Č. Budějovice – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:4 (0:0, 1:2, 1:2 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pondělí 19.11.2018, 18:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    Utkání je kompletně za námi! Motor nakonec vyválčil bod z nadstavby. To, jak dnes byly body rozděleny, zřejmě odpovídá i celkovému obrazu hry. Děkuji vám za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (20:04:01)
     
    Konec zápasu.
     
    64:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak alespoň bod, který může hrát důležitou roli o konečné postavení v tabulce, Českobudějovičtí vyválčili. Zasloužila se o něj spolupráce dvou Nováků. PAVEL NOVÁK dostal přihrávku od svého jmenovce Jakuba a na horní růžek zacílil přesně. Asistence: Jakub Novák, Jakub Čížek.
     
    63:44
    Oskar Maier nyní možná až trochu zazdil příležitost utéct soupeřům do samostatného nájezdu. O kotouč, ke kterému nechvátal, neboť mu zřejmě nestačily síly, byl záhy obrán.
     
    63:01
    Českobudějovičtí se snažili překročit útočnou modrou čáru, jenže se dostali jen do postavení mimo hru. Ofsajd vrátí vhazování do neutrální třetiny.
     
    62:43
    Aleš Řezáč se zkusil probít ke kotouči a tím pádem případně do úniku. Narazil ale jen do hostujícího obránce, který měl k puku o něco blíže.
     
    62:12
    Peterka se vrací na ledovou plochu, kde se ihned snaží vypomoct svým spoluhráčům.
     
    61:50
    Z oslabení salzburgského týmu zbývá už jen zhruba dvacet vteřin. Mezitím se hosté osvobozují dlouhým vyhozením kotouče až k Dvořákovi.
     
    61:17
    Nyní si sjel hlouběji do pásma Ondřej Vaculík, jenž dostal přihrávku a pálil z první. Jeho projektil byl opravdu velmi svižný, ovšem zastavil se jen o zadní plexisklo.
     
    60:26
    Pavel Novák si s Danielem Dudáčkem na modré čáře dávali přednost, kdo vystřelí. No, nakonec nevypálil nikdo. Dudáček poslal jen nepřesnou přihrávku, jež měla směřovat někam do prostoru před bránou.
     
    60:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Peterka.
     
    60:12
    Motor tedy bude hrát s jedním hráčem v poli navíc. Salzburg si bere oddychový čas.
     
    60:12
    Nepříjemná situace pro Salzburg! John Jason Peterka mohl jít do samostatného nájezdu, respektive už se k němu připravoval, když v tom rozhodčí odpískal. Na ledě totiž byl větší počet hostujících hráčů, než je dovoleno!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Následuje nadstavba. Uvidíme, zda českobudějovičtí hráči vyválčí alespoň bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Je to jasné, zřejmě se již nic nestane. Utkání, respektive základních šedesát minut, nám pomalu končí. Rakouská střídačka se raduje ze zisku tří bodů.
     
    58:54
    Kolarz musel po vhazování čelit střele z pravého kruhu. Neměl s ní ale vetší problémy, i když bůhvíjak jistý zákrok také nepředvedl. Kotouč vyráží jen před sebe.
     
    58:47
    Skutečně. Je tomu tak! Marek Dvořák zůstává na střídačce svého týmu.
     
    58:47
    Českobudějovická střídačka to zřejmě ještě zkusí bez gólmana. Domácí si berou oddychový čas.
     
    58:47
    Vojtěch Krcho nahazoval z velké dálky. Jeho nahození sice clonilo několik hráčů před brankou, ovšem kotouč se o některého z nich otřel a skončil vysoko nad Kolarzovou svatyní.
     
    57:53
    Juraj Eliaš se zkusil probít až do zakončení z těsné blízkosti branky. Bohužel pro něj se ale nedostal přes posledního českobudějovického zadáka.
     
    56:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A tak to je velmi studená sprcha pro domácí, kteří se nadechovali k náporu, nyní ovšem inkasují! Čtvrtou branku salzburgského celku přidává po přesné střel OSKAR MAIER. Asistence: Oleksij Myklucha.
     
    56:20
    Pavel Novák si najížděl do prostoru mezi kruhy, jenže dostal nepřesnou přihrávku. Tu mohl zpracovat jen velmi těžko, kotouč mu byl nakonec protihráči odebrán.
     
    55:46
    Českobudějovičtí nerozehráli přesně, ale nikam následně nechvátali. S kotoučem se stáhli zpět do obranného pásma, odkud nyní zakládají útočnou akci.
     
    55:07
    Domácí hokejisté nyní budou tlačit, co to jen půjde. To je snad jasné. O vyrovnání se pokusil nyní Jaroslav Pouzar, jenž dostal přihrávku do jízdy. V těsné blízkosti branky zkusil zakončit z bekhendu, ovšem na Kolarze si nepřišel.
     
    54:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Konec třetí třetiny bude ještě velmi napínavý! České Budějovice snižují na jednobrankový rozdíl. Přihrávku přímo před branku dostal VOJTĚCH KRCHO, který se z této výhodné pozice nezmýlil. Asistence: Patrik Škola, Jakub Čížek.
     
    53:33
    Ondřej Vaculík nebyl vůbec daleko od skórování! Dostal se ke kotouči i levé tyčky z pohledu gólmana. Právě Kolarz ale s pomocí svého obránce nenechal Vaculíka skórovat, když se perfektně natáhl betonem.
     
    52:47
    Tentýž hráč, tedy Hengelmüller, se dostal ke střeleckému pokusu! Dostal nabito na pravý kruh, odkud mu ale střelecký pokus příliš nesedl. Dvořák v pohodě kryje betony.
     
    51:42
    Hengelmüller byl nyní hráčem, který hned nadvakrát dostal kotouč do útočného pásma. Ani jednou z toho ale nevzešla střela na Dvořákovu branku. Domácí brankář tak mohl být klidný.
     
    51:09
    Jakub Čížek poslal ve středním pásmu přihrávku na Vojtěcha Krcha. Ten ale vzápětí o kotouč přišel, a na druhou stranu se tak mohou vydat hostující hráči.
     
    50:35
    Josef Eham už byl těsně za útočnou modrou čárou. V tomtéž čase s kotoučem na holi přejel modrou čáru Peterka, rozhodčí je tedy nucen odpískat postavení mimo hru.
     
    49:37
    Trestného nájezdu se ujal Oleksij Myklucha. Před brankářem párkrát zakvrdlal s pukem a vystřelil. Dvořák jeho pokus ale poměrně bezpečně celou dobu kontroloval. Puk za brankovou čárou nekončí.
     
    49:37
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dudáček – trestné střílení, hákování).
     
    49:30
    Daniel Dudáček nadvakrát neprostřelil Tima Lucu Harnische. Salzburgský hráč ho dokonce obral o kotouč a dostal se do úniku, v němž byl faulován.
     
    48:45
    Filip Varejcka si několikrát vyměnil kotouč se svým spoluhráčem. Nakonec to byl on, kdo se pokusil zkusit své štěstí. Varejckův pokus ale nebyl nikterak branku ohrožující.
     
    47:30
    Aleš Řezáč se dostal ve vlastním oslabení do velmi zajímavé pozice. S Michalem Silným se ocitl v přečíslení dvou na jednoho. První jmenovaný to zkusil do bližšího horního růžku, bohužel pro něj ale poměrně výrazně přestřelil.
     
    46:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    46:27
    Salzburg si vytvořil solidní útočný tlak. Dvořák v brance proti němu obstál, ovšem českobudějovičtí si vykoledovali faul. Jeden z nich už míří na trestnou lavici.
     
    44:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburgští se vydali do přečíslení, které přetavili ve třetí branku naprosto nekompromisně. John Jason Peterka poslal přihrávku před branku, kam si najel VLADISLAV POLEGOŠKO. A střelu do horního růžku poslal na centimetr přesně. Asistence: John Jason Peterka.
     
    42:57
    Salzburg se pokusil v závěru přesilové hry o rychlou kombinaci. Přihrávky ale nebyly příliš přesné. Mezitím se na ledovou plochu vrátil Vojtěch Krcho.
     
    41:16
    Daniel Dudáček nejprve zablokoval přihrávku, poté stáhl kotouč ze vzduchu a vyhodil ho do středního pásma. Motor tedy mohl případně střídat.
     
    40:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Krcho – 2 min., držení).
     
    40:21
    Ihned po vhazování se ke střele z vrcholku kruhu pokusil dostat Jakub Čížek. Trefil ale jen prvního clonícího protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhých dvacet minut je za námi. Motor v nich byl o něco horším týmem. Salzburg svou převahu gólově potvrdil dvakrát. Ke konci třetiny pak za domácí upravil na jednobrankový rozdíl Jan Janoch.

    Bude zajímavé sledovat, zda Českobudějovičtí případné srovnání dotáhnou do konce. Posledních dvacet minut začne přibližně v 19:22.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Aleš Řezáč dojel kotouč na pravém křídle, načež jej bleskově poslal před branku. Tam si sjížděl Ondřej Vaculík, který se ale ke střele nedostal. Už se nacházel v těžké pozici, kotouč měl na úrovni bruslí.
     
    38:24
    Luka Nyman dnes očividně hraje ve velké pohodě. Za pomoci otočky se zbavil dotírajícího hráče na modré, načež i střílel. Jeho pokus od mantinelu nebyl vůbec špatný, Dvořákovi navíc clonil jeden z protihráčů. Přesto brankář Motoru zasahuje úspěšně, kotouč už má ve své moci.
     
    37:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec to českobudějovického útočníka mrzet nemusí. Záhy se totiž dostal k odraženému kotouči, jenž tentokrát JAN JANOCH zametl za brankovou čáru bezchybně. Asistence: Matouš Masopust, Jakub Novák.
     
    37:01
    Jan Janoch měl na holi snížení! Dostal se do samostatného úniku, přičemž mířil do horního růžku. Ten ale bohužel pro něj a spoluhráče přestřelil!
     
    36:23
    Českobudějovický brankář musí opět zasahovat. Tentokrát proti pokusu, jež letěl zhruba někam mezi betony. Ty Dvořák ovšem včas zaklapl a kotouč ve výstroji udržel.
     
    35:30
    Mohlo to být o tři přesné zásahy! John Jason Peterka se dostal do velmi komfortní pozice, z níž ale pálí těsně nad horní tyčku. Těžko soudit, zda se o ni kotouč lehce neotřel.
     
    35:17
    Ihned po vhazování dostal kotouč na modrou čáru Luis Lindner, avšak jeho pokus, směřující k levé tyči z gólmanova pohledu, Dvořák vyráží do bezpečí.
     
    33:32
    Jeden z hostujících útočníků se nacpal až před Dvořákovu svatyni. Tam s kotoučem párkrát zakvrdlal a pokusil se o střelu. Ta mířila do horních pater branky, nicméně českobudějovický strážce svatyně zasáhl včas.
     
    32:49
    Václav Svach byl zřejmě rychlejší než jeden z protihráčů. U kotouče, který klouzal za Dvořákovu branku, byl rychleji, a proto se tedy salzburgské zakázané uvolnění píská.
     
    31:53
    Tato přesilová hra Motoru příliš nevyšla. Kolarz neměl příliš práce. Na ledovou plochu už se také vrací Zündel, jenž mohl být dvě minuty na trestné relativně v klidu.
     
    30:43
    Motor se zatím ne a ne dostat do útočného pásma. Salzburg si kryje svou modrou čáru, přes kterou nyní pouští Motor jen sporadicky.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Zündel – 2 min., pozdní dohrání).
     
    29:46
    Uvidíme další vyloučení ze salzburgských řad. Rozhodčí již zdvihá svou pravici na znamení výhody pro Motor.
     
    29:34
    John Jason Peterka nabral rychlost. Uháněl po pravém křídle, odkud to zkusil na vzdálenější tyč. Marek Dvořák se proti jeho pokusu natahoval marně, puk totiž skončil mimo branku.
     
    28:46
    Až nyní od modré čáry poslal povedený projektil Patrik Škola. Jeho střela mířila k pravé Kolarzově tyčce, u které ale hostující brankář zasáhl naprosto přesně, když kotouč vyrazil na zadní mantinel.
     
    27:52
    I Motor se usadil v útočné třetině, Kolarz nicméně zatím nemusel čelit žádné nebezpečnější střele. Salzburgská obrana zatím domácí téměř k ničemu při pokusu o kombinaci nepouští.
     
    26:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Záhy po prvním gólu, přidávají salzburgští hokejisté i druhý! Peterka poslal přihrávku k vzdálenější tyči, kde už stál připravený VLADISLAV POLEGOŠKO. Ten zasunul kotouč za brankovou čáru neomylně. Asistence: John Jason Peterka, Philipp Peter Wimmer.
     
    25:22
    Constantin Vogt si počínal dobře ve středním pásmu, kde se zbavil obránce, díky čemuž se mu otevřela cesta k brance. Střelou na vzdálenější tyč ale neuspěl. Dvořák zasáhl pohotově a naprosto jistě.
     
    24:13
    Josef Eham dostal přihrávku do jízdy. Přejel modrou čáru a ocitl se na levém kruhu. Odtud to zkusil k bližší tyči, nicméně poslední českobudějovický bek jeho pokus na branku nepropustil.
     
    23:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Radují se salzburgští hráči, kteří obstřelovali Dvořáka tak dlouho, až to vyšlo. Z pohledu gólmana střílel z velkého úhlu z levé strany TIM LUCA HARNISCH, který dokázal kotouč procpat za brankovou čáru. Asistence: Luka Nyman.
     
    22:38
    Luka Nyman vystřelil od modré čáry, a to vůbec ne špatně. Jeho svižný projektil však Dvořák ve vzduchu našel a v pravý čas ho dokázal bezpečně vyrazit do levého rohu kluziště.
     
    21:48
    Maier je zpět na ledové ploše.
     
    21:29
    Motoru se zatím první přesilová hra v utkání příliš nedaří. Nyní měli domácí dokonce co dělat, aby se Constantin Vogt nedostal do samostatného úniku.
     
    20:30
    Daniel Dudáček dostal slibnou přihrávku na vrchol levého kruhu. Odtud už se připravoval ke střele, ovšem díky dobré obranné práci jednoho z hostů Kolarzovu branku neohrozil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:42.
     
    První třetina je za námi. Salzburg si za pomoci své kombinace vytvořil hned několik za zmínku stojících akcí. Nicméně českobudějovická obrana si vždy dokázala poradit. Na opačné straně do samostatného úniku ujel Michal Silný, v pravý čas mu ale sjel kotouč z hole. Stav utkání je prozatím nerozhodný, bezbrankový.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Nebude. A z jejího pohledu dokonce ještě lépe. Oskar Maier inkasuje první dvě trestné minuty v tomto utkání. Na trestnou odchází za podrážení.
     
    19:31
    Zakázané uvolnění ještě před koncem úvodního dějství přesune hru před Dvořáka. Salzburgská střídačka posílá do hry svou elitní formaci. Uvidíme, zda bude muset českobudějovická obrana čelit některým střelám.
     
    18:40
    Nejprve Kolarz vyrazil poměrně nepříjemnou střelu. Ovšem jen do míst, kam si sjížděl Jan Vávra. Ten kotouč napálil ze všech sil, nicméně i tentokrát českobudějovická střele skončila vysoko nad horní tyčkou.
     
    17:53
    Vojtěch Krcho zachytil soupeřovu rozehrávku v neutrálním pásmu, načež kotouč poslal za Kolarzovu svatyni. Tam jej vybojoval Jakub Čížek, který se vymotal ze sevření až ke střele. Jeho pokus ale končí vysoko nad horní tyčkou.
     
    16:45
    John Jason Peterka, suverénně nejproduktivnější hráč celé nejvyšší juniorské soutěže, se zmocnil kotouč a cpal se do zakončení z pravého křídla. Zkusil to z bekhendu nad Dvořákovo rameno, českobudějovický brankář ale zasáhl bezpečně.
     
    15:38
    Daniel Schwaier přebral kotouč ve středním pásmu. Při přechodu přes modrou čáru si zkusil prohodit kotouč mezi bruslemi a zbavit se soupeře. Přitom mu ale puk ujel. Schwaiger to nyní s hokejovou elegancí poněkud přehnal, mrzet ho to však nemusí. Jeho spoluhráči se k puku dostali a již jej zaváží před Dvořáka.
     
    14:50
    Jakub Čížek dostal přihrávku od obránce někam do mezikruží. Zkoušel vystřelit ze zápěstí, ovšem jeho pokus byl zablokován prvním clonícím protihráčem. Následně se Salzburg pokusil o rychlý brejk, nicméně puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    13:42
    Jakub Novák dojel kotouč, jež za branku jeho týmu poslal jeden ze Salzburgských. Poté jej zkusil rozehrát, nicméně neúspěšně. Touš opět končí na holi soupeře.
     
    12:30
    V posledních okamžicích je lepší rakouský celek, který se snaží kombinovat v útočeném pásmu, seč to jen jde. Nyní ale hostující obraně pláchl Michal Silný, jenž ale tváří v tvář Kolarzovi neuspěl, kotouč mu sjel z hole.
     
    11:50
    Marek Dvořák si poradil s nepříjemným projektilem, který uschoval někde ve své výstroji u své pravé tyčky. Za malý moment se tedy bude vhazovat.
     
    10:56
    Oleksij Myklucha poslal přihrávku mezi kruhy, odkud se mu kotouč vrátil na pravý kruh. Zkusil vypálit z téhož místa, ovšem jen promáchl.
     
    09:43
    Salzburg se pokusil usadit v útočném pásmu, nicméně tentokrát neúspěšně. Čárový rozhodčí jej přistihl v ofsajdovém postavení.
     
    08:43
    Luis Lindner nahodil kotouč za Dvořákovu svatyni a odjel střídat. Jeho spoluhráči se mezitím pokusili vybojovat kotouč, leč neúspěšně. Na opačnou stranu míří Motor.
     
    08:19
    Již několikáté zakázané uvolnění. Tentokrát ze strany Českobudějovických. Bude se vhazovat po Dvořákově pravici.
     
    07:35
    Rakouský celek nyní zamkl soupeře v pásmu a obstřeluje jej, co to jde. Svěřenci Martina Štrby si ale zatím při plnění defenzivních povinností počínají dobře.
     
    07:07
    Chvíli poté se ke střeleckému pokusu z pravého kruhu dostal Christian Obu. Dvořákovi sice přejel jeden z jeho spoluhráčů nepříjemně výhledem, ovšem českobudějovický brankář se nenechal rozhodit a chytil.
     
    06:30
    Elitní formace Salzburgu se opět pokoušela o pěknou kombinaci. Tentokrát posílal přihrávku do prostoru mezi oběma kruhy Peterka, ovšem nepřihrál úplně přesně.
     
    05:46
    Václav Svach zavezl kotouč do útočného pásma. Ovšem záhy o něj byl obrán a na opačnou stranu už míří hostující celek.
     
    05:06
    Na opačné straně ledové plochy to ale gólem zavánělo o něco více! Od modré vyslal pumelici Tomáš Hubata. Kolarz jeho pokus vyrazil jen před sebe, čehož zkoušel dorážkou využít František Schwartz. Nezbývalo mnoho a salzburgskému brankáři kotouč propadl za brankovou čáru.
     
    04:21
    Slazburg se pokusil o kombinaci v útočném pásmu. Povedený „ťukes“ měl skončit v mezikruží střelou Filipa Varejcky. Jmenovaný ale pálit nemohl, jeden z domácích se k němu totiž včas stáhl a případné ohrožení svatyně mu znemožnil.
     
    03:07
    Vojtěch Krcho se zkoušel proháčkovat skrze několik hostujících hráčů až před Kolarzovu svatyni. To mu ale nevyšlo. Na soupeřovu přesilu nestačil. Kotouč končí v rohu kluziště.
     
    02:46
    Hubata poslal kotouč na opačnou stranu útočné modré, kde stál ke střele připravený Jakub Novák. Ten zkusil své štěstí z první, Kolarz kotouč sice neviděl, přesto zasáhl betonem včas.
     
    01:26
    Salzburgští hráči šli střídat, přičemž ale nerozehráli přesně. Kotouč nahodili za Dvořákovu svatyni ještě za červenou čárou, tudíž je rozhodčí nucen pískat zakázané uvolnění.
     
    00:56
    Na druhé straně se do pásma dostali také českobudějovičtí hokejisté. Kolarz však zasahovat také nemusel. Pokus z pravého křídla skončil vysoko v ochranné síti.
     
    00:17
    Maier se dostal ke kotouči za soupeřovou brankou. Odtud jej razantně poslal na modrou čáru, odkud zkusil vystřelit Oleksij Myklucha. Bohužel pro něj mu ale tento pokus vůbec nesedl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho

    EC Red Bull Salzburg: Kristiansen (Kolarz) – Obu, Zündel, Nyman, Wimmer, Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka

    Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Brejcha.
     


    EC Red Bull Salzburg

    Není to tak dávno, co rakouský tým sehrál na svém ledě dvojzápas právě s Českými Budějovicemi. Jihočeši v prvním utkání zvítězili, a to hlavně díky výkonu z úvodního dějství. O den později, při odvetě už to ale byla jiná podívaná. Motoru toho v zápase příliš nevyšlo a zpátky do jihočeské metropole odjížděl s devíti gólovým přídělem, přičemž síťku za soupeřovým gólmanem rozvlnil pouze jedinkrát. Podobně se v rakouské akademii minulý týden prezentovala Jihlava. Ta si odvezla taktéž po jedné výhře a prohře.

    Co se týče kanadského bodování, salzburgští hráči nemají v celé extralize juniorů výraznějšího oponenta. Kanonýr John Jason Peterka stihl nasbírat již 44 bodů (20+24) a vede produktivitu soutěže. Špatně si nevede ani Elis Nikolaj Hede (14+22). Elitní trojice, jež okupuje první tři příčky bodování soutěže, uzavírá Oleksij Myklucha (14+19).
     


    HC Motor České Budějovice

    Poslední dva zápasy sehráli českobudějovičtí junioři minulý týden. Oba proti Olomouci. Na své si museli přijít fanoušci defenzivního hokeje. Motor totiž na olomouckém ledě prohrál 0:1 po samostatných nájezdech, doma v Budvar aréně pak také padl, tentokrát 0:1 v prodloužení. I přes tyto dva nezdary mají ale Jihočeši v tabulce uspokojivé postavení. Momentálně jsou třetí, posbírali ale stejný bodový zisk jako druhá Kometa. Na první Salzburg poté ztrácejí pouhý bod. Rakouský soupeř má ale odehráno o dva zápasy navrch.

    Nejproduktivnějším hráčem mezi svěřenci Martina Štrby je Jakub Čížek (10+8). Za ním se pak drží Pavel Novák (9+6), jenž má ale odehráno dvakrát méně zápasů. Za zmínku stojí také bodová pomoc z defenzivních řad, jež přichází od Daniela Dudáčka (1+12).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 38. Janoch (M. Masopust, J. Novák), 55. Krcho (Škola, Čížek), 65. Novák (Novák, Čížek) – 24. Harnisch (Nyman), 27. Polegoško (Peterka, Wimmer), 45. Polegoško (Peterka), 57. Maier (Myklucha)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Zündel, Nyman, Wimmer, Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka

    Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Brejcha
    bahis siteleri