Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
9:2 (3:1, 1:0, 5:1 - N 0:1)
PZ Kladno
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    55:06
    Dlouho se bojovalo o kotouč u levého mantinelu, než rozhodčí hru přerušili a dávají tresty. Tomáš Šilar i Vojtěch Hurta dostávají dvě minuty za zdržování hry.
     
    52:49
    Tvrdě byl nyní faulován Jan Vostiňák. Vojtěch Hříbal jej zasáhl kolenem a dostává test do konce utkání. Piráti si zahrají pětiminutovou přesilovku.
     
    50:05
    A nyní domácí čeká přesilovka. Vojtěch Hurta hákoval a putuje na lavici hanby, je tu tedy další šance pro chomutovské dorostence.
     
    44:47
    Rychle si najel do útoku Jan Ekrt, jenž byl ale brzy podražen a domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty inkasuje hostující Jiří Melichna.
     
    38:19
    Hrálo se delší dobu bez přerušení, než přišel faul hostujícího Tomáše Vosyky. Ten si v útočné třetině počínal nedovoleně a za sekání je potrestán dvěma minutami.
     
    32:17
    Piráti měli výhodu a měla je čekat přesilovka, před přerušením se ale provinil i domácí hráč a vidíme vzájemné vyloučení. Martin Pöschl a Lukáš Kulich inkasují dvě minuty za sekání.
     
    11:47
    Domácí si zahrají další početní výhodu. Dvě minuty inkasuje za útočný faul Vojtěch Hříbal. Za brankou Oliver Šatného držel jednoho z domácích hráčů.
     
    10:36
    David Bašta následně napadal moc agresivně a za nedovolené bránění inkasuje dvouminutový trest. První přesilovku si tak zahrají také Piráti.
     
    04:23
    A další přesilovka pro hostující celek. Jan Vostiňák si počínal nedovoleně u své střídačky a bude již druhým vyloučeným Pirátem v duelu.
     
    01:23
    Kladnu se pískl ofsajd a po vhazování se dostali do pásma. V souboji u levého mantinelu poté zahrál Marcel Štefančík vysokou holí a hosté s zahrají přesilovku.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Spudich (Svoboda), 7. Svoboda (Štefančík), 11. Štefančík (Svoboda, Němec), 36. Šilar (Ekrt), 48. Ekrt (Frollo, Pöschl), 48. Svoboda (Spudich), 50. Štefančík (Svoboda, Němec), 52. Svoboda (Němec, Štefančík), 57. J. Kulich (Iljuk) – 10. Vimmer (Rejna), 49. Hurta (L. Kulich), 63. Hurta (L. Kulich)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Döring, Ekrt
    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka

    Rozhodčí: Luczków – Holada, Sýkora
    bahis siteleri