Banská Bystrica – Plzeň 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Kärpät 3:4 (2:3 po s.n.) | Junosť Minsk – TPS 2:1 (kon.)
Salzburg – Bern 2:1 (kon.)
po prodl.
HC´ 05 Banská Bystrica
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Středa 17.10.2018, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:57 KODÝTEK - 2:3
     
    62:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto, Škodovka využívá početní výhodu v prodloužení! Kaňákova rána skončila nad brankou, ovšem puk Západočeši ještě vybojovali a po pasu Lukáše Kaňáka propálil PETR KODÝTEK přízemní ranou z první přesunujícího se Baroše, dává tak druhý gól v utkání. Asistence: Lukáš Kaňák, David Stach.
     
    61:37
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Asselin – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    61:37
    Vojtěch Němec vypálil z pravého kruhu pouze těsně mimo! Plzeň poté vyrazila do dalšího brejku, hra je ovšem přerušena a Škoda si bere timeout. Banská Bystrica totiž hrála v šesti!
     
    61:07
    Asselin se prokličkoval po pravé straně, přihrál Faillemu, ten zblízka nepropálil Milčakova, následně ještě střílel Košecký, Milčakov vyráží.
     
    58:17
    Krásná akce Denise Kindla! Ten se prokličkoval přes dva obránce až před Baroše, kotouč už však měl daleko od hole a nedokázal pořádně zakončit.
     
    56:00
    Závar před plzeňskou brankou! K dorážkám se tlačili Török i Dlapka, Milčakov však udržel beton na brankové čáře a stav stále drží nerozhodný!
     
    55:25
    Pulpán prohrál souboj s Asselinem u mantinelu a domácí hráč ujížděl s Vargou jen proti Nicku Jonesovi, nakonec sám pálil, Dmitrij Milčakov nadvakrát kryje a drží stav 2:2! Následuje přestávka na čištění ledu.
     
    50:55
    Sýkora po chybě přišel o kotouč a Straka hledal před brankou Stacha, ten ještě vracel kotouč Strakovi, který už však nemohl v tísni zakončit.
     
    47:50
    Brejk domácích dvou proti jednomu, přihrávku Asselina však vleže zastavil Pulpán! Následně ještě ostře pálil z levého kruhu zřejmě Varga, přestřelil.
     
    43:21
    Z ničeho nic však mohla jít Banská Bystrica do vedení! Faille posunul kotouč před branku na Vargu, jenž se snažil mířit do horní části branky, Milčakov ovšem skvěle vyráží a poradil si i s následnou ranou od modré!
     
    40:10
    Hned v úvodu Banská Bystrica zamířila do brejku a Josef Roubal musel zatáhnout za záchrannou brzdu, odsedí si dvě minuty za hákování Češíka.
    39:59 ĎATELINKA - 2:2
     
    39:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem druhé části však domácí srovnávají na 2:2! Ján Sýkora vybruslil na pravý kruh a nahodil kotouč před branku, kde o prostor bojovali Jones a IVAN ĎATELINKA, od jehož brusle se puk šťastně odrazil za Milčakova. Situaci ještě přezkoumal sudí, gól však uznává. Asistence: Ján Sýkora, Guillaume Asselin.
     
    39:31
    Slovenský celek udržel útočné pásmo a nakonec se ke střele z mezikruží dostal Asselin, nastřelil tyčku! Při Milčakovovi stálo i štěstí.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (J. Kindl – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Selleck – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    38:35
    Při ostrém souboji u mantinelu spadli na zem hned čtyři hráči, puk nakonec vybojovala Banská Bystrica, následovala rána Töröka a dorážka Sellecka, Milčakov zasahovat nemusel. Poté se však k potyčce vyprovokovali právě Selleck a Jakub Kindl, pořádně se poprali a domácí slavili alespoň malou výhru, poslal plzeňského beka rychle k zemi. Selleck shodil rukavice a odchází do kabin, Kindl sice nikoliv, ale i on míří do šaten.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roubal – 2 min., hákování).
     
    36:18
    Miroslav Preisinger dostal pas mezi kruhy a vypálil zápěstím, mířil pod horní tyč, tam však Baroš skvěle natáhl lapačku!
     
    35:43
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Török – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (J. Kindl – 2 min., hrubost).
     
    34:31
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Košecký – 2 min.,hrubost). Košecký tvrdě zastavil Roubala u mantinelu, poslal ho k zemi loktem a po zásluze dostává dvě minuty, avšak za hrubost.
     
    30:39
    Hosté v útoku, avšak faulovali v předbrankovém prostoru, Matyáš Kantner se dopustil sekání a odsedí si dvě minuty.
    29:13 ERET - 1:2
     
    29:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Matiášek tvrdě srazil Dlapku, který ovšem byl v držení kotouče, a Škodovka díky tomu vyrazila do brejku, Eret posunul kotouč na Davida Kvasničku, který z levého kruhu ještě předložil puk na teč právě najíždějícímu PETRU ERETOVI, jenž jemnou tečí překonává Baroše a vrací indiánům rychle vedení! Asistence: David Kvasnička.
    28:19 TÖRÖK - 1:1
     
    28:19
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Preisinger byl uzavřen u mantinelu, ke kotouči se nedostal Kaňák, nýbrž domácí Higgs, jenž zadovkou našel před brankou TOMÁŠE TÖRÖKA a ten z úhlu z pravé strany překvapivě prostřelil Milčakova ranou do horní části branky na přední tyč! Asistence: Brock Higgs.
     
    24:45
    Kabáč po levé straně unikl hostující obraně, ale v tísni nedokázal protlačit kotouč za Milčakova, následně však ještě zpoza branky přihrál na levý kruh osamocenému Ďatelinkovi, ani ten však běloruského gólmana nepropálil, ještě totiž hledal nepřesně spoluhráče.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Varga – 2 min., podrážení).
     
    20:34
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Preisinger – 2 min., hákování).
     
    17:43
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Török – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:54
    Jakub Pour mířil mezi Barošovy betony, ale nenasměroval kotouč dobře a slovenský gólman betonem vyráží.
     
    16:54
    Kvasnička skvělým pasem vysunul Jakuba Poura, jenž byl zahákován Branislavem Kubkou, šanci neproměnil, ale pojede trestné střílení!
     
    11:27
    Higgs až příliš jednoduše prokličkoval přes plzeňskou obranu, Jones ani Jakub Kindl nezasáhli, Milčakov už však ano, když vybruslil jeho krátkou bekhendovou kličku.
    09:02 KODÝTEK - 0:1
     
    09:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milčakov odolal nepříjemnému závaru a společně a dopředu vyrazil Pulpán z trestné lavice společně s Kodýtkem sami proti slovenskému gólmanovi, PETR KODÝTEK přihrál prvnímu jmenovanému, ten mu kotouč vrátil a dvacetiletý útočník jednoduchou střelou za přesunujícího se Baroše otevírá skóre! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    06:51
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Pulpán – 2 min., držení).
     
    02:52
    Sražená střela Jonese z pravé strany končí mimo branku, na druhé straně zkoušel Ján Sýkora trik zpoza branky, nabral si kotouč na hokejku a snažil se ho zasunout k tyčce, nakonec svoji akci těsně nedotáhl! Sýkora už tuto parádu několikrát zkoušel i v dresu Plzně, dříve se mu povedla ve slovenské reprezentaci právě proti Čechům, nyní však neuspěl.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 29. Török (Higgs), 40. Ďatelinka (Sýkora, Asselin) – 10. Kodýtek (Pulpán), 30. Eret (Kvasnička), 63. Kodýtek (Kaňák, Stach)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Baroš (Williams) – Košecký, Kupec, Ďatelinka, Petrinec, Kubka, Dlapka – Kabáč, Češík, Gabor – Sýkora, Higgs, Török – Asselin, Faille, Selleck – Giľák, Buc, Varga
    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – Jones, J. Kindl, Čerešňák, Kvasnička, Pulpán, Vráblík, Kaňák – Pour, Preisinger, Straka – Němec, Roubal, D. Kindl – Kantner, Kodýtek, Stach – Matiášek, Eret

    Rozhodčí: Nikolić (AUT), Stano – Vyleta, Šefčík (všichni SVK)

    Diváci: 1832
    bahis siteleri