Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Boston Bruins
Úterý 27.11.2018, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Hosté hrají opět bez brankáře!
    58:25 Zach HYMAN - 4:2
     
    58:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! ZACH HYMAN se po skvělé přihrávce dostal do úniku na prázdnou bránu a pohodlně zakončit kotouč do sítě. Asistence: John Tavares a Mitchell Marner.
     
    57:23
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    44:15
    Danton Heinen vypálil z levého kruhu nebezpečnou ránu, která skončila pouze na pravé tyči a Frederik Andersen má dnes velké štěstí na střely do brankové konstrukce!
    38:38 Josh LEIVO - 3:2
     
    38:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou potřetí v dnešním utkání do vedení! Vše začal fantasticky Mitchell Marner, který se od vlastní brány dostal přes dva hráče až do útočného pásma, kde se posléze dostal do velké šance Tyler Ennis, ale jeho zakončení ještě vychytal Halák, ovšem na dorážku JOSHE LEIVA už nestačil. Asistence: Tyler Ennis a Patrick Marleau.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Anders Bjork – 2 min., podrážení).
    34:22 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    34:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Český zabiják Toronta opět udeřil a je srovnáno na 2:2! Po buly před domácí svatyní poslal Krug skvělou přihrávku na DAVIDA PASTRŇÁKA, který si chladnokrevně počkal po parádním zpracování a nachytal Andersena, kterému následně poslal kotouč do prázdné brány a dohnal Laineho na prvním místě střelců. Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
    33:06 Igor OŽIGANOV - 2:1
     
    33:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je neskutečné a pro Boston možná trochu nespravedlivé, jelikož do vedení jde tým, který zatím ve druhé třetině vypálil pouze čtyřikrát na bránu! Marner zpoza brány poslal kotouč na IGORA OŽIGANOVA, který jej vypálil do hostujícího obránce, od kterého se puk odrazil za záda Haláka a Ožiganov dává svůj první gól v NHL! Asistence: Mitchell Marner a Frédérik Gauthier.
     
    32:31
    A tentokrát napálil Brad Marchand tyč z levé strany a Frederik Andersen má v tomto oslabení obrovské štěstí!
     
    31:52
    Brad Marchand mohl otočit utkání, když si chtěl objet bránu a zakončit do poloprázdné svatyně, ale měl to na bekhend a puk tak jen proletěl brankovištěm!
     
    30:48
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    25:00
    Poté se ovšem dostali dopředu hosté a Jake DeBrusk si najel do mezikruží, kde dostal přihrávku a pálil do pravé šibenice, ale tam vytáhl svou lapačku Frederik Andersen!
    23:39 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    23:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté opět potvrzují skvělé přesilovky a navíc se prosazuje DAVID PASTRŇÁK, když dostal fantastickou přihrávku Marchanda k levé tyči, kde tvrdě vypálil z první a o Andersena dostal puk do brány. Asistence: Brad Marchand a Torey Krug.
     
    21:55
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Pär Lindholm – 2 min., hákování).
    17:44 Travis DERMOTT - 1:0
     
    17:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nyní už domácí dávají gól a jdou do vedení! Nejprve měl velkou šanci John Tavares, ovšem ten nepropálil chumel hráčů a tak jej Marner poslal na modrou čáru, kde byl připraven TRAVIS DERMOTT, který si jej zpracoval a posléze vypálil přesně k pravé tyči a připsal si první trefu v letošní sezóně! Asistence: Mitchell Marner.
     
    13:12
    Také na druhé straně zní branková konstrukce a Frederik Andersen tak měl nyní velké štěstí! Na tyče je srovnáno 1:1.
     
    12:02
    Nazem Kadri se po fantastické přihrávce Travise Dermotta řítil sám na hostující bránu, ale posléze zakončil bekhendem jen do tyče!
     
    10:26
    Dva hráči Bostonu se srazili a Toronto se tak dostalo do přečíslení, ale Jaroslav Halák předvádí další skvělý zákrok!
     
    09:08
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1, ale Kasperi Kapanen místo přihrávky vypálil přesně do lapačky Jaroslava Haláka!

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 18. Dermott (Marner), 34. Ožiganov (Marner, F. Gauthier), 39. Leivo (Ennis, Marleau), 59. Hyman (Tavares, Marner) – 24. Pastrňák (Marchand, Krug), 35. Pastrňák (Krug, Marchand)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), Marinčin, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, P. Lindholm, A. Johnsson – Leivo, F. Gauthier, Ennis.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – K. Miller, J. Moore, Clifton, Krug, Grzelcyk, Lauzon – Pastrňák, Forsbacka-Karlsson, Marchand (A) – DeBrusk, Krejčí (A), Heinen – Acciari, Nordström, Bjork – Backes (A), Cave, Wagner.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Garrett Rank – Steve Miller, Andrew Smith
    bahis siteleri