Krejčíková, Siniaková – Sestini Hlaváčková, Strýcová 2:0 (kon.) | Bartyová, Vandewegheová – Babosová, Mladenovicová 1:2 (kon.)
konec
Barbora Krejčíková Kateřina Siniaková
Barbora Krejčíková
Kateřina Siniaková (1)
2
6 6  
 
Andrea Sestini Hlaváčková Barbora Strýcová
Andrea Sestini Hlaváčková
Barbora Strýcová (3)
0
3 2  
 
Sobota 27.10.2018, 07:41 • Singapore Indoor Stadium (SIN) • Turnaj mistryň - čtyřhra - GNP Seguros WTA Finals Cancun (krytý tvrdý povrch) • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 07:30.
     
    Krásné sobotní ráno, vítám všechny příznivce tenisu. V Singapuru na Turnaji mistryň jsou dnes na programu semifinálové duely. Hned ten první bude z českého pohledu extrémně zajímavý. V deblovém semifinále se střetnou Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková s Andreou Sestini Hlaváčkovou a Barborou Strýcovou.
     
    Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková

    Světové deblové jedničky letos zářily především na grandslamech. Šňůru vítězných zápasů na turnajích velké čtyřky táhly Češky přes French Open, Wimbledon a až v semifinále US Open padly ve vyrovnané bitvě proti Bartyové s Vandewegheovou. Zle si Krejčíková se Siniakovou nevedly ani v Šen-čenu nebo Miami, v obou případech ale o turnajový vavřín přišly až prohraným finále.

    Pro obě tenistky je letošní Turnaji mistryň premiérový. Ve čtvrtfinálovém duelu s přehledem ve dvou setech přemohly americko-českou dvojici Melicharová, Peschkeová.
     
    Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová

    Pár Plzeňaček se dal dohromady až v průběhu letošní sezony. Sehrávání netrvalo příliš dlouho, hned v antukové části se v Římě dostaly až do finále. Na French Open je zastavily v cestě mezi nejlepší dva páry právě dnešní soupeřky. Travnatý povrch populárnímu duu "Angry Birds" příliš nesedl. Se závěrem sezony si Češky zahrály ve finále hned čtyřikrát a dokonce dvakrát pozvedly trofej pro vítězky turnaje nad hlavu. První titul přišel před US Open v New Havenu. Druhý společný triumf přišel na začátku října v čínském Pekingu, ve finále přehrály v supertiebreaku pár Dabrowská, Sü.

    Pro Strýcovou to je první účast na Turnaji mistryň. To Andrea Sestini Hlaváčková dokonce obhajuje titul z minulého roku, kdy s Maďarkou Babosovou překvapivě získaly prestižní trofej. V prvním utkání letos Češky snadno vyprovodily z kurtu pár Klepačová, Martínezová Sánchezová 6:1 a 6:2.
     
    Bilance vzájemných zápasů

    Střet dvou českých párů přineslo letos pouze French Open. V semifinálovém utkání porazily Krejčíková se Siniakovou krajanky Sestini Hlaváčkovou a Strýcovou s velkým přehledem ve dvou setech 6:3 a 6:2 a následně celý turnaje ovládly.
     
    Všechny čtyři Češky už jsou na dvorci singapurské areny. Po krátkém rozehrání může bitva o finále Turnaje mistryň začít. Jako první se představí na podání světové jedničky.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Barbora Krejčíková vstupuje do zápasu na podání. Úvodní fiftýn jde ale na konto zkušenějších tenistek po chybě Krejčíkové do sítě.
     
    15-15
    Krejčíková umístila první podání do těsného autu. Strýcová returnovala druhý servis tvrdě křížem a následně na síti úřadovala Sestini Hlaváčková.
     
    30-15
    Barbora Krejčíková přitlačila prvním servisem a Siniaková ukončila rychlou výměnu na síti.
     
    30-30
    Duo Plzeňaček se ale nevzdává. Krejčíková prohazovala pouze do sítě.
     
    40-30
    Nasazené jedničky brejkbol prozatím nedovolují. Return Sestini Hlaváčkové se do kurtu nevešel.
     
    40-40
    Krejčíková se nemohla spolehnout na první podání. Returnující Strýcová udržela míček ve hře returnem, poté ale při náběhu k síti poslala volej přesně na lajnu. Po jestřábím oku se musela výměna opakovat.

    Shodu si přece jen zkušenější duo vydřelo po chybě Krejčíkové do sítě.
     
    A-40
    Krejčíková se prosazuje proti returnu Sestini Hlaváčkové tvrdým servisem do středu kurtu.
     
    1:0
    Světové jedničky si drží úvodní gem na servisu. Krejčíková donutila Strýcovou jen k lehkému returnu a s ním si již na síti poradila Siniaková.
     
    0-15
    Barbora Strýcová je na podání. Krejčíková chtěla returnovat po lajně, ale vymezený prostor minula o metr.
     
    0-30
    Strýcová musela hrát po druhém servisu. Return Siniakové letěl křížem na Strýcovou. Následně Siniaková přeběhla k síti, ale volejem našla pouze připravenou Sestini Hlaváčkovou.
     
    15-30
    Také světové jedničky se prosazují k fiftýnu na returnu. Strýcová se nevypořádala s prvním úderem pod nohy.
     
    15-40
    Srovnání ale Barbora Strýcová sevisem nedopouští. Siniaková znovu našla tvrdým úderem na síti připravenou Sestini Hlaváčkovou.
     
    1:1
    První podání vylétlo do autu. Po tom druhém returnovala Krejčíková pouze do sítě a v prvním setu je tak srovnáno.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková rozehrála třetí gem na servisu. Rodačka z Hradce Králové připravila pozici své spoluhráčce na síti.
     
    30-0
    Siniaková pokračuje přesným prvním servisem a náběhem k síti, odkud zakončila výměnu volejem.
    0:0; 1:1; 30-0 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    40-0
    Barbora Strýcová returnovala druhé podání Siniakové pouze do rakety Krejčíkové, která byla nalepená na síti.
     
    2:1
    Po druhém podání se Andrea Sestini Hlaváčková dokázala prosadit returnem. Následně ale už nedostihla ideálně kratší úder, pouze nahrála Krejčíkové, která byla znovu nekompromisní na smeči.
     
    0-15
    Jako poslední ze čtveřice semifinalistek se představí na podání Andrea Sestini Hlaváčková. Krejčíková returnovala druhý servis pouze do autu vedle postranní lajny.
     
    0-30
    Andrea Sestini Hlaváčková přidává také přímý bod po servisu na Siniakovou. Strýcová už měla na síti snadnou pozici.
     
    15-30
    První podání skončilo na pásce. Po druhém servisu předvedla Krejčíková přesný return, Siniaková následně stačila doběhnout k síti a dvěma voleji ukončit výměnu.
     
    15-40
    Sestini Hlaváčková ale přidává i další vynikající první podání do středu kurtu.
     
    30-40
    Zdá se, že Barbora Krejčíková ví jak na servis soupeřky. Nyní dokonale returnovala po lajně a nachytala tak Strýcovou u sítě.
     
    2:2
    Teď už ale duo z Plzně srovnává stav. Sestini Hlaváčková zahrála podobně po lajně jako před chvílí Krejčíková. Siniaková nedokázala zareagovat.
     
    0-15
    Krejčíková musela hrát jen přes druhé podání. Strýcová perfektně na síti přeběhla po křížném returnu a zakončila volejem.
    0:0; 2:2; 0-15 - A. Sestini Hlaváčková, B. Strýcová
     
    15-15
    Barbora Krejčíková ale boduje povedeným servisem. Siniaková už si na síti dokázala proti lehkým úderům poradit.
     
    30-15
    První podání znovu zastavila síť. Krejčíková ale situaci po druhém servisu zvládla. Od základní lajny přehrála Sestini Hlaváčkovou.
     
    40-15
    Barbora Krejčíková přidává přímý bod po prvním podání na tělo Strýcové.
     
    40-30
    Andrea Sestini Hlaváčková ale ještě zkušenější pár zachraňuje v gemu. Siniakové po returnu Sestini Hlaváčkové vylétl volej mimo dvorec.
     
    3:2
    Barbora Krejčíková byla v problémech na servisu. Strýcová ale neproměnila na síti smeč, Siniaková výtečně ubránila těžkou situaci a poté už jen počkala na chybu Sestini Hlaváčkové.
     
    15-0
    Barbora Strýcová musí v prvním setu dotahovat vedení světových jedniček. Krejčíková dokázala obstát proti voleji Sestini Hlaváčkové a následně skvěle soupeřky prohodila po lajně.
     
    15-15
    Strýcová ale odpovídá na nepříznivé skóre tvrdým prvním servisem. Siniaková si chtěla připravit pozici k přechodu k síti, ale její lob skončil v autu.
     
    15-30
    První podání zastavila páska. Krejčíková toho však nedokázala využít a return druhého servisu odpálila do autu.
     
    30-30
    Světové jedničky srovnávají stav gemu. Krejčíková ukončila výměnu parádním úderem ihned za pásku.
     
    30-40
    Barbora Strýcová vytáhla první podání do středu kurtu s kterým si Krejčíková neporadila.
     
    3:3
    Kateřina Siniaková čelila pouze druhému servisu Strýcové. Sestini Hlaváčková zasáhla proti prohozu po lajně volejem, následně světové jedničky neustály situaci na síti.
     
    0-15
    Kateřina Siniaková nerozehrála gem na servisu nejlépe. Od základní čáry poslala míček bekhendem do těsného autu.
     
    0-30
    Kateřina Siniaková se dostává na servisu do problémů. Světové jedničky byly natlačeny u sítě, ale Strýcová dokázala Krejčíkovou vytlouct.
    0:0; 3:3; 0-30 - A. Sestini Hlaváčková, B. Strýcová
     
    15-30
    Siniaková ale předvádí přímý bod prvním servisem na Sestini Hlaváčkovou.
     
    30-30
    Rodačka z Hradce Králové přidává povedený servis i na Strýcovou. Ta se zmohla pouze na lehký return a na síti už byla nekompromisní Krejčíková.
     
    40-30
    První podání se jen těsně nevešlo do vymezeného území. Nyní Siniaková jasně od základní lajny přehrála Sestini Hlaváčkovou.
     
    4:3
    Už už to vypadalo na první eso, ale míček nakonec vylétl do autu. Následně Siniaková zahrála přes hráčku u sítě a Strýcová už odpálila míček do autu.
     
    15-0
    Řada na servisu je nyní na Andree Sestini Hlaváčkové. Krejčíková dokázala returnovat jen do Strýcové, ale ta na síti zaváhala.
     
    15-15
    Andrea Sestini Hlaváčková umístila první podání do středu kurtu. Následně se ubránila returnu Siniakové a Krejčíková už hrála mimo dvorec.
     
    30-15
    Světové jedničky se ale vracejí do vedení. Krejčíková trefila povedený return křížem do rohu dvorce.
     
    40-15
    Vůbec první dva brejkboly v prvním setu. Sestini Hlaváčková se dostala pod tlakem ihned returnem, následně ještě vzdorovala od základní lajny, ale na Krejčíkovou nestačila.
     
    40-30
    První je smazán. Andrea Sestini Hlaváčková nachytala roztočeným servisem Krejčíkovou na returnu.
     
    5:3
    Andrea Sestini Hlaváčková ztrácí gem na podání! Siniaková se dokázala opřít do returnu, následně umístila parádní úder k postranní lajně Krejčíková a Sestini Hlaváčková už byla u míčku pozdě.
     
    0-15
    Barbora Krejčíková servíruje na zisk první sady! Světové jedničky ale nezahajují důležitý gem nejlépe. Siniaková nestačila zareagovat na tvrdý return Sestini Hlaváčkové.
     
    15-15
    Teď už se ale Krejčíková prosazuje na servisu. Siniaková skvěle poslala volej pod nohy Hlaváčkové.
     
    15-30
    Barbora Krejčíková servírovala dvakrát nepřesně. První dvojchyba v zápase.
     
    30-30
    V deváté hře je znovu srovnáno. Krejčíková přehrála od základní lajny také Strýcovou.
     
    40-30
    Setbol! Světové jedničky byly v defenzivní pozici, ale Krejčíková vytáhla parádní úder křížem kolem Sestini Hlaváčkové.
    0:0; 5:3; 40-30 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    6:3
    První set putuje na konto nasazených i světových jedniček. Strýcová returnovala jen do Siniakové a ta svým volejem našla koncovou lajnu.
    1:0; 6:3 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    0-15
    Druhý set zahajuje na podání Barbora Strýcová. Krejčíková čelila pouze druhému servisu, ale ani tak se do hry returnem nepodívala.
     
    15-15
    To Kateřina Siniaková už byla přesnější. Strýcová nedosáhla ideálně na úder Siniakové a zahrála pouze do sítě.
     
    15-30
    Barbora Strýcová trefila první podání do středu kurtu. Následně se Sestini Hlaváčková snažila přeběhnout u sítě, ale míček nezasáhla. Vše vyřešila prohozem Strýcová.
     
    15-40
    Plzeňské duo přidává další fiftýn. Return Siniakové se do kurtu nevešel.
     
    0:1
    Snadný gem na podání pro Strýcovou. Vynikající singlistka zakončila úvodní hru druhé sady přímým bodem.
     
    15-0
    Barbora Krejčíková rozehrála druhý gem servisem do středu kurtu. Následně prohazovala po lajně a Sestini Hlaváčková nebyla u voleje včas.
     
    30-0
    Krejčíková pokračuje dalším fiftýnem po přesném prvním podání ke středové čáře.
     
    30-15
    Nyní už se dostává fo gemu i zkušenější pár. Andrea Sestini Hlaváčková vystřihla nechytatelný return po lajně.
     
    40-15
    Barbora Strýcová ale na returnu neuspěla. Krejčíková trefuje eso do středu kurtu.
     
    40-30
    Andrea Sestini Hlaváčková teď táhne dvojici na returnu. Siniaková neuspěla prvním volejem a poté už se musela podívat za přesným prohozem.
     
    40-40
    Shoda. Také Strýcová se přidala ke své spoluhráčce a ihned returnem srovnává stav gemu.
     
    A-40
    Barbora Krejčíková ale brejkbol nedovoluje. Sestini Hlaváčková tentokrát returnovala pouze do rakety Siniakové, která našla volejem místo pod nohama Strýcové.
     
    40-40
    Strýcová returnovala pouze vysokým úderem k základní lajně. Následně forhendem zahrála kolem Siniakové přesně do kurtu. Shoda.
     
    A-40
    Krejčíková poslala první dělový servis na tělo Hlaváčkové. Siniaková se ubránila razantnímu returnu a poté už přišla chyba Strýcové do autu.
     
    1:1
    Ve druhém setu je srovnáno. Krejčíková zvládla situaci na servisu a zakončila gem přímým bodem proti returnu Strýcové.
     
    15-0
    Andrea Sestini Hlaváčková ztratila osudný gem v prvním setu a nezačíná nejlépe ani nyní. Boduje Siniaková na síti.
    1:0; 1:1; 15-0 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    30-0
    Strýcová na síti zaspala proti returnu Siniakové po lajně.
     
    40-0
    Andrea Sestini Hlaváčková musela hrát jen po druhém servisu. Ten ale dokázala využít Krejčíková a poslední slovo měla na síti Siniaková. Tři brejkboly.
     
    40-15
    Ani nyní první podání nevyšlo. Andrea Sestini Hlaváčková ale zariskovala druhým servisem a donutila Siniakovou k chybě.
     
    2:1
    Brejk pro světové jedničky! Andrea Sestini Hlaváčková vyrobila na závěr gemu dvojchybu a ztrácí tak svůj servis.
     
    0-15
    Potvrdit získaný brejk může na servisu Kateřina Siniaková. Sestini Hlaváčková se opřela do returnu a s pomocí pásky přehrála soupeřky.
     
    15-15
    Siniaková ale velmi rychle srovnává krok. Povedený první servis nedokázala Strýcová returnovat přesně než jen na raketu Krejčíkové.
     
    30-15
    Andrea Sestini Hlaváčková returnovala jen lehce a na síti měla Krejčíková snadnou pozici.
     
    40-15
    Kateřina Siniaková přidává také další povedený servis na Strýcovou. Právě v souboji vynikajících singlistek zvítězila na síti Siniaková.
     
    3:1
    Brejk je potvrzen! Kateřina Siniaková zvládla ukončit gem esem přesně k boční lajně.
     
    0-15
    Barbora Strýcová rozehrála pátou hru druhé sady servisem na Krejčíkovou. Ta ale vyhodila return pouze metr do autu.
    1:0; 3:1; 0-15 - A. Sestini Hlaváčková, B. Strýcová
     
    0-30
    To Siniaková umístila return přesně do kurtu. Následně se světové jedničky natlačily k síti, ale Strýcová je geniálně křížem prohodila.
     
    0-40
    Barbora Strýcová umístila své druhé podání do středu kurtu. Krejčíková šla agresivně po Sestini Hlaváčkové na síti, ale ta nakonec dokázala tvrdému úderu uhnout.
     
    15-40
    První podání pohltila síť. Po druhém servisu se stačila Siniaková natáhnout skvěle pro míčem a zbytek už dokázala uhrát na síti Krejčíková.
     
    30-40
    Dvojnásobného grandslamové šampionky ještě dramatizují tento gem. Sestini Hlaváčková neuspěla na síti proti úderu Siniakové.
     
    3:2
    První podání Strýcové se odrazilo od pásky do autu. Siniaková sice míček v kurtu returnem udržela, ale poté už neuspěla proti skvěle umístěnému forhendu Strýcové.
     
    15-0
    Řada na servisu je nyní na Krejčíkové. Sestini Hlaváčková se k returnu nedostala, eso na boční lajnu.
     
    30-0
    Barbora Krejčíková přidává povedené první podání i proti Strýcové. Sestini Hlaváčková zahrála bekhend v nouzi jen do sítě.
     
    40-0
    Světové jedničky získávají i další fiftýn. Krejčíková tentokrát nachytala Sestini Hlaváčkovou servisem do středu kurtu.
     
    4:2
    Čistá hra pro Krejčíkovou. Ani Strýcová se nedostala do hry returnem, míček vyletěl daleko do autu.
     
    0-15
    Andrea Sestini Hlaváčková zahajuje sedmou hru servisem na Krejčíkovou. Na síti poté uspěla přeběhem Strýcová.
    1:0; 4:2; 0-15 - A. Sestini Hlaváčková, B. Strýcová
     
    0-30
    Sestini Hlaváčková rozhodila soupeřky servisem ven z kurtu a poté zakončila výměnu vítězným forhendem.
     
    0-40
    Ani Andrea Sestini Hlaváčková nemá zatím potíže s udržením servisu. Krejčíková zkoušela prohazovat po lajně, ale míček z její rakety dopadl ao autu.
     
    15-40
    Světové jedničky se dostávají do gemu po vynikajícím returnu Siniakové křížem.
     
    30-40
    Je tady další snížení. Sestini Hlaváčková nedokázala od základní lajny přehrát tvrdostí Krejčíkovou.
     
    40-40
    Shoda. Třetí fiftýn pro tenistky na returnu. Andrea Sestini Hlaváčková vyrobila dvojchybu.
     
    A-40
    A je tady dokonce brejkbol! Andrea Sestini Hlaváčková servisem Krejčíkovou příliš nepotrápila a Krejčíková vytloukla Strýcovou na síti.
     
    40-40
    První podání se do kurtu nevešlo. Po druhém servisu returnovala Siniaková křížem. Dlouhou výměnu od základní lajny zakončila odvážným přeběhem na síti Strýcová.
     
    A-40
    Ještě jedna šance pro světové jedničky! Krejčíková napálila return znovu do Strýcové na síti, která se jen tak tak ubránila úderu do těla.
     
    5:2
    Andrea Sestini Hlaváčková musela hrát znovu jen po druhém servisu. Siniaková returnovala křížem, následně si Krejčíková našla míček u sítě a výměnu i celý gem zakončila volejem.
     
    15-0
    Kateřina Siniaková servíruje na postup do finále Turnaje mistryň! A začíná skvěle, po prvním podání nedala Sestini Hlaváčkové šanci na přesný return.
     
    30-0
    Strýcová čelila jen druhému servisu Siniakové. Ani ona se ale returnem do kurtu netrefila.
     
    40-0
    Tři mečboly pro světové jedničky! Kateřina Siniaková vystřihla v důležitém okamžiku eso do středu kurtu.
    1:0; 5:2; 40-0 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    6-2
    Je konec! Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková postupují do finále Turnaje mistryň! Siniaková zakončila celý zápas čistou hrou, v poslední výměně donutila Strýcovou k přetaženému returnu.
    2:0; 6:2 - B. Krejčíková, K. Siniaková
     
    Konec zápasu
     
    Po hodině a deseti minutách putuje české derby v Singapuru ke světovým jedničkám! Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou přehrály Andreu Sestini Hlaváčkovou s Barborou Strýcovou jasně ve dvou setech 6:3 a 6:2.

    První sada byla velmi vyrovnaná. Až do stavu 4:3 pro duo Krejčíková, Siniaková nebyl k vidění ani jeden brejkbol. Následně ale Andrea Sestini Hlaváčková ztratila své podání a první dějství dohrála suverénně na servisu Krejčíková. Druhý set už byl jednoznačnější. Andrea Sestini Hlaváčková si neudržela ani jeden gem při svém servisu a to bylo rozhodující. Strýcová k tomu přidala několik chyb na síti a bylo rozhodnuto. Populární duo "Angry Birds" si nevytvořilo a v zápase ani jednu brejkbolovou příležitost.

    Ve finále se vítězky French Open a Wimbledonu utkají s lepším z párů Bartyová, Vandewegheová – Babosová, Mladenovicová. (08:59:50)

    Vít Schück

    Čas utkání: 1:10

    2. set: 0:33

    Krejčíková, Siniaková Sestini Hlaváčková, Strýcová
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    31 61 41 18
    Nejdelší série získaných bodů
    5 6 4 3
    Setboly
    1 2 0 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:10 0:26 0:24 0:13
    Esa **
    4 4 0 0
    Dvojchyby **
    0 1 2 2
    Udržená podání
    4 / 4
    100 %
    9 / 9
    100 %
    5 / 8
    63 %
    2 / 4
    50 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    3 / 6
    50 %
    2 / 4
    50 %
    Body při vlastním podání
    18 / 23
    78 %
    39 / 53
    74 %
    27 / 49
    55 %
    13 / 26
    50 %
    Body po 1. podání *
    29 / 39
    74 %
    17 / 31
    55 %
    Body po 2. podání *
    10 / 14
    71 %
    10 / 18
    56 %
    Úspěšnost 1. podání *
    74 %
    63 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 4
    50 %
    3 / 6
    50 %
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    Body při soupeřově podání
    13 / 26
    50 %
    22 / 49
    45 %
    14 / 53
    26 %
    5 / 23
    22 %
    Body po příjmu 1. podání *
    14 / 31
    45 %
    10 / 39
    26 %
    Body po příjmu 2. podání *
    8 / 18
    44 %
    4 / 14
    29 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Barbora Krejčíková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 18.12.1995
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 178 cm
    Nasazení: 1

    Kateřina Siniaková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.05.1996
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 69 kg
    Nasazení: 1

    Andrea Sestini Hlaváčková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.08.1986
    Věk: 37 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 62 kg
    Nasazení: 3

    Barbora Strýcová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 28.03.1986
    Věk: 38 let
    Držení: pravák
    Výška: 164 cm
    Váha: 60 kg
    Nasazení: 3
    bahis siteleri