Kladno – Kert Park Praha 3:6 (kon.)
konec
HBC Kladno
3:6 (2:0, 0:5, 1:1)
HC Kert Park Praha
Středa 24.10.2018, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    44:35
    Kert Park právě vstřelil branku!
    PETR DANKO trefuje odkrytou branku domácích a je definitivně rozhodnuto!
     
    37:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    RADEK ŠÍMA unikl za obranu hostů a svůj samostatný únik zakončil přesnou ranou do volného prostoru. Petr Mikl tak dnes poprvé inkasuje a Kladno stáhl ztrátu už na rozdíl dvou branek – 3:5!
     
    27:40
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Přesilovky zkrátka celek z Lužin umí! A je to skoro vždy podobné, Zvonek na Wróbela, ten hned na TOMÁŠE FEJFARA, jenž zametá na zadní tyčce do odkryté svatyně – 2:5!
     
    24:06
    Kert Park právě vstřelil branku!
    DALIMIL ZVONEK si naběhl od pravého mantinelu a krásnou střelou vymetl Jirotkův růžek branky. Hosté tak čtyřmi brankami během necelých deseti minut otáčejí možná už nadobro vývoj zápas na svoji stranu – 2:4!
     
    18:01
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Obrovská hostující síla v ofenzivní činnosti drtí kladenskou obranu! Parádní a rychlou souhru, na jejímž konci stála nahrávka od levého mantinelu Petra Danka na nabíhajícího TOMÁŠE WRÓBELA končí už vedoucí brankou Pražanů – 2:3!
     
    16:51
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté ukazují ohromné nasazení a touhu dnes vyhrát! Za Jirotku se nejprve hnal skoro sám Danko, kladenský strážce svatyně byl ale proti. Následně se ovšem k odraženému míčku dostal JAN STŘECHA, který ho o záda právě Jirotky poslal do sítě. Začínáme tak od nuly – 2:2!
     
    15:32
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A to, co hosté chtěli, je tady a navíc hodně rychle! Po vhazování vystřelil TOMÁŠ FEJFAR a je ti rázem o jednu trefu – 2:1!
     
    10:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jednoduchá kombinace domácím stačila na vstřelení jejich druhého gólu. JIŘÍ HRABÁR dostal přihrávku na levý kruh, na nic nečekal a ihned vypálil. Na tuhle dělovku Mikl jednoduše včas nezareagoval. Asistence: Jakub Haisman, Dominik Barnošák.
     
    07:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Špaček to udělal na levé straně výtečně. Vymíchal svého soupeře a propracoval se k zakončení bekhendem. I když kladenský kapitán neskóroval, RADIM ŠTĚPÁNÍK, ke kterému se míček nakonec dostal, už snadno následně zakončil do polodkryté brány. Asistence: Martin Špaček.

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 8. Štěpáník (Špaček), 11. Hrabár (Haisman, Barnošák), 38. Šíma – 16. Fejfar (Zvonek), 17. Střecha, 19. Wróbel (Danko), 25. Zvonek, 28. Fejfar (Wróbel, Zvonek), 45. Danko (Wróbel, Mikl)


    HBC Kladno: Jirotka (Keimar) – Hrabár, Haisman, Šícha, Dědič, Soukup, Novák – Hnízdil, Šíma, Procházka, Pražák, Eitler, Prokop, Kamenář, Kohout, Barnošák, Důras.
    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec) – Dulava, Šperl, Dejneka, Blaško, Kaucký, Markytán, J. Kruček, Fejfar, Zvonek, Střecha, Wróbel, Danko, Čejka, Šlehofer, Rozenberg, Postulka.

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri