Vítkovice – Bohemians 12:0 (kon.) | Chodov – Židenice 7:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:0 (6:0, 4:0, 2:0)
FbŠ Bohemians
Neděle 18.11.2018, 16:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    58:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Má slova o pár momentů později vyvrací IVANA ŠUPÁKOVÁ, která trefuje přesně z předbrankového prostoru. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    51:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve třetí třetině přichází i jedenáctá branka Vítkovic. Cestu pro kulatý předmět do branky tentokráte našla MARKÉTA KOLÁŘOVÁ. Asistence: Šárka Boľová.
     
    38:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Desátá branka domácích přichází ještě před konce druhé třetiny. SÁRA SEEVALDOVÁ si počkala na svém místě před brankou, kde po přihrávce Šponiarové zakončovala do odkryté klece. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    32:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JANA TROŠKOVÁ v zápětí přidává devátou branku svého týmu. Opět to byl gól z rychlé akce Vítkovic, kterou Bohemians nedokázaly včas zachytit. Asistence: Tereza Mikulová.
     
    28:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ani ne v polovině zápasu už je to o osm branek. Tentokrát pod Kreisingerovou propasírovala míček VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Sára Seevaldová.
     
    26:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice využívají svůj drtivý nápor. ELIŠKA PLANKOVÁ stála přesně tam, kde ji svou přihrávkou hledala Theimerová a ranou z první nedala Kreisingerové žádnou šanci. Asistence: Lucie Theimerová.
     
    15:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kreisingerová se snažila zachytit míček za brankou, což se ji ale nepovedlo. Toho skvěle využila Trošková, která před brankou našla ŠÁRKU BOĽOVOU, a ta už se ranou z první do růžku brány nemýlila. Asistence: Jana Trošková.
     
    14:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A z ničeho nic přichází už pátá branka Vítkovic! ZUZANA ŠPONIAROVÁ si po dvou asistencích připisuje i branku v dnešním zápase po přesné ráně švihem. Asistence: Sára Seevaldová.
     
    10:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle je pro Bohemians už při nejmenším kruté. Čtvrtá branka v jejich síti po další ani ne minutě zápasu z hole IVANY ŠUPÁKOVÉ donutila trenéra hostí dokonce k oddechovému času. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    10:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Vítkovce z znovu z rychlého kontru přidávají svou třetí branku. Šponiarová prokázala neskutečný přehled o hře, když milimetrovým pasem našla KATEŘINU PETERKOVOU, která se už ranou z první trefovala do odkryté klece. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    07:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta a je to o dvě branky! Znovu to byl rychlý protiútok, na jehož konci byla JUSTYNA KRZYWAKOVÁ, která stejně jako její kolegyně z před malé chvíle taktéž zamířila naprosto přesně. Asistence: Lucie Theimerová.
     
    06:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z nenápadné akce jdou Vítkovice do vedení! VERONIKA ENENKELOVÁ dostala naprosto přesný pas od Šupáková a svou ranou propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Ivana Šupáková.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 7. Enenkelová (Šupáková), 8. Krzywaková (Theimerová), 11. Peterková (Z. Šponiarová), 11. Šupáková (Z. Šponiarová), 15. Z. Šponiarová (Seevaldová), 16. Boľová (Trošková), 27. Planková (Theimerová), 29. Enenkelová (Seevaldová), 33. Trošková (Mikulová), 39. Seevaldová (Z. Šponiarová), 52. Kolářová (Boľová), 59. Šupáková (Z. Šponiarová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Z. Šponiarová, Trošková, Enenkelová – Šupáková, Husková, Suchánková – Krzywaková, Mikulová.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Reinšteinová, Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová, Nguyenová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Poláková, Toulová – Chaloupková, Divišová, Zlámalová – Pavlicová, Bočanová.

    Rozhodčí: Krátký, Vojkůvka.
    bahis siteleri