Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – MAC Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 30.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Poprad právě vstřelil branku!
    Rozhodčí branku po konzultaci u videa uznává a hrdinou popradského obratu je tak dnes MAREK ZAGRAPAN, autor dvou branek a jedné asistence. Bez asistence.
     
    55:21
    Poprad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Skvělou práci odvedl střelec první branky Zagrapan, který se sice přes Ulrycha nedostal k zakončení, ale navázal na sebe dva protihráče a ještě posunul puk před volného SAMUELA TAKÁČE, který bekhendem vyrovnává střelou do prázdné brány. Asistence: Marek Zagrapan, Jindřich Abdul.
     
    48:20
    Poprad právě vstřelil branku!
    Zvolenský obránce Pufahl udělal zbytečnou chybu na útočné modré čáře, Bondra vyslal do protiútoku MARKA ZAGRAPANA, který se po pravé straně protlačil před Tomka a střelou pod víko konečně protrhává jeho dnešní neprůstřelnost – 1:2. Asistence: Dávid Bondra, Patrik Svitana.
     
    44:48
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hru ve čtyřech využívají hosté ke zdvojnásobení náskoku. Vandas se protlačil kolem pravého mantinelu přes dva hráče a krásnou periferní přihrávkou našel před Vošvrdou volného MILANA KYTNÁRA, jenž českého strážce popradské branky podruhé překonává. Asistence: Michael Vandas
     
    31:45
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté sice neproměnili čtyřminutovou přesilovou hru, ale i po návratu Bondry na led pokračovali v náporu a Špirko zpoza brány nahrával na LUKÁŠE HANDLOVSKÉHO. Pas Špirka sice ještě mírně tečoval Paukovček, ale Handlovský přesto z voleje bombou do šibenice otevírá skóre dnešního utkání – 0:1. Asistence: Rastislav Špirko, Michael Vandas.

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 49. Zagrapan (Bondra, Svitana), 56. Takáč (Zagrapan, Abdul), 65. Zagrapan – 32. Handlovský (Špirko, Vandas), 45. Kytnár (Vandas)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Brejčák – Bondra, Mlynarovič, Svitana – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Valigura, Kundrík, Václav.
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Ulrych, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Pufahl, Roman, Pöyhönen – Vandas, Špirko, Obdržálek – Šišovský, Mitchell, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Chovan (C) – Petráš, Holovič, Kelemen.

    Rozhodčí: Kalina, Soós – Smrek, Soltész.
    bahis siteleri