Banská Bystrica – Plzeň 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Kärpät 3:4 (2:3 po s.n.) | Junosť Minsk – TPS 2:1 (kon.)
Salzburg – Bern 2:1 (kon.)
po prodl.
HC´ 05 Banská Bystrica
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Středa 17.10.2018, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:57 KODÝTEK - 2:3
     
    62:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto, Škodovka využívá početní výhodu v prodloužení! Kaňákova rána skončila nad brankou, ovšem puk Západočeši ještě vybojovali a po pasu Lukáše Kaňáka propálil PETR KODÝTEK přízemní ranou z první přesunujícího se Baroše, dává tak druhý gól v utkání. Asistence: Lukáš Kaňák, David Stach.
    39:59 ĎATELINKA - 2:2
     
    39:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem druhé části však domácí srovnávají na 2:2! Ján Sýkora vybruslil na pravý kruh a nahodil kotouč před branku, kde o prostor bojovali Jones a IVAN ĎATELINKA, od jehož brusle se puk šťastně odrazil za Milčakova. Situaci ještě přezkoumal sudí, gól však uznává. Asistence: Ján Sýkora, Guillaume Asselin.
    29:13 ERET - 1:2
     
    29:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Matiášek tvrdě srazil Dlapku, který ovšem byl v držení kotouče, a Škodovka díky tomu vyrazila do brejku, Eret posunul kotouč na Davida Kvasničku, který z levého kruhu ještě předložil puk na teč právě najíždějícímu PETRU ERETOVI, jenž jemnou tečí překonává Baroše a vrací indiánům rychle vedení! Asistence: David Kvasnička.
    28:19 TÖRÖK - 1:1
     
    28:19
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Preisinger byl uzavřen u mantinelu, ke kotouči se nedostal Kaňák, nýbrž domácí Higgs, jenž zadovkou našel před brankou TOMÁŠE TÖRÖKA a ten z úhlu z pravé strany překvapivě prostřelil Milčakova ranou do horní části branky na přední tyč! Asistence: Brock Higgs.
    09:02 KODÝTEK - 0:1
     
    09:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milčakov odolal nepříjemnému závaru a společně a dopředu vyrazil Pulpán z trestné lavice společně s Kodýtkem sami proti slovenskému gólmanovi, PETR KODÝTEK přihrál prvnímu jmenovanému, ten mu kotouč vrátil a dvacetiletý útočník jednoduchou střelou za přesunujícího se Baroše otevírá skóre! Asistence: Lukáš Pulpán.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 29. Török (Higgs), 40. Ďatelinka (Sýkora, Asselin) – 10. Kodýtek (Pulpán), 30. Eret (Kvasnička), 63. Kodýtek (Kaňák, Stach)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Baroš (Williams) – Košecký, Kupec, Ďatelinka, Petrinec, Kubka, Dlapka – Kabáč, Češík, Gabor – Sýkora, Higgs, Török – Asselin, Faille, Selleck – Giľák, Buc, Varga
    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – Jones, J. Kindl, Čerešňák, Kvasnička, Pulpán, Vráblík, Kaňák – Pour, Preisinger, Straka – Němec, Roubal, D. Kindl – Kantner, Kodýtek, Stach – Matiášek, Eret

    Rozhodčí: Nikolić (AUT), Stano – Vyleta, Šefčík (všichni SVK)

    Diváci: 1832
    bahis siteleri