Ázerbájdžán – Faerské ostrovy 2:0 (kon.) | Malta – Kosovo 0:5 (kon.)
konec
Malta
0:5 (0:1)
Kosovo
Sobota 17.11.2018, 18:00 • National Stadium, Ta' Qali (MLT) • Liga národů UEFA - Liga D • Skupina 3
Předzápasové kurzy
    86. Milot RASHICA - 0:5
     
    86
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    MILOT RASHICA se uprostřed útočné poloviny dostal k odraženému míči, parádně se protáhl mezi dvěma protihráči a poté mezi další dvojicí hráčů soupeře napřáhl ze střední vzdálenosti k výstavní přízemní střele, která se od vzdálenější levé tyče odrazila do sítě! Třešinka na dortu.
    80. Donis AVDIJAJ - 0:4
     
    80
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    Vedat Muriqi po dlouhém výkopu brankáře parádně prodloužil míč hlavou na pravém křídle za sebe a Milot Rashica rychle zatáhl míč do šestnáctky, kde parádní přihrávkou přes celou šířku pokutového území našel agilního DONISE AVDIJAJE, který vstřelil během dvou minut dva naprosto shodné góly, když opět z úhlu zamířil na vzdálenější tyči do prázdné brány! Kosovo vede proti Maltě 4:0. Asistence: Milot Rashica.
    78. Donis AVDIJAJ - 0:3
     
    78
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    Vedat Muriqi si na pravém křídle naběhl na krásný dlouhý kolmý pas za obranu, hlavou si přiťukl míč do šestnáctky a parádní šajtlí oslovil na vzdálenější levé tyči DONISE AVDIJAJE, který z úhlu skóroval do prázdné brány! Malta si koleduje o debakl. Asistence: Vedat Muriqi.
    70. Benjamin KOLOLLI - 0:2
     
    70
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    Ryan Camilleri a Zach Muscat si nepochopitelně dávali přednost při odkopu míče, za což je potrestal BENJAMIN KOLOLLI, který parádním lobem překonal podruhé v zápase brankáře Andrewa Hogga! Kosovo vede na Maltě 2:0.
    15. Vedat MURIQI - 0:1
     
    15
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    Ryan Camilleri šel v těsné blízkosti šestnáctky do zbytečně riskantního skluzu, po kterém se míč odrazil na kopačku VEDATA MURIQIHO, který tváří v tvář brankářovi nezaváhal a přízemní střelou kolem jeho levé nohy zamířil blíže k pravé tyči – 1:0! Asistence: Milot Rashica.

    Tomáš Reiner

    Branky: 15. Muriqi (Rashica), 70. Kololli, 78. Avdijaj (Muriqi), 80. Avdijaj (Rashica), 86. Rashica

    Karty:   26. Mbong (MAL), 52. Briffa (MAL), 65. Effiong (MAL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:11.
    Malta: Hogg – Mbong, Z. Muscat, Caruana, Camilleri, Zerafa – Corbolan (65. Effiong), R. Muscat (64. Mifsud), Briffa (C) (74. Fenech), Gambin – Schembri.
    Náhradníci: Bonello, Sultana – Vella, Grech, Fenech, Mifsud, Failla, Nwoko, Apap, Kristensen, Effiong, Cohen. Trenér: Raymond Farrugia.

    Kosovo: Ujkani (C) – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli – Shala, H. Kryeziu – Rashica, V. Berisha (61. Halimi), Zeneli (71. Avdijaj) – Muriqi (83. Demhasaj).
    Náhradníci: Bekaj – Muric, Xhemajli, Voca, Halimi, Demhasaj, Avdijaj, Paqarada, M. Kryeziu, Zhegrova, Kastrati. Trenér: Bernard Challandes.

    Rozhodčí: Bartosz Frankowski. Asistenti: Marcin Boniek, Dawid Igor Golis. Čtvrtý rozhodčí: Adam Kupsik. Brankoví rozhodčí: Daniel Stefanski, Krzysztof Jakubik (všichni POL)
    bahis siteleri