Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Úterý 27.11.2018, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:28 Mike HOFFMAN - 4:3
     
    61:28
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN se ale následně prosazuje a jeho Florida se po parádním obratu raduje ze zisku dvou bodů! Jonathan Huberdeau se pohodlně dostal mezi kruhy a vyzval Hoffmana na pravém kruhu ke skórování. Produktivní domácí útočník nepohrdl a rozhoduje. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    58:32 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    58:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do aktivní kombinace v šesti hráčích na ledě a je vyrovnáno! Přihrávka Barkova z pravého kruhu před branku byla tečována a skončila u betonu Kinkaida, JONATHAN HUBERDEAU u něj byl první a bekhendem se prosadil! Asistence: Aleksander Barkov a Jevgenij Dadonov.
    51:27 Jesper BRATT - 2:3
     
    51:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do útoku a dostávají se podruhé v utkání do vedení! Sami Vatanen poslal na branku od modré čáry svižné nahození, které před Reimerem šikovně tečoval za jeho záda JESPER BRATT! Asistence: Sami Vatanen a Taylor Hall.
    31:43 Jared MCCANN - 2:2
     
    31:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve druhé třetině pokračují, Florida srovnává na 2:2! JARED MCCANN dostal přihrávku v útočné třetině, následně si najel mezi kruhy a po kličce zakončoval k levé tyčce. Asistence: MacKenzie Weegar.
    27:31 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    27:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Čtyři sekundy před koncem dvojnásobné výhody se domácí prosazují a snižují! Jevgenij Dadonov našel přihrávkou zpoza branky ALEKSANDERA BARKOVA, který svižnou ránou z levého kruhu nedal Kinkaidovi šanci zasáhnout. Asistence: Jevgenij Dadonov a Jonathan Huberdeau.
    26:01 Blake COLEMAN - 0:2
     
    26:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Místo tlaku domácích ale přichází branka v oslabení, kterou dává BLAKE COLEMAN! Hostující útočník se dostal ke kotouči ve střední třetině a po rychlém sprintu se prosadil střelou nad lapačku Jamese Reimera. Bez asistence.
    21:23 Miles WOOD - 0:1
     
    21:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se hosté již prosazují a na startu druhé třetiny jdou do vedení! Sami Vatanen nahazoval od modré čáry na přední tyčku, kde se tečí prosadil MILES WOOD! Asistence: Sami Vatanen a Jegor Jakovlev.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Barkov (Dadonov, Huberdeau), 32. McCann (Weegar), 59. Huberdeau (Barkov, Dadonov), 62. Hoffman (Huberdeau, Ekblad) – 22. Wood (Vatanen, J. Jakovlev), 27. Coleman, 52. Bratt (Vatanen, Hall)


    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Ekblad, Matheson, Pysyk, Yandle, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Bjugstad, Vatrano – Hunt, McCann, Brouwer – Haley, Lammikko, Sceviour.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Seney, Dea.

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Brisebois, Cherrey

    Diváci: 9 456
    bahis siteleri