Gamaspol Jeseník – Chrudim 1:3 (kon.) | Sparta – Olympik Mělník 8:3 (kon.)
konec
Sparta Praha
8:3 (4:1)
SK Olympik Mělník
Středa 07.11.2018, 20:00 • SH Zruč nad Sázavou • Pohár FAČR • Čtvrtfinále
     
    39:51
    Martin Hora trefuje nádhernou technickou střelou pouze tyč. Nic jiného se dnes již nic nestane a Sparta postupuje do semifinále Poháru.
     
    39:00
    Poslední minuta do konce utkání.
    38:45 GRBEŠ - 8:3
     
    38:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tady první hattrick a potvrzení výhry Sparty! Martin Hora poslal míč přesně na KRISTIJÁNA GRBEŠU, který dnes rozvlnil síť již potřetí. Asistence: Martin Hora.
     
    37:47
    Obrovská šance Mělníka, která nekončí gólem! Gabčo parádním dloubákem poslal míč před branku, odkud šel přesně na střelu z první pro hostujícího hráče. Ten však vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
    35:39 SEIDLER - 7:3
     
    35:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    No, vypadá to, že v dnešním zápase je rozhodnuto. Hrdina si s míčem chvíli pohrál a poté ho poslal na MICHALA SEIDLERA, jehož střela z první bezpečně zapadala do sítě. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    35:03
    Neskutečné, co dokázal domácí celek zahodit! Sparta to chtěla vykombinovat až do prázdné brány. Několik hráčů mohlo zakončit, jenže Seidler byl na poslední chvíli odzbrojen.
     
    33:47
    Pátý akumulovaný faul v podání Mělníka! Jedno je jasné. Každý další faul znamená desetimetrový kop pro domácí celek. Ten je teď na koni.
     
    33:08
    Velká šance Sparty na vstřelená další branky! Antonín Hrdina již posílal míč před branku, kam si nabíhal jeho spoluhráč. Až k němu přihrávka nedoputovala, hosté stihli včas zasáhnout.
     
    31:35
    Skvělý zákrok Mareše! Ten byl již překonán, ovšem hostující gólman se z pozice ležící ještě vrhnul po míči a zastavil ho na brankové čáře!
    30:45 VÁLA - 6:3
     
    30:45
    Mělník právě vstřelil branku!
    No, může to být ještě drama! Josef Gabčo vypálil ze standardní situace a jeho ránu tečoval SLAVOMÍR VÁLA mimo dosah domácího gólmana. Asistence: Josef Gabčo.
    28:38 DRAHOVSKÝ - 6:2
     
    28:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o čtyři branky, čímž se Sparta dnes dostává do nejvyššího vedení! Seidler přiťuknul balón TOMÁŠI DRAHOVSKÉMU, který se z první trefil naprosto přesně. Asistence: Michal Seidler.
     
    26:24
    Žlutou kartu dostává Tomáš Drahovský (AC Sparta Praha).
    25:22 NEČAS - 5:2
     
    25:22
    Mělník právě vstřelil branku!
    A už je to zase jen o tři góly! Ervín Kuč poslal balón na LUKÁŠE NEČASE, který dnes již podruhé rozvlnil síť domácí branky. Asistence: Ervín Kuč.
    23:06 FOUAD - 5:1
     
    23:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže Sparta zůstala u míče a raduje se z páté branky! Drahovský posunul míč na AMRANIHO FOUADA, který bez potíží trefil odkrytou část brány. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    19:36
    Na druhé straně se nadvakrát dostal ke střele Seidler. Nejprve jeho ránu Mareš vyrazil na roh. Posléze mohl pálit do prázdné, ovšem parádní zákrok předvedl hostující brankář.
     
    19:22
    Nádherná střela v podání hostujícího hráče! Gerčák se po ní jen ohlédl, jenže dělovka nakonec orazítkovala jen tyč! Nádherný moment.
     
    19:00
    Minuta do konce poločasu!
    15:41 GRBEŠA - 4:1
     
    15:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlá akce na jeden dotek a domácí vedou o tři branky! Novák poslal znovu míč přesně na nohu KRISTIJÁNA GRBEŠE, jehož parádní rána znovu zamířila k tyči. Domácí hráč ukazuje, že má letos formu. Asistence: Tihomir Novák.
     
    15:09
    Obrovská šance na druhé straně! Tam totiž vznikl rychlý kontr, po kterém dostal přihrávku Nečas, kterému střela nesedla a hostující hráč s číslem sedmnáct netrefil odkrytou bránu!
     
    14:12
    Sparta mí již čtvrtý faul na svém kontě!
     
    13:06
    Obrovská šance Seidlera! Ten dostal ideálně nabito na střelu z první, avšak Mareš si připsal perfektní zákrok proti jeho střele.
    10:04 GRBEŠA - 3:1
     
    10:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Sparty končí brankou! Novák si obehrál snad všechny soupeře a měl před sebou jen Mareše. Přesto přenechal míč KRISTIJÁNOVI GRBEŠOVI, který zakončil přesně k tyči. Asistence: Tihomir Novák.
     
    08:03
    Dobře rozehraná standardní situace, která nekončí brankou! Seidler jen posunul míč na Drahovského, který ho poslal svému spoluhráči. Ten však z první mířil nad!
     
    08:01
    Žlutou kartu dostává Josef Gabčo (SK Olympik Mělník).
    06:38 NEČAS - 2:1
     
    06:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Přestože Mělník ještě dneska nic nepředvedl, snižuje na rozdíl jedné branky! Za obranu se dostal LUKÁŠ NEČAS, který povedenou střelou překonal Gerčáka v bráně. Asistence: Ervin Kuč.
     
    04:10
    Obraz hry je nadále stejný. Domácí celek drží míč na svých pozicích, z čehož rezultovala šance Grebši. Ten však trefil jediného hráče, který stál před prázdnou bránou!
    02:34 DRAHOVSKÝ - 2:0
     
    02:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Úplně volný byl TOMÁŠ DRAHOVSKÝ před brankou, který si se situací poradil hravě, když namířil míč k tyči. Asistence: Michal Seidler.
    01:17 První branka dnešního utkání.
     
    01:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí tým vede o jednu branku! Hostující gólman vyrazil balón přesně k Seidlerovi, jehož sice hostující brankář vychytal. Míč ovšem vyrazil přesně do svého hráče, který s tím nemohl nic dělat a srazil si míč do vlastní sítě. Branku si nejspíše vstřelil PATRIK MAŽÁRI.
     
    00:30
    První větší šance v utkání, kterou měl Mělník! Nádherně to udělal Josef Gabčo, který se prokličkoval až k zakončení. Jeho ránu ovšem dokázal Gerčák vyrazit.

    Denisa Józsová

    Branky: 2. Mažári (vla.), 3. Drahovský (Seidler), 11. Grbeša (Novák), 16. Grbeša (Novák), 24. Fouad (Drahovský), 29. Drahovský (Seidler), 36. Seidler (Hrdina), 39. Grbeš (Hora) – 7. Nečas (Kuč), 26. Nečas (Kuč), 31. Vála (Gabčo)

    Karty:   27. Drahovský (SPA) – 9. Gabčo (MEL)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala) – Bezstarosti, Saidler, Drahovský, Novak, Grbeša, Hora, Jean, Pimpolho, Hrdina, Amrani, Doležal.
    SK Olympik Mělník: Mareš (Jenč) – Hochman, Vála, Gabčo, Mažári, Malák, Nečas, Prejsa, Demeter, Kuč.

    Rozhodčí: Henych, Melničuk

    Diváci: 170
    bahis siteleri