Jihlava – Kladno 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:3 (2:0 po s.n.) | Slavia – Kadaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Středa 31.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:11 Martin OSMÍK - 2:1
     
    25:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skvělá souhra od čtvrté útočné formace a tenhle gól jde jednoznačně za Tomášem Havránkem. Ten totiž otravoval Zajíce tak dlouho, až za kladenskou brankou získal puk a nahrál před branku volnému Michalu Hlinkovi, který se neunáhlil, počkal si na MARTINA OSMÍKA, který zblízka zakončil do levého vinglu! Asistence: Michal Hlinka, Tomáš Havránek.
    17:48 David VÁŇA - 1:1
     
    17:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Byla to pořádná řezba, ale Dukla srovnala! V signalizované výhodě nahodil do brankoviště kotouč Havránek, Puk vyplaval znovu na Havránka, ten raději posunul DAVIDU VÁŇOVI, který z první trefil prázdnou bránu, Cikánek se totiž nemohl do postavení vrátit. Hosté sice protestovali kvůli údajnému přerušení hry před dosažením gólu, na platnosti se však nic nemění. Asistence: Tomáš Havránek.
    04:36 Daniel KRUŽÍK - 0:1
     
    04:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tahle přihrávka měla oči a Kladno vede! Z pravého rohu poslal napříč pásmem přihrávku Vildumetz, na modré se puku ujmul DANIEL KRUŽÍK a z první se trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Tomáš Vildumetz.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. D. Váňa (T. Havránek), 26. Osmík (M. Hlinka, T. Havránek) – 5. Kružík (Vildumetz)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – D. Váňa, Kajínek (A), L. Doudera, J. Pohl, Mareš, Štebih – D. Tůma, Werbik, Mandát – Anděl, Skořepa (C), Dostálek – Harkabus, Zeman, Jiránek (A) – Osmík, M. Hlinka, T. Havránek.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zajíc, P. Hořava (C), Zelingr, Kehar, J. Říha, Veber – Zikmund, Kubík, Svedlund – Vildumetz, T. Kaut (A), Kružík – Jelínek, Š. Bláha, Hajný – M. Bláha.

    Rozhodčí: Souček, Ondráček – Rubáš, Tvrdík

    Diváci: 2 848
    bahis siteleri