Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Úterý 27.11.2018, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitního zámořského hokeje! Florida Panthers vyzve na domácím ledě New Jersey Devils. Půjde o souboj celků ze dna tabulky Východní konference. Začíná se pár minutek po jedné hodině ranní.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďábly čeká druhé utkání ve dvou dnech na území Floridy. Po prohře s Tampou Bay (2:5) se hokejisté New Jersey utkají s Panthers, kteří jsou na opačném pólu tabulky, než právě Lightning. Devils jsou na čtrnáctém fleku Východní konference a na venkovní půdě nasbírali během jedenácti duelů pouhé čtyři body, žádný z týmu nezískal méně.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 22 zápasů, 23 bodů (7+16)
    Kyle Palmieri – 22 zápasů, 20 bodů (12+8)
    Travis Zajac – 21 zápasů, 14 bodů (7+7)

    Československá stopa v utkání
    Pavel Zacha – 17 zápasů, 4 body (4+0)
     
    FLORIDA PANTHERS

    Panteři zatím úplně nenaplňují svůj potenciál a aktuálně jsou na poslední místě Východní konference. Florida prohrála všechny své tři poslední duely. Nejdříve nestačila ve floridském derby na Tampu Bay (3:7), následně prohrála s Carolinou (1:4) a naposledy také s Chicagem (4:5pp.).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Mike Hoffman – 21 zápasů, 22 bodů (11+11)
    Jevgenij Dadonov – 21 zápasů, 20 bodů (9+11)
    Keith Yandle – 21 zápasů, 20 bodů (4+16)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Ekblad, Matheson, Pysyk, Yandle, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Bjugstad, Vatrano – Hunt, McCann, Brouwer – Haley, Lammikko, Sceviour.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Seney, Dea.

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Brisebois, Cherrey.
     
    Krásné ráno všem fanouškům NHL! Utkání mezi Panthers a Devils začíná za pár chvilek, přejeme příjemnou zábavu všem!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Hosté se hned dostali do pásma a Andy Greene se dostával ke střeleckému pokusu. Od modré čáry se mu ale nakonec ideálně zakončit nepovedlo, puk skončil vedle.
     
    01:24
    Akce Devils byla zakončena přihrávkou od levého mantinelu před branku, kde zakončoval Taylor Hall. Tomu se ale zblízka branku trefit nepovedlo, Florida vyhodila na icing.
     
    01:50
    Za svou brankou chyboval James Reimer a Nico Hischier dával kotouč do brankoviště. Spíše se ale puk od švýcarského centra odrazil a Reimer jej raději hned přikryl.
     
    02:08
    Colton Sceviour následně od levého mantinelu nahazoval do brankoviště, kde Kinkaid kotouč nekontroval. Nakonec se ale puk do branky nedostal a snažení domácích pokračuje.
     
    03:00
    Panteři se poprvé v utkání dostali do delší kombinace, která ale zakončena nakonec nebyla. Po třech minutách se píská ofsajd a hra bude pokračovat ve střední třetině.
     
    04:11
    Aktivita domácích pokračovala a ke střele z mezikruží se dostával Dryden Hunt. Jeho pokus ale nakonec na branku neprošel, Florida ale v nátlakové hře pokračuje.
     
    05:11
    Do zakončení se ale dostali také hosté. Rychlonohý Jesper Bratt se dostal do pásma a před pravým kruhem zakončoval. James Reimer ale předvedl rychlý zákrok lapačkou.
     
    05:50
    Hosté nyní kombinovali stylem, jako kdyby hráli přesilovku. Po pár přihrávkách na modré čáře zakončoval Will Butcher, který ale střílel jen do připraveného Reimera.
     
    07:19
    Aktivitou hostů se pokračovalo, ale ta nabídla pouze nahození od levého mantinelu. Pokus Greenea ukryl Reimer v lapačce a po jeho pravici se bude pokračovat po pauze.
     
    07:42
    Rozehrávka Yandleho byla následně aktivně napadána Palmierim, od kterého se kotouč odrazil do hlediště. Pokračuje se vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    08:26
    Někteří fanoušci ve floridské aréně se již radovali! Mike Hoffman svižně střílel po ledě a Dadonov před Kinkaidem lehce tečoval. Puk se dostal do tyčky a odrazil se pod hostujícího brankáře!
     
    08:57
    Následná rána byla přerušena poté, co to zkoušel Aaron Ekblad. Pokus mladého beka byl sražen a kotouč skončil mimo ledovou plochu, vhazuje se po levici Kinkaida.
     
    09:10
    Dva icingy během třinácti sekund se následně pískají proti hostujícímu celku. Potřetí během pár sekund se tedy vhazuje před branku amerického brankáře Devils.
     
    10:01
    Po delší době se dostali do útoku také hosté. Will Butcher dostal přihrávku na modrou čáru, aby si následně sjel do střelecké pozice. Americký bek ale střílel jen do lapačky Reimera.
     
    10:21
    Panthers se následně pokoušeli dostat do útoku, ale zastavil je pískot rozhodčích. Po ofsajdu se bude vhazovat ve středovém kruhu, stále čekáme na první branku.
     
    11:09
    Do útoku se snažili dostat i hosté, ale ani jejich snaha nebyla úspěšná. Píská se icing a vhazovat se bude po pravici Keitha Kinkaida.
     
    12:16
    Devils se dostali do kombinační hry v útoku, kde se pokoušel zakončovat Taylor Hall. Ten byl ale před brankou bráněn a nepovedlo se mu ideálně zakončit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:31
    Jonathan Huberdeau si ale před brankou počínal nedovoleně a za hákování je prvním potrestaným hráčem utkání. New Jersey tak čeká první přesilovka duelu.
     
    13:12
    Přesilovka se zatím nedaří a právě hosté mohli inkasovat! Juho Lammikko unikl, ale tvrdou střelou Kinkaida nepřekonal. Hostující brankář puk neudržel a Colton Sceviour opět zakončoval, ale ani on neskóroval.
     
    13:48
    Aleksander Barkov byl dalším nebezpečným hráčem. Finský útočník se dostal před branku a zakončoval do pravé šibenice, prostor tří tyčí ale nakonec minul.
     
    14:31
    Domácí v plném počtu.
     
    14:54
    Velice špatná přesilovka hostujícího celku, který se ani nedostal do kombinace. Jean-Sébastien Dea už po skončení pálil jen do středu branky, komerční pauza.
     
    15:15
    Brian Boyle se následně pokoušel rozehrát z vlastní třetiny, ale pas do útoku mu nevyšel a píská se icing. Hra pokračuje po levici Keitha Kinkaida.
     
    16:00
    První přesilovku si zahraje také domácí celek. Stefan Noesen podrazil pronikajícího Barkova podél mantinelu a dostává dvouminutový trest.
     
    16:12
    Mike Hoffman se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu, ale Keith Kinkaid proti jeho střele parádně zasáhnul! Bránící hráči Devils následně puk vyhodili.
     
    17:05
    Akce Hoffmana je zatím jediný pokus v přesilovce, jinak se hostům daří vyhazovat a domácí Florida se do kombinace v útočné třetině téměř nedostává.
     
    17:25
    Blake Coleman nyní ujel v oslabení a od pravého mantinelu zakončoval střelou na zadní tyčku. James Reimer si ale jeho ránu počkal a puk vyrazil do rohu kluziště.
     
    18:00
    Hosté v plném počtu.
     
    18:52
    Hosté dlouho kombinovali v útoku a dostali se do několika střeleckých pokusů. Neuspěl ovšem Bratt od modré ani Hischier s Hallem před brankou!
     
    19:32
    Aktivita a zámek Devils byl ukončen až nyní, kdy rozhodčí ztratili kotouč ze svého pohledu za brankou Panthers. Pokračovat se bude vhazováním po pravici Reimera.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina utkání mezi Floridou a New Jersey je u konce. Oba celky si vypracovaly nějaké solidní akce, ale ani jedna brankou neskončila. Zatím je to duel brankářů, kteří chytají bezchybně. Duel je vyrovnaný opticky i co se týče střeleckých pokusů. Uvidíme, zda se branky dočkáme ve druhé periodě.

    Střely na branku: 10:13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    Devils se hnali do první akce. Blake Coleman nahazoval ze střední třetiny a Reimer kotouč ukryl v lapačce. Následně jej hodil na zem a Florida pokračuje zpoza své branky.
     
    21:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se hosté již prosazují a na startu druhé třetiny jdou do vedení! Sami Vatanen nahazoval od modré čáry na přední tyčku, kde se tečí prosadil MILES WOOD! Asistence: Sami Vatanen a Jegor Jakovlev.
    21:23 Miles WOOD - 0:1
     
    22:03
    Následně si do útočné třetiny najel Travis Zajac, který z pravé strany zakončoval. Jeho svižná rána šla do připraveného Reimera, který hru přerušuje.
     
    22:46
    New Jersey je na startu jasně aktivnější. Nico Hischier si najel do pásma a u pravého kruhu dával zadovku na Bena Lovejoye. Jeho rána ale šla do středu branky.
     
    23:57
    U pravého mantinelu se uvolnil Miles Wood, který následně našel hokejku Pavla Zachy. Ten zakončoval nad rameno Reimera, ale ten si nakonec připsal zákrok.
     
    24:33
    Rychle najel do třetiny Taylor Hall, jenž od pravé strany hledal na levém kruhu Seversona. Ten po otočce zakončoval, ale bekhendový pokus po ledě v brance neskončil.
     
    25:35
    Micheal Haley a Stefan Noesen se dostali do menší strkanice, ale k bitce nakonec nedošlo. Mezitím se píská příliš mnoho hráčů na ledě, Pantery čeká přesilovka.
     
    26:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Místo tlaku domácích ale přichází branka v oslabení, kterou dává BLAKE COLEMAN! Hostující útočník se dostal ke kotouči ve střední třetině a po rychlém sprintu se prosadil střelou nad lapačku Jamese Reimera. Bez asistence.
    26:01 Blake COLEMAN - 0:2
     
    26:23
    Devils pokračují v dobré hře v oslabení. Nyní se i díky Pavlu Zachovi povedlo vybojovat vhazování po levici Jamese Reimera. Panthers se snad ještě nedostali do útočné třetiny.
     
    26:49
    Travis Zajac si ovšem počínal nedovoleně před brankou a po jeho sekyře budou hrát domácí dvojnásobnou početní výhodu. Šestačtyřicet sekund velké výhody.
     
    27:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Čtyři sekundy před koncem dvojnásobné výhody se domácí prosazují a snižují! Jevgenij Dadonov našel přihrávkou zpoza branky ALEKSANDERA BARKOVA, který svižnou ránou z levého kruhu nedal Kinkaidovi šanci zasáhnout. Asistence: Jevgenij Dadonov a Jonathan Huberdeau.
    27:31 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    28:22
    Devils se v oslabení dostali do útoku a Nico Hischier posílal žabičku do brankoviště. Tam se ale jeden z jeho spoluhráčů neprosadil, oslabení ale bude brzy pryč.
     
    28:49
    Hosté v plném počtu.
     
    29:35
    Florida pokračovala v aktivní kombinaci v útoku, ale Kinkaid se podruhé v duelu překonat nenechal. Díky Hischierovi se následně bránící pětka Devils osvobodila.
     
    30:43
    New Jersey dostalo Floridu pod tlak a ta musela vyhodit kotouč, který nakonec skončil jen na střídačkách. Za stavu 2:1 pro hosty se přerušuje a pokračovat se bude po pauze.
     
    31:02
    Domácí najeli do útočné třetiny hodně rychle a nakonec byla jejich snaha přerušena odpískáním ofsajdu. Pokračovat se bude vhazování ve střední třetině.
     
    31:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve druhé třetině pokračují, Florida srovnává na 2:2! JARED MCCANN dostal přihrávku v útočné třetině, následně si najel mezi kruhy a po kličce zakončoval k levé tyčce. Asistence: MacKenzie Weegar.
    31:43 Jared MCCANN - 2:2
     
    32:01
    Florida se hned dostala zpátky do útoku, kde se před Kinkaidem pustili hráči obou celků do menší roztržky. Nic extra velkého to ale nebylo a nebude se ani vylučovat.
     
    32:37
    Dryden Hunt se dostal po levé straně až do zakončení, ale zblízka se mu Kinkaida překonat nepovedlo. Domácí útočník byl nicméně faulován a Jegor Jakovlev inkasuje dvě minuty za držení.
     
    33:10
    Hosté se v oslabení dostali do útoku a díky Brianu Boyleovi udrželi kotouč za brankou Reimera. Cenné sekundy vybojovala bránící čtveřice hostů.
     
    33:58
    Domácí se sice dostali do pásma, ale vymysleli jen nahození od modré čáry, které nebezpečné nebylo. Hokejisté New Jersey následně vyhodili mimo pásmo.
     
    34:38
    Hosté v plném počtu.
     
    35:23
    Podél pravého mantinelu se pokoušel dostat do útoku Jesper Bratt, ale jeho snažení bylo ukončeno obranným zákrokem domácího hráče. Puk skončil na střídačce a pokračovat se bude po pauze.
     
    35:35
    Domácí se pokoušeli podél levého hrazení dostat do útoku, ale místo toho se píská icing a vhazuje se po levici Jamese Reimera.
     
    36:16
    Jean-Sébastien Dea si najel do útočné třetiny a mezi obránci to zkoušel technickým pokusem po ledě. James Reimer ovšem střelu viděl a kotouč snadno vyrazil.
     
    36:58
    Dalším hostujícím hráčem, jenž pokoušel štěstí, byl Brett Seney. Zakončoval z levé strany po ledě, ale ani on se neprosadil. Panthers následně vyhodili na icing.
     
    37:27
    Přes bránícího hráče se dostal Kyle Palmieri, jenž se u levé tyčky dostával do zakončení. Colton Sceviour ovšem do jeho pokusu dal hokejku a skvěle ránu zablokoval.
     
    37:55
    Jesper Bratt se dostal před brankou Floridy ke kotouči a po připravené střele zakončoval do pravé šibenice. Domácí brankář ale parádně zasáhl ramenem!
     
    38:33
    Hostům následně nevyšla další pohledná kombinace a do útoku se dostali domácí. Dryden Hunt si najel po pravé straně do zakončení, ale pokus na zadní tyčku Kinkaid vykopl.
     
    39:02
    Will Butcher byl za brankou Floridy povalen. Následně sudí hru přerušili a pokračovat se bude vhazováním po pravici Jamese Reimera.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhé dějství je u konce, nabídla nám hned čtyři branky a oba celky se o tento počet smírně podělily. Miles Wood dostal hosty do vedení, které v oslabení zdvojnásobil Blake Coleman. Domácí ovšem následně využili přes Aleksandera Barkova přesilovku, pár chvilek po polovině duelu srovnal Jared McCann. Prostřední třetina musela bavit, těšme se na třetí část.

    Střely na branku: 23:25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Aktivně si do útočné třetiny najel Taylor Hall. Hostující snajpr zakončoval z pravého kruhu, ale jeho rána skončila nakonec jen těsně nad horní tyčkou domácí branky.
     
    41:35
    Branku Devils následně objížděl Colton Sceviour, jenž po otočce zakončoval na přední tyčku. Keith Kinkaid si ovšem situaci pohlídal a u kotouče jsou hosté.
     
    42:19
    Florida pokračovala v aktivní kombinace, ale jejich snažení úspěšné nebylo. Kotouč skončil mimo ledovou plochu a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    42:52
    Následně se bojovalo před modrou čárou Devils, Florida napadala, ale dostala se do ofsajdu. Pokračovat se tak bude ve středu ledové plochy dalším vhazováním.
     
    43:27
    Mike Hoffman si najel do útočné třetiny, kde přenechával kotouč Barkovi. Ten střílel po ledě, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:34
    Michael Matheson následně fauloval pronikajícího Seneyho a Devils si zahrají přesilovou hru. Domácí bek inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    44:03
    Hosté začali přesilovku velice aktivně a dostali se do několika střel. Tu nejvíce nebezpečnou měl Kyle Palmieri, který ale z pravého kruhu střílel do betonů Reimera.
     
    44:40
    Střela Taylora Halla skončila z levé strany na zadním mantinelu a Kyle Palmieri se pokoušel prosadit z úhlu, ale Reimera se mu prostřelit nepovedlo.
     
    45:34
    Domácí v plném počtu.
     
    45:44
    James Reimer nyní předvedl několik skvělých zákroků. Hosté sehráli velice dobrou přesilovku a chybělo málo. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    46:44
    Damon Severson neodehrál kotouč ideálně a Nick Bjugstad se dostal po pravé straně do zakončení. Keith Kinkaid ale jeho střelu mezi betony vyrazil.
     
    47:15
    Ben Lovejoy následně chtěl udržet pásmo, ale zahrál vysokou holí a hra se přerušuje. Stále je stav vyrovnaný, pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    48:20
    Hraje se hodně bojovně a ani jeden celek nechce chybovat. Vidíme hru spíše ve střední třetině a ani jeden tým se v posledních sekundách do ničeho nedostává.
     
    48:56
    Keith Kinkaid nyní ukryl v lapačce nahazovaný kotouč na jeho branku. Hra bude pokračovat vhazováním po levici amerického brankáře.
     
    49:33
    Z levého kruhu se pokoušel prosadit Miles Wood. Hostující útočník svým pokusem ale branku netrefil a ke kotouči se dostávají opět hokejisté Panthers.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:31
    Michael Matheson posílal od modré čáry kotouč na branku, kde se následně jeho spoluhráči dostávali k dorážkám, ale nakonec z toho nic nebylo.
     
    50:40
    S kotoučem do střední třetiny najel Jean-Sébastien Dea, který nahodil na branku a vybojoval vhazování před brankou Reimera. To bude vhozeno až po komerční pauze.
     
    51:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do útoku a dostávají se podruhé v utkání do vedení! Sami Vatanen poslal na branku od modré čáry svižné nahození, které před Reimerem šikovně tečoval za jeho záda JESPER BRATT! Asistence: Sami Vatanen a Taylor Hall.
    51:27 Jesper BRATT - 2:3
     
    52:20
    Domácí se cpou do útoku a budou chtít určitě odpovědět. Devils se budou otevírat místečka v obraně a ještě určitě uvidíme pohlednou podívanou.
     
    53:33
    Frank Vatrano se dostával individuálně do útoku, ale jeho rána byla zablokována bránícími hráči Devils. Miles Wood v protiakci nezakončil.
     
    54:05
    Střelecký pokus Mikea Hoffmana od modré čáry byl následně tečován do ochranné sítě a necelých šest minut před konce třetí periody se přerušuje. Devils nově vedou o jednu branku.
     
    54:46
    Blake Coleman se pokoušel vyhodit kotouč z obranné třetiny podél levého mantinelu, ale to se mu nakonec nepovedlo. Puk skončil na střídačce a vhazuje se před Kinkaidem.
     
    55:44
    Puk od modré čáry posílal na branku Kinkaida obránce Keith Yandle. Před hostujícím brankářem byl velký počet hráčů, ale americký borec neinkasoval. Následně se strhla menší mela.
     
    55:57
    Taylor Hall se následně dostal do útoku a z levé strany se pokoušel svižnou střelou zápěstím trefit vzdálenější šibenici. Branku ale nakonec těsně minul.
     
    56:31
    Po pravé straně si do zakončení najel domácí Aleksander Barkov, který to zkoušel na vzdálenější tyčku. Keith Kinkaid byl ovšem vyjetý z branky a pohotově zakročil.
     
    57:30
    Domácí hrají s kotoučem za brankou Jamese Reimera a připravují se na závěrečný tlak. Následně jde Florida do útoku a brankář Floridy odjíždí na střídačku!
     
    58:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do aktivní kombinace v šesti hráčích na ledě a je vyrovnáno! Přihrávka Barkova z pravého kruhu před branku byla tečována a skončila u betonu Kinkaida, JONATHAN HUBERDEAU u něj byl první a bekhendem se prosadil! Asistence: Aleksander Barkov a Jevgenij Dadonov.
    58:32 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    59:20
    Nico Hischier byl na konci aktivní kombinaci, kterou zakončoval před brankou bekhendově. Pokus švýcarského útočníka byl nakonec zablokován a prodloužení je blízko.
     
    59:34
    Dryden Hunt následně ujel a mohl dokonat neskutečný obrat. Před Kinkaidem ale střílel do tyčky a utkání jde do prodloužení!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Nico Hischier se dostal podél pravého mantinelu až za branku. Následně hledal spoluhráče, ale o pásmo přišel. Kotouč je v obranné třetině Devils.
     
    61:03
    Po pravé straně se do zakončení dostával Mike Hoffman, po jehož ráně se již radovalo. Domácí útočník ale trefil spojnici břevna a tyčky na levé straně, pokračujeme!
     
    61:28
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN se ale následně prosazuje a jeho Florida se po parádním obratu raduje ze zisku dvou bodů! Jonathan Huberdeau se pohodlně dostal mezi kruhy a vyzval Hoffmana na pravém kruhu ke skórování. Produktivní domácí útočník nepohrdl a rozhoduje. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    61:28 Mike HOFFMAN - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnané a napínavé utkání nakonec končí výhrou Floridy, která v duelu ani jednou nevedla. Devils se dostali ve druhé třetině do dvoubrankového vedení, které ale domácí brzy dohnali. Jesper Bratt sice ke konci duelu navrátil New Jersey vedení, ale Jonathan Huberdeau v předposlední minutě základní hrací doby srovnal a Mike Hoffman v prodloužení rozhodl. Panthers vítězí a přeskakují Devils v tabulce.

    Střely na branku: 34:32
    Diváci: 9 456
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mike Hoffman (FLA) 1+0
    2. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+2
    3. Sami Vatanen (NJD) 0+2
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:02
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a dobrou noc, respektive dobré ráno! (04:02:07)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Barkov (Dadonov, Huberdeau), 32. McCann (Weegar), 59. Huberdeau (Barkov, Dadonov), 62. Hoffman (Huberdeau, Ekblad) – 22. Wood (Vatanen, J. Jakovlev), 27. Coleman, 52. Bratt (Vatanen, Hall)


    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Ekblad, Matheson, Pysyk, Yandle, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Bjugstad, Vatrano – Hunt, McCann, Brouwer – Haley, Lammikko, Sceviour.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Seney, Dea.

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Brisebois, Cherrey

    Diváci: 9 456
    bahis siteleri