Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – MAC Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 30.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Poprad právě vstřelil branku!
    Rozhodčí branku po konzultaci u videa uznává a hrdinou popradského obratu je tak dnes MAREK ZAGRAPAN, autor dvou branek a jedné asistence. Bez asistence.
     
    64:59
    Zagrapan možná v úplně poslední vteřině prodloužení rozhodl, když ujel zvolenské obraně a překonal střelou nad rameno Tomka. Domácí fanoušci jásají, ale rozhodčí jde prohlédnout situaci na videu. Bude se konzultovat, zda to slovenský forvard stihl před závěrečnou sirénou...
     
    57:02
    Macík měl na hokejce obrat! Tomek vyrazil střelu od mantinelu pouze před slovenského forvarda, ale ten jej zametl bekhendem z bezprostřední blízkosti pouze zpátky pod beton.
     
    55:21
    Poprad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Skvělou práci odvedl střelec první branky Zagrapan, který se sice přes Ulrycha nedostal k zakončení, ale navázal na sebe dva protihráče a ještě posunul puk před volného SAMUELA TAKÁČE, který bekhendem vyrovnává střelou do prázdné brány. Asistence: Marek Zagrapan, Jindřich Abdul.
     
    50:36
    Petran krásnou přihrávkou uvolnil u Tomkovy pravé tyčky úplně volného Zagrapana, ale ten snad ani sám neví, jak je možné, že netrefil prázdnou bránu a nesrovnal svým druhým gólem v rozmezí pár minut.
     
    49:36
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Mitchell – 2 min., držení).
     
    48:20
    Poprad právě vstřelil branku!
    Zvolenský obránce Pufahl udělal zbytečnou chybu na útočné modré čáře, Bondra vyslal do protiútoku MARKA ZAGRAPANA, který se po pravé straně protlačil před Tomka a střelou pod víko konečně protrhává jeho dnešní neprůstřelnost – 1:2. Asistence: Dávid Bondra, Patrik Svitana.
     
    44:48
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hru ve čtyřech využívají hosté ke zdvojnásobení náskoku. Vandas se protlačil kolem pravého mantinelu přes dva hráče a krásnou periferní přihrávkou našel před Vošvrdou volného MILANA KYTNÁRA, jenž českého strážce popradské branky podruhé překonává. Asistence: Michael Vandas
     
    43:46
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:16
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Petran – 2 min., napadení).
     
    40:29
    Petran si hrál s pukem hodně lehkovážně a nakonec ho úplně přenechal Vandasovi, který však Vošvrdu z blízkosti nepřekonal.
     
    39:41
    Domácí šli do přečíslení dva na jednoho a po přihrávce Takáče si málem Vandane vstřelil vlastní gól. Jeho teč však Tomek zaregistroval a puk na poslední chvíli vykopl.
     
    39:26
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Zagrapan – 2 min., hákování).
     
    38:41
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Pöyhönen – 2 min., podrážení).
     
    35:17
    Domácí si vypracovali zajímavou šanci až v závěru přesilové hry. Zagrapan našel pěknou přihrávkou před brankou volného Abdula, který si kotouč ještě trochu potáhl po brankovišti a následně jej chtěl zasunout zpět do protipohybu Tomka. Branku však o pár centimetrů minul.
     
    33:48
    Domácím přesilové hry vůbec nevychází. Naopak si teď vypracoval šanci Kytnár a dvakrát v oslabení nebezpečně ohrožoval Vošvrdu. Hosté jsou momentálně na koni.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Petráš – 2 min., sekání).
     
    31:45
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté sice neproměnili čtyřminutovou přesilovou hru, ale i po návratu Bondry na led pokračovali v náporu a Špirko zpoza brány nahrával na LUKÁŠE HANDLOVSKÉHO. Pas Špirka sice ještě mírně tečoval Paukovček, ale Handlovský přesto z voleje bombou do šibenice otevírá skóre dnešního utkání – 0:1. Asistence: Rastislav Špirko, Michael Vandas.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Bondra – 2+2 min., vysoká hůl).
     
    25:35
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Paukovček – 2 min., držení).
     
    25:15
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., podrážení).
     
    23:34
    Puk převzal v útočném pásmu zvolenský centr Špirko, obtočil se kolem svého strážce a rázem byl ve výborné pozici mezi kruhy. Trefil ale jen Vošvrdův pravý beton.
     
    18:18
    Vandane předvedl parádní akci, efektními i efektivními kličkami přešel přes tři protihráče, ale poslední obránce před Vošvrdou jej ke střele nepustil.
     
    15:11
    Macík a Belluš unikali do dalšího rychlého kontru. První jmenovaný vystřelil sám, ale jeho střelu zatím výborný Tomek vyrazil do rohu kluziště.
     
    12:07
    Jeden z hostí na chvilku přišel o hokejku, takže se Zvolen bránil spíše ve třech. Mlynarovič nastřeloval puk na Tomka, ten ho vyrazil před sebe, ale Svitana na brankovišti na dorážku nedosáhl.
     
    11:14
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Zeleňák – 2 min., krosček).
     
    09:32
    Hosté ujížděli v oslabení do přečíslení dva na jednoho. Handlovský naservíroval přihrávku Kytnárovi, ale ten sám před Vošvrdou neuspěl. Na první gól stále čekáme.
     
    09:20
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Mitchell – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:24
    Po další zvolenské chybě v rozehrávce, kterou tentokrát udělal Růžička, jeli domácí dva na jednoho. Takáč hledal Abdula, který na puk nedosáhl.
     
    00:14
    Domácím sice první rozehrávka nevyšla, ale Zvolen zle rozehrál zpoza branky a hned po 14 vteřinách měl obrovskou šanci Bondra. Jeho ránu ze středu kluziště ale Tomek kryl.

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 49. Zagrapan (Bondra, Svitana), 56. Takáč (Zagrapan, Abdul), 65. Zagrapan – 32. Handlovský (Špirko, Vandas), 45. Kytnár (Vandas)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Brejčák – Bondra, Mlynarovič, Svitana – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Valigura, Kundrík, Václav.
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Ulrych, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Pufahl, Roman, Pöyhönen – Vandas, Špirko, Obdržálek – Šišovský, Mitchell, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Chovan (C) – Petráš, Holovič, Kelemen.

    Rozhodčí: Kalina, Soós – Smrek, Soltész.
    bahis siteleri