Vladivostok – Kazaň 1:5 (kon.) | Barys – Novosibirsk 5:2 (kon.) | Ufa – Viťaz 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 3:2 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 1:3 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 0:7 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:5 (1:0, 0:2, 0:3)
Ak Bars Kazaň
Neděle 28.10.2018, 08:05 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Jiří SEKÁČ - 1:5
     
    59:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Závěrečná siréna ve Vladivostoku už zazněla, po kontrole skrumáže před brankou videorozhodčím je ovšem Kazani připsán další gól a posledních padesát sekund se bude hrát znovu! Z hranice brankoviště pryž za bezmocného Serebrjakova údajně protlačil JIŘÍ SEKÁČ – 1:5! Asistence: Anton Lander, Justin Azevedo.
    56:49 Arťom LUKOJANOV - 1:4
     
    56:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, dva body z dnešního střetnutí poputují do Tatarstánu! Potapov z kruhu nahrál volnému ANTONU LUKOJANOVOVI, který z ideální pozice na mezikruží uklidil kotouč do horní části Serebrjakovovy svatyně. Asistence: Alexej Potapov.
    47:41 Rob KLINKHAMMER - 1:3
     
    47:41
    Kazaň vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, ROB KLINKHAMMER se prosazuje z krásné individuální akce! Kanadský forvard projel domácí obranou jako nůž máslem a z mezikruží zakončil přímo pod horní tyč svatyně – 1:3! Asistence: Paul Postma, Andrej Pedan.
    38:14 Rafael BATYRŠIN - 1:2
     
    38:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Videorozhodčí potvrdil platnost branky, Kazaň jde v závěru prostřední dvacetiminutovky do vedení! Hosté nyní úplně rozebrali soupeřovu obranu, přičemž z bezprostřední blízkosti brankoviště pryž za záda jejich brankáře protlačil RAFAEL BATYRŠIN. Asistence: Anton Lander, Jiří Sekáč.
    20:37 Jiří SEKÁČ - 1:1
     
    20:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté přetavují první přesilovku v gól a půl minuty po startu druhé třetiny vyrovnávají stav zápasu! Pro českého diváka je dnešní střetnutí přímo pastva pro oči, z bezprostřední blízkosti brankoviště se totiž teď prosadil JIŘÍ SEKÁČ! Asistence: Anton Lander, Paul Postma.
    05:32 Karel KUBÁT - 1:0
     
    05:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté měli v prvních minutách na ledě sice jasnou převahu, jako první jdou ovšem do vedení domácí! Střela Mereskina z mezikruží se od Podjapolského odrazila těsně před brankoviště, odkud jej za záda bezmocného kazaňského gólmana doklepl KAREL KUBÁT! Asistence: Alexandr Mereskin.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Kubát (Mereskin) – 21. Sekáč (Lander, Postma), 39. Batyršin (Lander, Sekáč), 48. Klinkhammer (Postma, Pedan), 57. Lukojanov (A. Potapov), 60. Sekáč (Lander, Azevedo)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Kozlovskij, Ugolnikov, Taratunin, Kubát, Miščenko, Antropov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Glazačev, K. Voronin, V. Polák – V. Butuzov, Koňkov, Feoktistov – Mereskin, J. Jakovlev, Hovorka – Zajcev.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Garipov) – Judin, Batyršin, Pedan, Postma, Jarullin, Markov, Ljamkin – Galijev, Zaripov, Tkačov – Azevedo, Lander, Sekáč – An. Popov, Lukojanov, A. Potapov – Kara, Klinkhammer, Burmistrov.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Maitak, Strelcov J.

    Diváci: 5 133
    bahis siteleri