Chabarovsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 5:4 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:0 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 26.11.2018, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Hosté to zkoušejí s prázdnou brankou, tedy s šesti hráči v poli!
     
    57:51
    Denis Barancev dostal puk na osu a jelikož měl před sebou dost prostoru, tak si ještě vylepšil pozici. Místo střely se pak ještě nabízel puk před branku Galuzinovi, který trefil tyčku! To je velká smůla pro hosty!
     
    56:03
    Na trestnou lavici odchází Nikolaj Kuljomin, který vysekl protihráči hokejku. Zákrok je klasifikován jako nedovolené bránění.
    55:02 Damir ŽAFJAROV - 5:4
     
    55:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení přesilové hry a snižují na rozdíl jediného gólu! Denis Paršin vymyslel krásnou přihrávku na DAMIRA ŽAFJAROVA a ten z pravého kruhu pálil do poloodkryté klece. Asistence: Denis Barancev a Denis Paršin.
     
    52:59
    Dvě minuty za podražení obdržel Jevgenij Timkin. Přesilová hra tentokrát pro hosty.
    52:12 Matt ELLISON - 5:3
     
    52:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A to se jim podařilo! Domácí sehráli secvičenou akci, kdy Kuljomin přenesl hru na levý kruh, kde se nacházel Sergej Mozjakin. Ten poslal na branku střílenou přihrávku, do níž vložil hůl MATT ELLISON a ten usměrnil kotouč mimo dosah Tichomirova. Asistence: Sergej Mozjakin a Nikolaj Kuljomin.
     
    50:51
    Michail Orlov podrazil soupeře a přesilovou hru si tak zahrají domácí. Ti se mají šanci trochu uklidnit.
    47:41 Vladimir GALUZIN - 4:3
     
    47:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají a jsou v kontaktu! VLADIMIR GALUZIN si připisuje šťastnou trefu, když nahrával kotouč před branku, ale trefil brusli obránce Jakova Rylova, od níž se puk odrazil za záda bezmocného Košečkina. Bez asistence.
     
    47:04
    Domácí to přehnali s důrazem při forčekinku. Na trestnou lavici odchází Pavel Dorofejev za podražení.
     
    40:01
    Střídání v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Stanislav Galimov, přichází Andrej Tichomirov.
    37:42 Damir ŽAFJAROV - 4:2
     
    37:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou zásahů! DAMIR ŽAFJAROV si vyjel s pukem na osu hřiště a zápěstím se trefil k pravé tyčce z pohledu brankáře Košečkina – 4:2. Asistence: Denis Paršin.
    36:52 Iiro PAKARINEN - 4:1
     
    36:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Gól je po dlouhém zkoumání videozáznamu nakonec uznán! Střelu Nicka Shora z levého kruhu vyrazil Galimov nad sebe. Clonící IIRO PAKARINEN následně trefil vyražený kotouč ze vzduchu a poté ho v pádu dopravil za brankovou čáru.
     
    36:52
    Domácí dotlačili puk za brankovou čáru, ale gól asi platit nebude! Ve skrumáži před brankovištěm zahrál Iiro Pakarinen kotouč asi vysokou holí. Rozhodčí hned rozpažil, ale ještě proběhne porada u videa.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Andrew Calof – 2 min., podrážení).
    35:52 Archip NĚKOLENKO - 3:1
     
    35:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! V rohu kluziště se dostal ke kotouči Roman Ljubimov. Ten si s ním vybruslil na levý kruh, odkud vystřelil. Galimov puk vyrazil před sebe a ARCHIP NĚKOLENKO dorážel do odkryté klece – 3:1. Asistence: Roman Ljubimov.
     
    29:49
    V závěru přesilovky si hosté ještě vytvořili velký tlak, ale zakončujícím hráčům většinou chyběl kousek k tomu, aby puk dostali na hůl tak, jak potřebovali!
     
    29:17
    Z mezikruží pálil Denis Paršin. Zamířil těsně nad břevno!
     
    27:52
    Za hákování je vyloučen Pavel Dorofejev. Přesilovka pro hosty.
     
    22:20
    Přesilovku si zahrají také hosté. Za hákování je vyloučen Alexej Běreglazov.
    21:46 Dennis RASMUSSEN - 2:1
     
    21:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tohle je nádherný gól, který zaznamenal DENNIS RASMUSSEN! Ten trefil přihrávku Matta Ellisona ze vzduchu a baseballovým způsobem napálil kotouč za záda přesouvajícího se Galimova – 2:1. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
     
    21:20
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Denis Barancev – 2 min., vysoká hůl).
    16:58 Nikita SETDIKOV - 1:1
     
    16:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Ve středním pásmu se dostal k puku Dmitrij Sjomin, jenž ho zavezl do útočné třetiny a přesnou přihrávkou našel před brankou volného NIKITU SETDIKOVA. Ten si naznačením kličky do bekhendu Košečkina roztáhl a pak zasunul puk mezi jeho betony. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    15:49 Matt ELLISON - 1:0
     
    15:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí si v poslední minutě vytvořili velký tlak, který přetavili ve vedoucí gól! Kapitán Sergej Mozjakin narýsoval z levé strany útočného pásma krásný pas na zadní tyčku, kde byl MATT ELLISON, jemuž stačilo jen dobře nastavit hůl na to, aby puk poslal do prázdné branky. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    13:37
    Domácí najížděli ve dvou na jediného obránce! Ten pozičně vykryl prostor pro přihrávku a Nick Shore tak zakončoval sám. Zblízka těsně minul bližší tyčku!
     
    12:13
    Krásný zákrok předvedl Vitalij Košečkin, který se efektně natáhl proti střele z pravé strany, jež mířila ke vzdálenější tyčce!
     
    09:14
    Velmi dobrá příležitost pro domácí. Po přihrávce Rasmussena zpoza branky se dostal k zakončení Iiro Pakarinen, který zamířil jen do výstroje brankáře Galimova!
     
    06:42
    Za nedovolené bránění je vyloučen Michal Bulíř. Po reklamní přestávce začne domácí přesilovka.
     
    01:46
    Obrovská šance hostí! Damir Žafjarov uháněl sám na Košečkina, kterého se pokusil rozhýbat, ovšem domácí brankář situaci ustál a zakročil betonem.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Ellison (Mozjakin), 22. Rasmussen (Mozjakin, Ellison), 36. Několenko (Ljubimov), 37. Pakarinen, 53. Ellison (Mozjakin, N. Kuljomin) – 17. Setdikov (D. Sjomin), 38. Žafjarov (Paršin), 48. Galuzin, 56. Žafjarov (Barancev, Paršin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Rylov, Antipin, Vereščagin (A), Matuškin, Běreglazov, J. Birjukov (A), Dronov – N. Kuljomin, Ellison, Mozjakin (C) – Bulíř, N. Shore, Varfolomejev – Pakarinen, Rasmussen, Dorofejev – Ljubimov, Timkin, Několenko – Jazkov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (41. Tichomirov) – Bodie, Holm, Barancev (A), Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Calof, Galuzin (A), Sabolič – Verjajev, D. Iljin, Makarenko – Smolin, D. Sjomin, Markovin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kislov, Gusev – Judin, Berseňov

    Diváci: 6370
    bahis siteleri