Club Bruggy – Monaco 1:1 (kon.) | Eindhoven – Tottenham 2:2 (kon.) | Barcelona – Inter 2:0 (kon.)
Dortmund – Atlético 4:0 (kon.) | Galatasaray – Schalke 0:0 (kon.) | Liverpool – CZ Bělehrad 4:0 (kon.)
Lok. Moskva – Porto 1:3 (kon.) | PSG – Neapol 2:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:0 (1:0)
Inter Milán
Středa 24.10.2018, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:22. (22:58:52)
     
    Je konec! Barcelona potvrdila roli favorita toho zápasu, dnešní utkání tak zvládla poměrem 2:0. Do druhého poločasu vstoupil aktivněji Inter, který se ale ke kýžené brance nedostal. Následně iniciativu převzal španělský celek, který rozjížděl jednu útočnou akci za druhou. Katalánci se dlouho nemohli prosadit, druhá branka ale přeci jenom přišla, postaral se o ní Alba, který zužitkoval parádní přihrávku do Rakitiće. Barcelona je tak i nadále suverénní, naopak Inter Milán poprvé ztrácí body. Od italského celku to v dnešním utkání nebylo ideální, hodně nenápadný byl obávaný střelec Icardi, kterého domácí obrana velmi dobře pokrývala.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Munir se snažil v souboji jeden na jednoho překonat Škriniara, který byl nakonec mnohem důraznější. Inter zakládá akci od své branky.
     
    90+2
    Brozovićova kolmice směřující na Politana byla příliš čitelná, čehož využil pozorný Alba. Ten posléze spolupracoval se záložní řadou.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Hosté se dostali k slibnému přečíslení, které se pokoušel zakončit Martínez. Jeho střela neměla patřičnou razanci, naopak na druhé straně musel zasahovat Handanović.
     
    89
    Zanedlouho se utkání dostane do poslední minuty řádné hrací doby. Barcelona by chtěla vstřelit třetí branku, naopak Inter hraje opět bez balónu.
     
    88
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Munir.
     
    87
    Do útočného výpadu se zapojil také Semedo, který se dostal kolem Mirandy, načež svým centrem našel Suáreze. Kostrbatá rána skončila v rukavicích brankáře.
     
    86
    Coutinho neměl kolem sebe potřebnou podporu spoluhráčů, proto to zkoušel celkem naivní přihrávkou na Suáreze, který se k ní vůbec nedostal.
     
    85
    Busquets si u postranní čáry neporozuměl s Albou, který se vydal na opačnou stranu. Inter se okamžitě postaral o aut, po kterém nepřišlo nic nebezpečného.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Lautaro Martínez (Inter Milán).
    83. Jordi ALBA - 2:0
     
    83
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! Domácí se dostali s míčem na útočnou polovinu, záložní řada si několika vyměnila balón, načež Rakitić načasoval kolmici na JORDIHO ALBU, který se natlačil do šestnáctky, odkud levačkou propálil Handanoviće.
     
    83
    Miranda si v souboji se Suárezem opět počínal hodně podezřele, tentokráte se o faul nejednalo. V opačném případě by se konal další přímý kop.
     
    83
    Své štěstí nyní vyzkoušel Rakitić, který vypálil zhruba z pětadvaceti metrů. Technická navštívenka se stočila kousek vedle brány, Handanović nemusel zasahova.t
     
    82
    Hosté marně reklamovali hraní rukou, hlavní sudí ale nechal pokračovat ve hře. Coutinho si to namířil mezi přesilu, přihrávku na Suáreze ale poslal do úplně jiného prostoru.
     
    79
    Alba zbytečně riskoval u půlící čáry, Inter se dostal k rychlému protiútoku, po kterém se k hlavičce natlačil Baldé. Zakončení o zem nevyplašilo ter Stegena.

    David Suchý

    Branky: 32. Rafinha (L. Suárez), 83. Alba (Rakitić)

    Karty:   62. L. Suárez (BAR) – 73. Brozović (INM), 74. Škriniar (INM), 84. Lautaro Martínez (INM)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:22.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets (C), Arthur (77. Arturo Vidal) – Rafinha (71. Semedo), L. Suárez, Coutinho (88. Munir).
    Náhradníci: Cillessen – O. Dembèlé, Munir, Malcom, Semedo, Arturo Vidal, Brandáriz.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Asamoah – Vecino, Brozović – Candreva (46. Politano), Valero (63. Lautaro Martínez), Perišić (76. Baldé) – Icardi (C).
    Náhradníci: D. Padelli – Baldé, de Vrij, Lautaro Martínez, Politano, Ranocchia, Vrsaljko.

    Rozhodčí: Haţegan – Șovre, Gheorghe (všichni Rumunsko)
    bahis siteleri