Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
9:2 (3:1, 1:0, 5:1 - N 0:1)
PZ Kladno
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
    62:08 Vojtěch HURTA - 9:3
     
    62:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod si nakonec připíše hostující celek! VOJTĚCH HURTA podruhé v duelu unikl a i nyní se mu svižnou střelou k levé tyčce povedlo překonat Olivera Šatného v brance! Asistence: Lukáš Kulich
    56:46 KULICH - 9:2
     
    56:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Branka padá až nyní, Piráti dávají již pátou branku ve třetí třetině! JIŘÍ KULICH dostal přihrávku na levý kruh, kde nezpanikařil a svižnou ránou o břevno dává další gól Pirátů. Asistence: Erik Iljuk.
    51:59 SVOBODA - 8:2
     
    51:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti nakonec přesilovku využívají a dávají svou osmou branku, TADEÁŠ SVOBODA kompletuje hattrick! Střela od modré čáry byla brankářem vyražena před chmutovského útočníka, jenž se bekhendem prosazuje potřetí v duelu. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
    49:24 ŠTEFANČÍK - 7:2
     
    49:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka v síti hostujícího celku, po krásné přihrávce Tadeáše Svobody se k puku dostal mezi kruhy MARCEL ŠTEFANČÍK, který svižnou střelou k levé tyčce navyšuje vedení svého celku na 7:2. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
    48:21 HURTA - 6:2
     
    48:21
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pytel s brankami se roztrhl a podruhé v duelu se prosazují také hosté! VOJTĚCH HURTA ujel obraně a dostal se až před Šatného, kterého překonal svižnou střelou k tyčce. Asistence: Lukáš Kulich.
    47:49 SVOBODA - 6:1
     
    47:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vzápětí je tu další branka, která jde na vrub obrany. Jan Spudich u levé tyčky zakončoval do brankáře, který se roztáhl a vyletěl z branky. TADEÁŠ SVOBODA se dostal k odraženému puku, který bekhendem poslal do prázdné branky. Asistence: Jan Spudich.
    47:21 EKRT - 5:1
     
    47:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až po přesilovce se domácí celek prosazuje a jde do čtyřbrankového vedení! JAN EKRT se náramně dostal přes obranu a kličkou na zadní tyčku zaznamenává svou druhou trefu v duelu! Asistence: Adam Frollo a Martin Pöschl.
    35:11 ŠILAR - 4:1
     
    35:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až nyní se domácí celek prosazuje, čímž se dostává poprvé v utkání do tříbrankového vedení! Krásně mezi bránícími hráči proskočil Jan Ekrt, jenž nabídl stoprocentní loženku pro TOMÁŠE ŠILARA. Ten se pokusem do prázdné branky nezmýlil. Asistence: Jan Ekrt.
    10:51 ŠTEFANČÍK - 3:1
     
    10:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je z toho opravdu rychlá branka! Tadeáš Svoboda našel na pravém kruhu osamoceného MARCELA ŠTEFANČÍKA. Slovenský útočník, jenž je nejlepším střelcem dorostenecké extraligy zamířil pod beton a šikovnou střelou uspěl. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
    09:59 VIMMER - 2:1
     
    09:59
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pěkná branka hostujícího celku, který se rázem dostává na dostřel! Odražený kotouč viděl před kruhy ŠTĚPÁN VIIMMER. Kladenský útočník se do kotouče opřel a ten skončil přesně v levé šibenici, ukázková trefa. Asistence: Mark Jefferson Rejna.
    06:30 SVOBODA - 2:0
     
    06:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po skončení oslabení se do útoku dostal chomutovský odchovanec TADEÁŠ SVOBODA. Pirátská sedmnáctka si najela na pravý kruh, odkud střelou na vzdálenější branku překonala Gabrišku v brance podruhé. Asistence: Marcel Štefančík.
    02:50 SPUDICH - 1:0
     
    02:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následoval ofsajd po kterém se domácí celek prosadil hned po vhazování! Tadeáš Svoboda vyhrál vhazování a JAN SPUDICH prostřelil hostujícího brankáře, který nyní nemůže mít vůbec čisté svědomí. Asistence: Tadeáš Svoboda.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Spudich (Svoboda), 7. Svoboda (Štefančík), 11. Štefančík (Svoboda, Němec), 36. Šilar (Ekrt), 48. Ekrt (Frollo, Pöschl), 48. Svoboda (Spudich), 50. Štefančík (Svoboda, Němec), 52. Svoboda (Němec, Štefančík), 57. J. Kulich (Iljuk) – 10. Vimmer (Rejna), 49. Hurta (L. Kulich), 63. Hurta (L. Kulich)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Döring, Ekrt
    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka

    Rozhodčí: Luczków – Holada, Sýkora
    bahis siteleri