Club Bruggy – Monaco 1:1 (kon.) | Eindhoven – Tottenham 2:2 (kon.) | Barcelona – Inter 2:0 (kon.)
Dortmund – Atlético 4:0 (kon.) | Galatasaray – Schalke 0:0 (kon.) | Liverpool – CZ Bělehrad 4:0 (kon.)
Lok. Moskva – Porto 1:3 (kon.) | PSG – Neapol 2:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:2 (0:1)
SSC Neapol
Středa 24.10.2018, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:13. (23:04:24)
     
    Hlavní rozhodčí Felix Zwayer naposledy pískl do píšťalky a zápas končí! PSG nakonec na domácí půdě vyválčilo proti Neapoli bod za remízu 2:2.

    První desetiminutovka byla z obou stran hodně opatrná. Až po přihrávce Ruie pálil z blízkosti Dries Mertens, ale nastřelil jen břevno Aréolovy branky. Těsně před třicátou minutou se už ale Neapol dostala do vedení! Po zdlouhavé kombinaci najednou zcela překvapil domácí obranu přihrávkou Callejón, který našel Lorenza Insigneho a tomu už jen stačilo přehodit Aréolu. Po změně stran ale Pařížané výrazně zvýšili tempo směrem dopředu a po hodině hry byli odměněni. Meunierův centr do totiž do vlastní sítě srazil Mário Ruiz. Neapol se jen stěží dostávala na útočnou polovinu, ale vše změnila ojedinělá akce italského celku. Dries Mertens využil zaváhání Marquinhose a poslal svůj tým opět do jednobrankového vedení. Poslední slovo měla ale přece jen družina Thomase Tuchela. Po Draxlerově přistrčení se odvážil ke střele z dvaceti metrů Ángel Di María a výtečně vymetl horní roh Ospinovy branky a udal tak konečné skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Neapol měla po faulu Draxlera k dispozici ještě jednu standardní situaci, ale míč vápnem pouze prolétl. Následně byl faulován Meunier a to je z dnešního utkání už vše.
     
    90+5
    Julian Draxler zastavil skluzem Ruie a ještě v páté minutě nastavení dostává žlutý trest od rozhodčího.
    90+3. Ángel Di María - 2:2
     
    90+3
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečná rána a je srovnáno! Neymar se prohnal po levé straně k ose trávníku, poté předal míč Draxlerovi, ten ho skvěle přistrčil ÁNGELU DI MARÍOVI, který vykouzlil parádní střelu k zadní tyči. David Ospina si na milimetrovou ránu nedokázal ani sáhnout.
     
    90+3
    Diaby si chtěl narazit s Mbappém, ale ten snad poprvé v zápase ztratil míč, poté musel zabrat do obrany a jen za cenu faulu zastavil Allana. Meunier je u laviček ošetřován a domácí tak hrají jen v deseti.
     
    90+2
    Ospinovi trvala rozehrávka o něco déle a je potrestán žlutou kartou.
     
    90+2
    PSG je natlačeno před vápnem italského celku. Draxlerova přihrávka měla najít Neymara, ale ten nebyl v pohybu a toho využil pohotovým vystoupením Kalidou Koulibaly. Stoper Neapole dnes hraje vynikající zápas.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Julian Draxler po svém příchodu na trávník nebyl téměř vidět. Nyní ale rozběhl Diabyho po levé straně, ale neapolská obrana byla připravena na svých místech.
     
    89
    Kehrer spolupracoval při rozehrávce i s Aréolou. Přes domácího brankáře putoval míč k Meunierovi. Ani ten ale na svém kraji nedokázal projít přes prvního bránícího hráče Neapole.
     
    88
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Marko Rog.
     
    88
    Neymar zkoušel střílený pokus z velkého úhlu, ale přes velmi zhuštěný prostor nebyla šance, aby střela brazilského kouzelníka prošla až do sítě.
     
    86
    Diaby byl faulován Maksimovićem v blízkosti pokutového území a hra se opět přesune před Davida Ospinu. Nyní bude ze strany centrovat Neymar.
     
    86
    Domácí celek má velké potíže s rozehrávkou. Po Rabiotovi se ale ohnal napadající Allan a je pískán faul. Nyní mohou defenzivní hráči PSG rozehrávat z klidové pozice.
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Arkadiusz Milik.
     
    84
    Příliš času již domácím nezbývá. Tentokrát musel po Hamšíkově centru do vzduchu Aréola, který zlikvidoval nebezpečnou teč Mertense.

    Vít Schück

    Branky: 61. Rui (vla.), 90+3. Di María (Draxler) – 29. L. Insigne (Callejón), 77. D. Mertens

    Karty:   5. Marquinhos (PSG), 90+5. Draxler (PSG) – 9. D. Mertens (NEA), 33. Rui (NEA), 81. Callejón (NEA), 86. Nikola Maksimović (NEA), 90+2. Ospina (NEA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:13.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Bernat (46. Kehrer) – Verratti (83. Diaby), Rabiot – Mbappé, Neymar, Di María – Cavani (76. Draxler).
    Náhradníci: Cibois – Kehrer, Choupo-Moting, Draxler, Nkunku, Diaby, Nsoki.

    SSC Neapol: Ospina – Nikola Maksimović, Albiol, Koulibaly, Rui – Allan, Hamšík (C), Ruiz – Callejón (88. Rog), D. Mertens (84. Milik), L. Insigne (53. P. Zieliński).
    Náhradníci: Karnezis – Malcuit, Hysaj, Rog, Milik, P. Zieliński, Diawara.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Thorsten Schiffner, Marco Achmüller (vš. GER)
    bahis siteleri