Philadelphia – Colorado 1:4 (kon.) | Detroit – Carolina 1:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 5:4 (po pr.)
Vancouver – Washington 2:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 23.10.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Jordan MARTINOOK - 1:3
     
    59:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    O osudu utkání je definitivně rozhodnuto. Hosté dostali ze svého pásma, ten si dojel JORDAN MARTINOOK a následně zamířil do prázdné branky. Asistence: Jaccob Slavin.
    52:02 Andreas ATHANASIOU - 1:2
     
    52:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings snižují na rozdíl jednoho gólu a závěr zápasu bude ještě zajímavý. Vanek z pravého kruhu našel u protější tyče ANDREASE ATHANASIOUA a ten z první překonal Petra Mrázka. Asistence: Thomas Vanek a Frans Nielsen.
    27:55 Micheal FERLAND - 0:2
     
    27:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá druhou přesilovou hru v zápase a dostává se do dvoubrankového vedení. Rychlá kombinace přinesla výhodnou pozici pro MICHEALA FERLANDA, který se z levého kruhu nemýlil. Asistence: Valentin Zykov a Sebastian Aho.
    18:25 Justin FAULK - 0:1
     
    18:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilové hře dostávají do vedení. JUSTIN FAULK si na modré čáře vyměnil kotouč s Williamsem, vystřelil z první a od tyčky se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Justin Williams.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 53. Athanasiou (Vanek, Nielsen) – 19. Faulk (Williams), 28. Ferland (Zykov, Aho), 60. Martinook (Slavin)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Daley, Cholowski, Ericsson, Hicketts, Jensen, Kronwall (A) – Helm, D. Larkin (A), Nyquist – Athanasiou, Nielsen (A), Bertuzzi – Mantha, Ehn, Vanek – Rasmussen, Glendening, Abdelkader (A).
    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Zykov, C. Bishop, B. McGinn.

    Rozhodčí: Skilliter, Sutherland – Cherrey, Gawryletz

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri