Vladivostok – Soči 4:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Čerepovec – Barys 3:5 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 27.11.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Matt FRATTIN - 2:5
     
    59:18
    Astana právě vstřelila branku!
    O vítězi utkání je rozhodnuto! K volnému puku se dostal MATT FRATTIN, který měl na střelu přes celé hřiště dostatek času. Technický oblouček nakonec skutečně zamířil do opuštěné svatyně.
    Asistence: Darren Dietz, Curtis Valk.
    44:06 Ruslan KARLIN - 3:4
     
    44:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak pozor, máme tu další branku! Vhazovalo se po pravici Karlssona, na vhazování uspěl Rybin, který přihrál přesně na hůl RUSLANA KARLINA, jenž ránou z první zamířil kolem vyrážečky hostujícího brankáře. Astana si pořádně zahrává, její trenér si navíc vyžádal time-out.
    Asistence: Maxim Rybin.
    42:09 Matěj STRÁNSKÝ - 2:4
     
    42:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí dostávají na kontakt dvou branek! Velký podíl na této brance má Korotkov, který přešel přes Dietze, načež pod sebou našel volného MATĚJE STRÁNSKÉHO, který bezpečně procedil puk přes kazašského brankáře.
    Asistence: Jevgenij Korotkov, Jevgenij Grigorenko.
    35:16 Darren DIETZ - 1:4
     
    35:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Je tu další trest v podobě čtvrté branky hostujícího celku! Valk v poklidu objel branku, poté našel úplně volného DARRENA DIETZE, jehož neskutečná dělovka skončila až pod břevnem. Furch měl celou dobu čistý výhled, avšak i tak touš skončil za jeho zády.
    Asistence: Matt Frattin, Nikita Michajlis.
    33:03 Nikita MICHAJLIS - 1:3
     
    33:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do dvoubrankového vedení! Už se zdálo, že domácí obránce Kalašnikov dokáže zastavit NIKITU MICHAJLISE, avšak se stal přesný opak. Kanadský forvard se nakonec dostal ke střele, kterou procedil přes českého brankáře.
    Asistence: Matt Frattin, Darren Dietz.
    28:17 Anton SAGADEJEV - 1:2
     
    28:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Nakonec je tu branka v oslabení! Domácí sice na malý moment sevřeli svého soupeře, ten ale vzápětí ujel do přečíslení dvou na jednoho, které vzal sám na sebe ANTON SAGADEJEV, jenž nesmírně přesnou střelou překonal Furcha, který byl bez šance.
    Bez asistence.
    12:38 Jurij TRUBAČJOV - 1:1
     
    12:38
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je tu vyrovnávací branka v podání domácích! Čerepovec se s pukem dostal až před branku, kde si hostující obrana nepočínala zrovna ukázkově. K puku se totiž dostal JURIJ TRUBAČOV, který bekhendovou střelou překonal kazašského brankáře.
    Asistence: Igor Geraskin, Daniil Vovčenko.
    06:27 Matt FRATTIN - 0:1
     
    06:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jenom využívají přesilovou hru! Kazašský celek se usadil v pásmu, k puku se dostal Valk, který oslovil volného Michajlise, jehož střílenou nabídku zametl do odkryté brány MATT FRATTIN. Hlavní sudí se ještě musel poradit s videorozhodčím, avšak branka platí!
    Asistence: Nikita Michajlis, Darren Dietz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 13. Trubačjov (Vovčenko, Geraskin), 43. Stránský (J. Grigorenko, Korotkov), 45. Karlin (Rybin) – 7. Frattin (Michajlis, Dietz), 29. Sagadejev, 34. Michajlis (Frattin, Dietz), 36. Dietz (Frattin, Michajlis), 60. Frattin (Valk, Dietz)


    Severstal Čerepovec: Furch (Magarilov) – Kornějev, Lekomcev (A), Kudako, A. Kulda, Kalašnikov, Syčuškin, Verjovkin, Chochlov – Lapin, Dmitrij Kazionov, Pestuško – Geraskin (A), Trubačjov, Vovčenko – Stránský, Korotkov, J. Grigorenko (C) – Rybin, Karlin, Monachov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Orechov, Dietz (A), Polochov, Dallman (C), Klimontov, Makljukov, M. Semjonov (A), Ibrajbekov – Michajlis, Valk, Frattin – Petuchov, Boyd, R. Starčenko – Akolzin, Sagadejev, Asetov – Ševčenko, Grenc, Panjukov.

    Rozhodčí: Soin, Ščenjov – Nikolajev, Šadrin
    bahis siteleri