Chabarovsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 5:4 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:0 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 26.11.2018, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 Damir ŽAFJAROV - 5:4
     
    55:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení přesilové hry a snižují na rozdíl jediného gólu! Denis Paršin vymyslel krásnou přihrávku na DAMIRA ŽAFJAROVA a ten z pravého kruhu pálil do poloodkryté klece. Asistence: Denis Barancev a Denis Paršin.
    52:12 Matt ELLISON - 5:3
     
    52:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A to se jim podařilo! Domácí sehráli secvičenou akci, kdy Kuljomin přenesl hru na levý kruh, kde se nacházel Sergej Mozjakin. Ten poslal na branku střílenou přihrávku, do níž vložil hůl MATT ELLISON a ten usměrnil kotouč mimo dosah Tichomirova. Asistence: Sergej Mozjakin a Nikolaj Kuljomin.
    47:41 Vladimir GALUZIN - 4:3
     
    47:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají a jsou v kontaktu! VLADIMIR GALUZIN si připisuje šťastnou trefu, když nahrával kotouč před branku, ale trefil brusli obránce Jakova Rylova, od níž se puk odrazil za záda bezmocného Košečkina. Bez asistence.
    37:42 Damir ŽAFJAROV - 4:2
     
    37:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou zásahů! DAMIR ŽAFJAROV si vyjel s pukem na osu hřiště a zápěstím se trefil k pravé tyčce z pohledu brankáře Košečkina – 4:2. Asistence: Denis Paršin.
    36:52 Iiro PAKARINEN - 4:1
     
    36:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Gól je po dlouhém zkoumání videozáznamu nakonec uznán! Střelu Nicka Shora z levého kruhu vyrazil Galimov nad sebe. Clonící IIRO PAKARINEN následně trefil vyražený kotouč ze vzduchu a poté ho v pádu dopravil za brankovou čáru.
    35:52 Archip NĚKOLENKO - 3:1
     
    35:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! V rohu kluziště se dostal ke kotouči Roman Ljubimov. Ten si s ním vybruslil na levý kruh, odkud vystřelil. Galimov puk vyrazil před sebe a ARCHIP NĚKOLENKO dorážel do odkryté klece – 3:1. Asistence: Roman Ljubimov.
    21:46 Dennis RASMUSSEN - 2:1
     
    21:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tohle je nádherný gól, který zaznamenal DENNIS RASMUSSEN! Ten trefil přihrávku Matta Ellisona ze vzduchu a baseballovým způsobem napálil kotouč za záda přesouvajícího se Galimova – 2:1. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
    16:58 Nikita SETDIKOV - 1:1
     
    16:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Ve středním pásmu se dostal k puku Dmitrij Sjomin, jenž ho zavezl do útočné třetiny a přesnou přihrávkou našel před brankou volného NIKITU SETDIKOVA. Ten si naznačením kličky do bekhendu Košečkina roztáhl a pak zasunul puk mezi jeho betony. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    15:49 Matt ELLISON - 1:0
     
    15:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí si v poslední minutě vytvořili velký tlak, který přetavili ve vedoucí gól! Kapitán Sergej Mozjakin narýsoval z levé strany útočného pásma krásný pas na zadní tyčku, kde byl MATT ELLISON, jemuž stačilo jen dobře nastavit hůl na to, aby puk poslal do prázdné branky. Asistence: Sergej Mozjakin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Ellison (Mozjakin), 22. Rasmussen (Mozjakin, Ellison), 36. Několenko (Ljubimov), 37. Pakarinen, 53. Ellison (Mozjakin, N. Kuljomin) – 17. Setdikov (D. Sjomin), 38. Žafjarov (Paršin), 48. Galuzin, 56. Žafjarov (Barancev, Paršin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Rylov, Antipin, Vereščagin (A), Matuškin, Běreglazov, J. Birjukov (A), Dronov – N. Kuljomin, Ellison, Mozjakin (C) – Bulíř, N. Shore, Varfolomejev – Pakarinen, Rasmussen, Dorofejev – Ljubimov, Timkin, Několenko – Jazkov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (41. Tichomirov) – Bodie, Holm, Barancev (A), Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Calof, Galuzin (A), Sabolič – Verjajev, D. Iljin, Makarenko – Smolin, D. Sjomin, Markovin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kislov, Gusev – Judin, Berseňov

    Diváci: 6370
    bahis siteleri