Č. Budějovice – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:4 (0:0, 1:2, 1:2 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pondělí 19.11.2018, 18:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    64:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak alespoň bod, který může hrát důležitou roli o konečné postavení v tabulce, Českobudějovičtí vyválčili. Zasloužila se o něj spolupráce dvou Nováků. PAVEL NOVÁK dostal přihrávku od svého jmenovce Jakuba a na horní růžek zacílil přesně. Asistence: Jakub Novák, Jakub Čížek.
     
    60:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Peterka.
     
    58:47
    Skutečně. Je tomu tak! Marek Dvořák zůstává na střídačce svého týmu.
     
    56:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A tak to je velmi studená sprcha pro domácí, kteří se nadechovali k náporu, nyní ovšem inkasují! Čtvrtou branku salzburgského celku přidává po přesné střel OSKAR MAIER. Asistence: Oleksij Myklucha.
     
    54:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Konec třetí třetiny bude ještě velmi napínavý! České Budějovice snižují na jednobrankový rozdíl. Přihrávku přímo před branku dostal VOJTĚCH KRCHO, který se z této výhodné pozice nezmýlil. Asistence: Patrik Škola, Jakub Čížek.
     
    53:33
    Ondřej Vaculík nebyl vůbec daleko od skórování! Dostal se ke kotouči i levé tyčky z pohledu gólmana. Právě Kolarz ale s pomocí svého obránce nenechal Vaculíka skórovat, když se perfektně natáhl betonem.
     
    49:37
    Trestného nájezdu se ujal Oleksij Myklucha. Před brankářem párkrát zakvrdlal s pukem a vystřelil. Dvořák jeho pokus ale poměrně bezpečně celou dobu kontroloval. Puk za brankovou čárou nekončí.
     
    49:37
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dudáček – trestné střílení, hákování).
     
    46:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    44:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburgští se vydali do přečíslení, které přetavili ve třetí branku naprosto nekompromisně. John Jason Peterka poslal přihrávku před branku, kam si najel VLADISLAV POLEGOŠKO. A střelu do horního růžku poslal na centimetr přesně. Asistence: John Jason Peterka.
     
    40:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Krcho – 2 min., držení).
     
    37:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec to českobudějovického útočníka mrzet nemusí. Záhy se totiž dostal k odraženému kotouči, jenž tentokrát JAN JANOCH zametl za brankovou čáru bezchybně. Asistence: Matouš Masopust, Jakub Novák.
     
    37:01
    Jan Janoch měl na holi snížení! Dostal se do samostatného úniku, přičemž mířil do horního růžku. Ten ale bohužel pro něj a spoluhráče přestřelil!
     
    35:30
    Mohlo to být o tři přesné zásahy! John Jason Peterka se dostal do velmi komfortní pozice, z níž ale pálí těsně nad horní tyčku. Těžko soudit, zda se o ni kotouč lehce neotřel.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Zündel – 2 min., pozdní dohrání).
     
    26:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Záhy po prvním gólu, přidávají salzburgští hokejisté i druhý! Peterka poslal přihrávku k vzdálenější tyči, kde už stál připravený VLADISLAV POLEGOŠKO. Ten zasunul kotouč za brankovou čáru neomylně. Asistence: John Jason Peterka, Philipp Peter Wimmer.
     
    23:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Radují se salzburgští hráči, kteří obstřelovali Dvořáka tak dlouho, až to vyšlo. Z pohledu gólmana střílel z velkého úhlu z levé strany TIM LUCA HARNISCH, který dokázal kotouč procpat za brankovou čáru. Asistence: Luka Nyman.
     
    19:48
    Nebude. A z jejího pohledu dokonce ještě lépe. Oskar Maier inkasuje první dvě trestné minuty v tomto utkání. Na trestnou odchází za podrážení.
     
    12:30
    V posledních okamžicích je lepší rakouský celek, který se snaží kombinovat v útočeném pásmu, seč to jen jde. Nyní ale hostující obraně pláchl Michal Silný, jenž ale tváří v tvář Kolarzovi neuspěl, kotouč mu sjel z hole.
     
    05:06
    Na opačné straně ledové plochy to ale gólem zavánělo o něco více! Od modré vyslal pumelici Tomáš Hubata. Kolarz jeho pokus vyrazil jen před sebe, čehož zkoušel dorážkou využít František Schwartz. Nezbývalo mnoho a salzburgskému brankáři kotouč propadl za brankovou čáru.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 38. Janoch (M. Masopust, J. Novák), 55. Krcho (Škola, Čížek), 65. Novák (Novák, Čížek) – 24. Harnisch (Nyman), 27. Polegoško (Peterka, Wimmer), 45. Polegoško (Peterka), 57. Maier (Myklucha)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Vávra, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Zündel, Nyman, Wimmer, Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka

    Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Brejcha
    bahis siteleri