Ufa – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Jaroslavl – Soči 1:2 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:6 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HK Soči
Pondělí 29.10.2018, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:47 Jegor RYKOV - 1:2
     
    40:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    To je start do třetí části pro hosty jako vysněný! Hosté zůstali i po skočení své přesilové hry v útočné třetině a JEGOR RYKOV kotouč nahodil od modré na branku, a ten se nikým netečován zastavil až v sítí Alexandera Saláka – 1:2! Asistence: Robert Rosén a Dmitrij Archipov.
    25:49 Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    25:49
    Soči právě vstřelilo branku!
    Z čistého nebe je srovnáno! Nikita Točickij vyhrál vhazování přímo na hůl nachystaného SERGEJE ŠMELJOVA, který ranou z první vymetl levý horní roh Salákovi branky – 1:1! Asistence: Nikita Točickij.
    05:33 Jakub NAKLÁDAL - 1:0
     
    05:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Český obránce prožívá skvělý návrat po zranění! Maxim Afanasjev si nabruslil s pukem po levém mantinelu a přesnou přihrávkou našel před brankou JAKUBA NAKLÁDALA, jenž kotouč usměrnil za Barulina – 1:0 Asistence: Maxim Afanasjev a Petri Kontiola.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 6. Nakládal (Afanasjev, Kontiola) – 26. Šmeljov (Točickij), 41. Rykov (R. Rosén, Archipov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Averin, Kutuzov, Jelesin – Loktionov, Kozun, Kontiola – Apalkov, Averin, Sannikov – Kartajev, Jurtajkin, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Kraskovskij.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Rykov, Ščitov, Jokipakka, Pogorišnyj, Alexandrov, Auvitu, Budkin, Alexandrov – R. Rosén, O'Dell, Archipov – Polunin, Collins, Mosaljov – Šmeljov, Točickij, Altybarmakjan – Akmaldinov, Chlopotov, Rachimullin.

    Rozhodčí: Bondar, Lavrentjev – Nikolajev, Sivov

    Diváci: 7500
    bahis siteleri