil mu ho před brankovištěm hlídkující GREG SCOTT, jenž změnil směr Grigorenkovy střely. Asistence: Michail Grigorenko a Nikita Nestěrov.
    34:21 Linden VEY - 4:0
     
    34:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané pořádají gólový festival! Grigorenko nabídl pozvánku LINDENU VEYOVI a Kanaďan ji bez váhání přijal. Ani nevím, kudy puk prostrčil, důležité je ovšem zmínit to, že si před Kašíka nabruslil s obráncem v zádech. Asistence: Michail Grigorenko a Arťom Blažijevskij.
    32:16 Nikita RTIŠČEV - 3:0
     
    32:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A rázem je rozdíl ve skóre tříbrankový! Dahlbeckovo šikovné nahození tečoval mezi gólmanovy betony NIKITA RTIŠČEV. Asistence: Klas Dahlbeck a Pavel Karnauchov.
    30:53 Michail GRIGORENKO - 2:0
     
    30:53
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Klub z hlavního města přidává druhý gól! Veyovu ránu srazil některý z bránících hráčů na hůl MICHAILA GRIGORENKA, který neváhal překonat Kašíka bekhendovou střelou. Asistence: Linden Vey a Kirill Kaprizov.
    17:41 Maxim ŠALUNOV - 1:0
     
    17:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský favorit se po rychle využité přesilovce ujímá vedení! Na středu modré čáry pohybující se Marčenko nabil do pravého kruhu pro vhazování MAXIMU ŠALUNOVOVI, který zamířil k bližší tyči. Kašík se sice přesunul, ale puk se i tak třepetá v síti za jeho zády, kam proklouzl při cestě pod lapačkou českého brankáře. Asistence: Alexej Marčenko.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 18. Šalunov (Marčenko), 31. Grigorenko (Vey, Kaprizov), 33. Rtiščev (Dahlbeck, P. Karnauchov), 35. Vey (Grigorenko, Blažijevskij), 55. Scott (Grigorenko, Nestěrov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, Marčenko, Romanov, Nestěrov (A), Jermakov, Blažijevskij, Čmychov – Vey (C), Grigorenko, Kaprizov – Slepyšev, Okulov, Šalunov – Tělegin, Hansen, Scott (A) – Tolčinskij, P. Karnauchov, Rtiščev – Světlakov.
    Amur Chabarovsk: Kašík (Kiselev) – Kondratěv, J. Kolář (A), Korjagin, D. Vorobjov, Jordán, Aťušov (C) – T. Zohorna, Pjanov, Fajzullin – Ruděnkov, Železkov, Potěchin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin (A) – Veličkin, Rasskazov, A. Kuzněcov – Popugajev.

    Rozhodčí: Kislov, Spirin – Antonov, Šadrin

    Diváci: 7 229
    bahis siteleri