Detroit – Dallas 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Vegas – Ottawa 4:3 (po pr.) | Anaheim – San Jose 3:4 (po pr.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
Ottawa Senators
Pondělí 29.10.2018, 01:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Jonathan MARCHESSAULT - 4:3
     
    62:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT provedl trestné střílení jednoduše, za to ale účelně, když si z pravé strany sjel do mezikruží a rychlou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou gólmana Craiga Andersona k pravé tyči! Vegas dokázalo otočit zápas a vítězí po prodloužení nad Sens 4:3!
     
    62:24
    Jonathan Marchessault se řítil sám na bránu a Mark Stone ho zezadu zahákoval, přesto ale útočník Vegas dokázal bekhendem najít Deryka Engellanda, jehož pokus zablokoval Mark Stone. A? Trestné střílení!
     
    59:08
    Jonathan Marchessault byl zřejmě hráčem, který mohl rozhodnout, Craig Anderson ale jeho střelu z pravého kruhu výborně vykopl pravým betonem! Utkání stále spěje do prodloužení.
     
    56:25
    Dnešní utkání sleduje 18089 diváků.
    51:14 Marc-André Fleury předvedl zákrok dnešního zápasu!
     
    51:14
    Matt Duchene se ocitl u pravé tyče ve velké šanci krátce poté, co se vyloučený Ryan Dzingel vrátil zpět na led, bekhendem ale ležícího Marca-Andrého Fleuryho na pravém boku překonat nedokázal! Následuje komerční přestávka.
     
    49:03
    Marc-André Fleury předvedl těžký zákrok, jenže Ryan Dzingel těsně předtím fauloval a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Vegas před chvílí vyrovnalo a po komerční přestávce si zahraje přesilovou hru.
    48:17 Alex TUCH - 3:3
     
    48:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    ALEX TUCH na přední tyči tečoval ránu Nicka Holdena z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a puk mezi levou rukou a tělem Craiga Andersona prošel do sítě! Vegas našlo rychlou odpovědět a podruhé dokázalo dotáhnout náskok soupeře – 3:3. Asistence: Nick Holden.
    47:49 Ryan DZINGEL - 2:3
     
    47:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    RYAN DZINGEL si na pravém křídle počkal na přihrávku z vrcholu levého kruhu pro vhazování od Chrise Widemana a prudkou střelou z úhlu zamířil pod horní tyč odkryté brány! Senators dávají Vegas lekci z produktivity a vedou 3:2! Asistence: Chris Wideman a Thomas Chabot.
     
    45:44
    William Carrier za bránou Ottawy narazil na hrazení Thomase Chabota a byl vyloučen na dvě minuty.
    45:11 William Carrier po rychlém objetí brány Ottawy neuspěl
     
    45:11
    William Carrier rychle objel bránu a u pravé tyče se ho snažil z otočky zasunout po ledě do sítě, jenže ztroskotal na betonu Craiga Andersona!
     
    41:04
    Vegas během 40 minut vyslalo na bránu Ottawy 37 střel, což je množství střel, ke kterému se kolikrát nedostanou týmy ani v průběhu utkání.
    38:21 Ryan REAVES - 2:2
     
    38:21
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Colin Miller po přihrávce Erika Hauly z levého křídla z vrcholu mezikruží nahodil puk před bránu, kde se sice RYAN REAVES tečí prosadit nedokázal, vzápětí se ale dostal k dorážce a kolem levého betonu Craiga Andersona, který byl hodně z brány, kotouč zasunul do brány! Vegas využilo přesilovou hru a vyrovnalo skóre na 2:2! Asistence: Colin Miller a Erik Haula.
    36:35 Smith ani nadvakrát nedokázal prostřelit Andersona!
     
    36:35
    Vegas vyhrálo vhazování v útočném pásmu a Jonathan Marchessault z vrcholu pravého kruhu nahodil puk před bránu, kde ho nebezpečně tečoval Reilly Smith, Craig Anderson ale dokázal puk vyrazit a poté lapil i jeho dorážku!
     
    36:27
    Chris Wideman dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Golden Knights mají šanci vyrovnat.
    36:12 Colin White a Alex Fermenton zahodili obrovskou šanci!
     
    36:12
    Colin White a Alex Formenton se ocitli po nahození z levého křídla sami před bránou Vegas, ani jeden z hráčů Ottawy ale nedokázal ležícího Marca-Andrého Fleuryho překonat, přestože se oba dostali k několika dorážkám!
    35:14 Alex TUCH - 1:2
     
    35:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    ALEX TUCH vrací Vegas zpět do zápasu a prolamuje jeho střelecké trápení poté, co u trestných lavic předvedl neskutečné zrychlení, kolem protihráče se protáhl před bránu a bekhendem pod levým betonem Craiga Andersona zasunul puk do sítě! Golden Knights jsou zpět. Skóre – 1:2. Asistence: Erik Haula.
    34:39 Tomáš Hyka a jeho nepříjemná bomba z velké blízkosti!
     
    34:39
    Tomáš Hyka si u levé tyče najel na krásnou přihrávku Alexe Tucha zpoza brány, tvrdou bombou bez přípravy ale Craiga Andersona překonat nedokázal! Brankář Ottawy opět nevěděl, jak puk zastavil, nakonec ale zjistil, že ho dokázal sevřít na poslední chvíli mezi pravou rukou a tělem. Následuje komerční přestávka.
     
    30:57
    Jeden z hráčů Senators se na vzdálenější levé tyči po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla ocitl ve velké šanci, z blízkosti ale fantastického Marc-Andrého Fleuryho překonat nedokázal! Následuje krátká komerční přestávka.
    28:52 Bobby RYAN - 0:2
     
    28:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Stone střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování sice minul přední tyč, po odrazu puku za bránou se ale dostal v levém kruhu k dorážce útočník BOBBY RYAN a bez přípravy propálil přesouvajícího se Marca-Andrého Fleuryho mezi vyrážečkou a pravým betonem! Ottawa využila přesilovou hru a podruhé v řadě si dokázala vybudovat dvoubrankové vedení. Hosté vedou 2:0. Asistence: Mark Stone a Thomas Chabot.
    27:54 Carpenter mezi betony Andersona překonat nedokázal
     
    27:54
    Ryan Carpenter si najel v mezikruží na přihrávku Erika Hauly z levého křídla, mezi betony ale Craiga Andersona střelou bez přípravy překonat nedokázal! Ottawa je pod velkým tlakem.
     
    27:29
    Čtyřiačtyřicet sekund se bude hrát ve hře 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra Ottawy, protože Oscar Lindberg byl vyloučen za nedovolené bránění.
    27:07 Golden Knights opět byli blízko vyrovnání na 1:1!
     
    27:07
    Vegas se po diagonální přihrávce z pravého kruhu ocitlo na vzdálenější levé tyči ve velké šanci, jenže Craig Anderson dokázal puk holí vyrazit a po další střele domácích hráčů puk ukryl ve své lapačce! Ottawa drží těsné vedení.
     
    26:12
    Thomas Chabot dostal dvě minuty za držení poté, co za bránou fauloval Ryana Reavese. Třetí přesilová hra pro Vegas a další šance na vyrovnávací gól.
    25:47 Obránce Christián Jaroš a jeho nebezpečné nahození
     
    25:47
    Christián Jaroš na pravém křídle nabral velkou rychlost a nebezpečně puk nahazoval z ostrého úhlu před bránu, Marc-André Fleury si ale s pomocí hole dokázal poradit a puk vleže zmrazil!
     
    20:44
    William Karlsson se ocitl před bránou v obrovské šanci a Craig Anderson zřejmě ani nevěděl, jak nyní útočníka Vegas Golden Knights vychytal!
    19:36 Tomáš Hyka mohl krátce před přestávkou vyrovnat!
     
    19:36
    Tomáš Hyka se v pravém kruhu parádně opřel do volného puku, tvrdou střelou s příklepem ale bez přípravy Craiga Andersona mezi betony na přední tyči nepropálil! Vegas se poté dostalo ještě k jedné střele, která byla Chrisem Tierneym přizvednuta do ochranné sítě. Další příležitosti.
     
    15:29
    Výčet trestných minut se ještě navýšil o desítku pro Jona Merrilla i Marca Borowieckiho za nesportovní chování plus trest do konce utkání. Oba končí.
     
    15:29
    Jon Merrill ještě dostal dvě minuty za vyvolání bitky, zatímco Mark Borowiecki pět minut za nesportovní chování. Dvě minuty se tedy bude hrát ve hře 4 na 4 a poté začne dlouhá přesilová hra Golden Knights.
     
    15:29
    Jon Merrill se vydal pomstít svého spoluhráče a dostal pět minut za bitku, stejně jako Mark Borowiecki.
    15:29 Mark Borowiecki ostrým hitem sestřelil Codyho Eakina!
     
    15:29
    Mark Borowiecki sestřelil nepříjemným hitem Codyho Eakina, který v levém kruhu obranného pásma zvedal hlavu po odehrání puku, a okamžitě se strhla bitka! Jon Merrill mstitel.
    13:40 Střela Williama Karlssona skončila po teči na pravé tyči!
     
    13:40
    William Karlsson v levém kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem a od nohy jednoho z hráčů Ottawy se odrazila do vzdálenější pravé tyče a ven! Vegas se málem podařilo vyrovnat.
     
    12:29
    Golden Knights nepříjemně vypálili na pravém křídle a před bránou Craiga Andersona vznikly obrovské zmatky, William Karlsson ani žádný z jeho spoluhráčů jich ale využít nedokázal!
     
    12:02
    Alex Tuch byl faulován za bránou Senators poté, co ho zezadu krosčekem narazil na hrazení Dylan DeMelo. Vegas si po komerční přestávce zahraje první přesilovou hru.
    03:19 Reilly Smith se parádně protáhl mezi dvěma protihráči!
     
    03:19
    Reilly Smith se protáhl před bránu mezi dvěma protihráči a u pravé tyče se snažil bekhendem vyrovnat bleskově na 1:1, Craig Anderson ale jeho pokus dokázal hrudí dobře vyrazit!
    03:08 Matt DUCHENE - 0:1
     
    03:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Útočník MATT DUCHENE se dostal v mezikruží k odraženému puku po střele spoluhráče z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil nad vyrážečkou Marca-Andrého Fleuryho do bližšího levého horního rohu brány! Ottawa otevřela skóre a vede v T-Mobile Areně nad Vegas 1:0! Asistence: Ryan Dzingel a Cody Ceci.
     
    01:35
    Colin White mohl na opačné straně udeřit prudkou ránou z bodu pravého kruhu pro vhazování, Marc-André Fleury ji ale dokázal vkleče s velkými problémy vyrazit!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Tuch (Haula), 39. Reaves (C. Miller, Haula), 49. Tuch (Holden), 63. Marchessault (TS) – 4. Duchene (Dzingel, Ceci), 29. B. Ryan (Mark Stone, Chabot), 48. Dzingel (Ch. Wideman, Chabot)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, C. Miller, Theodore, Engelland (A), Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Hyka, Haula, Tuch – O. Lindberg, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki (A), Jaroš, Ch. Wideman – Dzingel, Duchene (A), Mark Stone (A) – Bødker, Tierney, B. Ryan – Formenton, White, Pääjärvi – M. McCormick, Pyatt. Hlavní trenér: Guy Boucher.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Dean Morton. Čároví: Ryan Gibbons, Pierre Racicot

    Diváci: 18089
    bahis siteleri